Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, dekifisher said:

Stef je i brutalan defanzivac. Ima mnogo logike da bude u 12.

Meni smeta što Poku i Đurišić nisu na širem spisku.

Da li je 17 igrača limit ili je to štednja?

Poku ima problem sa ramenom, po Karijevim riječima, ni operacija nije isključena kao opcija.

Za Đurišića je imao riječi hvale (budućnost srpske košarke), bio je u opticaju, ali su se ovoga puta odlučili za neka iskusnija imena, a Nikola da odmori do početka naredne sezone.

Sve u svemu, djeluje da je sve rađeno u dogovoru i u odnosu na trenutno zdravlje igrača.

• Like 17
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Nikola Jokić

Nikola Jović (pa Jović Stefan...)

Nikola Topić

Nikola Milutinov

Fali još samo Nikola Đurišić :classic_biggrin:

Vidim jutros na spisku Jović x2 i pomislim opa, Filip Jović (Mega), to nisam očekivao. Trebalo mi je par momenata da povezem.

• Ha-ha 3
Posted
50 minutes ago, Shonewizard said:

Poku ima problem sa ramenom, po Karijevim riječima, ni operacija nije isključena kao opcija.

Za Đurišića je imao riječi hvale (budućnost srpske košarke), bio je u opticaju, ali su se ovoga puta odlučili za neka iskusnija imena, a Nikola da odmori do početka naredne sezone.

Sve u svemu, djeluje da je sve rađeno u dogovoru i u odnosu na trenutno zdravlje igrača.

I Djurisic je izasao iz povrede pred odlazecu sezonu, tako da ima nekog smisla da ostane ovo leto i radi na sebi ako mu je to potrebno. 

Steta za Pokua, nadam se da nece morati operacija. 

Plavsic ovog leta verovatno ima neke druge zadatke kojima treba da se pozabavi...  :baby: a realno i nije ni zasluzio da ide, a da ga cimaju samo zbog priprema, sada, kad je na medenom mesecu, ne ide.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

a realno i nije ni zasluzio da ide, a da ga cimaju samo zbog priprema, sada, kad je na medenom mesecu, ne ide.

Plus da ga svi preostali igrači sa spiska zajebavaju zbog frizure, ne ide

• Ha-ha 4
Posted
4 hours ago, MrTripleDouble said:

Kad se pojavilo u stalnoj prodaji pre jedno 10-ak godina, jedno godinu dana bilo ubedljivo najbolje lager prvo na trzistu, ali ga onda pivare kao po navici unistise do te mere da je postalo jedno od najgorih.

Ne znam, pio sam ga za prvi maj 2018 i popio sam ga u tolikoj meri da sam se oko 2 popodne pokrio stolicom. Posle toga ga više nikad nisam pogledao u marketu.

Posted

овако никоме није 100% гарантовано место у 12 сем можда Јокићу и Боигдану, ѕна се који 12 иду на ЕП ако дај Боже са повредама буде све у реду, једино ми жао Топића који нажалост неће ићи јер Стефан мора иначе н ебу био поѕван да није у плану ѕа ЕП

Е сад ко ће да буде 12-ти не ѕна се баш сад а толико и није битно...

• Pumpaj! 1
Posted
2 minutes ago, albatros said:

овако никоме није 100% гарантовано место у 12 сем можда Јокићу и Боигдану, ѕна се који 12 иду на ЕП ако дај Боже са повредама буде све у реду, једино ми жао Топића који нажалост неће ићи јер Стефан мора иначе н ебу био поѕван да није у плану ѕа ЕП

Štaaa? 🤣

confused-confused-look.gif

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Prvi moj upis i želja za 12 veličanstvenih :

1-Micić-Jović-Topić 

2-Bogdanović-Avramović

3-Gudurić-Vanja

4-Jović-Petrušev-Smajlagić

5-Jokić-Milutinov

Out:Dobrić-Davidovac-Trifa-Balša-Tristan

Mogao bi da se ponovi Istanbul što se mene tiče...

Posted

Pešić je prokomentarisao podatak da na spisku nema Alekseja Pokuševskog

"Pokuševski je u takvom stanju da mu treba oporavak. Ima problema sa ramenom. Da li će ići na operaciju ili će se lečiti, to sad ne znamo. Uglavnom, bilo bi dobro da je i on išao", rekao je Pešić za "Sport Klub".

Sigurno da ovakva inforamcija može da zabrine sve navijače Partizana  jel je veliko pitanje da li će krilni centar crno-belih biti spreman za početak nove sezone.

Razlog izostanka Pokuševskog.

• Thanks 1
Posted
44 minutes ago, albatros said:

2kpavsU.png

• Ha-ha 4
Posted
17 minutes ago, Gazik said:

Prvi moj upis i želja za 12 veličanstvenih :

1-Micić-Jović-Topić 

2-Bogdanović-Avramović

3-Gudurić-Vanja

4-Jović-Petrušev-Smajlagić

5-Jokić-Milutinov

Out:Dobrić-Davidovac-Trifa-Balša-Tristan

Mogao bi da se ponovi Istanbul što se mene tiče...

Avramović i Dobrić su jako bitni igrači ove reprezentacije, savršeno uklopljeni u sistem, tačno znaju svoju ulogu i savršeno odrađuju šta se traži od njih.

Kakve god da su imali klupske sezone, u reprezentaciji su igrali odlično i obavljali svoj posao.

Ako ih i ne ide ofanzivno, defanzivno su jako bitni za naš tim i našu igru.

Aleksa je naš prvi plej i treći najbolji igrač, a ne rezerva Bogdanoviću na 2.

Dobrić je takođe član prve petorke, neko sa bitnom ulogom, a ne neko ko nije ni u 12.

Dobrić je takođe tu i jedini igrač koji je primarno trojka, dok može i na dva, Vanja i Gudura su dvojke koje mogu i na tri.

Na spisku praktično imaš 7 bekova od kojih nijedan nije iznad 2 metra i 5 visokih od po fazon 210 cm.

Još jedan razlog zašto je tu Dobrić bitan jer je krilo i ima preko dva metra. Pa i Davidovac čak jer i on može i na tri, a on dođe jedini uz Dobrića koji upada u tu kategoriju da ima preko 2 metra, a da nije jedan od ovih visokih od kojih praktično svi mogu da igraju i na petici.

• Like 1
Posted

Kad smo vec kod fantaziranja.

Realno je ova 2025 ekipa najbolja koju smo sastavili  tamo od one nesrecne 2005. Po individualnom igrackom kvalitetu, nakupljenom iskustvu, vodjstvu sa klupe. Tad je otkazao Stojakovic, Vujanic bio povredjen,,sada su svi koji mogu i zele - tu.

Plus timska hemija je ovde arguably na strani  Bogdana i co. 

Voleo bih da je moguce da se ova ekipa izmeri sa razbijacima iz prethodnih decenihu ipo, prime Spanijom sa Pau-om. 

Meni bi po atraktivnosti to bilo ravno onom "ratu bogova" od prosle god sa Amerima u SF OI. 

Kako cenite da bismo prosli?

Posted

Bogdan i co 🤣 Aj' sad i ti 😁

Što se tiče odgovora na to pitanje, ko zna, ali ako smo mogli protiv jedne od najjačih američkih selekcija, mogli bi i protiv tih Španaca.

Svakako da niko ne bi bio izraziti favorit, pa sad... zavisi ko ima kakav dan, kakav je sudijski kriterijum itd.

Bolji su oni indivudualno, ali hemija, uigranost, želja, borba, posvećenost i disciplina koju imamo su stvarno nešto neverovatno.

Uloge su savršeno podeljene, svako zna šta radi i to čini gotovo perfektno.

Posted

Koliko sam ih mrzeo toliko sam im se divio. Cak i kad dodju oslabljrni ili lose ograju,po pravilu  osvoje. Kao mi godinama pre njih.

Strasna ekipa su bili.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Kenozoik said:

Koliko sam ih mrzeo toliko sam im se divio. Cak i kad dodju oslabljrni ili lose ograju,po pravilu  osvoje. Kao mi godinama pre njih.

Strasna ekipa su bili.

Za mene njihova 2012 ekipa i naša iz Pariza tik ispred naše 2001/02. Stvarno su bili bomba sa ludim Gasolom koji je ugasio u svlačionici komplekse od Amera slično kao Joka kod nas.

Posted
22 minutes ago, Poenter said:

Ух брате каква изјава. Алекса је миљеник и много битан шраф у репрезентацији, али не треба то баш толико романтизовати јер сигурно није бољи играч од Мицића, Петрушева, Јовића (Николе), као и од Гудурића, Милутинова иако је од њих двојице ипак поприлично битнији у оваквом саставу.

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Aleksa je igrao u proseku 20 minuta, imao za to vreme 10.5p i 3.2ass na 36.8% za tri

Vasa je za 22 minuta imao 13.3p, 4.5ass i 34.4% za 3. 

Dakle vrlo slican ucinak na ne tako malom uzorku. 

• Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Za mene njihova 2012 ekipa i naša iz Pariza tik ispred naše 2001/02. Stvarno su bili bomba sa ludim Gasolom koji je ugasio u svlačionici komplekse od Amera slično kao Joka kod nas.

Meni se u svakom slucaju vise dopada basket ekipe od prosle godine nego npr one iz  u Indianapolisa. 

Spanci su bili igracki  brutalni , cini mi se od tipa 2008. 

Steta sto se nije namestilo ds budemo u prajmu u isto (sadasnje) vreme. Te tekme bi bile sigurno za pamcenje.

• Like 1
Posted
39 minutes ago, Poenter said:

Avramović i Dobrić su jako bitni igrači ove reprezentacije, savršeno uklopljeni u sistem, tačno znaju svoju ulogu i savršeno odrađuju šta se traži od njih.

Kakve god da su imali klupske sezone, u reprezentaciji su igrali odlično i obavljali svoj posao.

Ako ih i ne ide ofanzivno, defanzivno su jako bitni za naš tim i našu igru.

Dobrić je takođe član prve petorke, neko sa bitnom ulogom, a ne neko ko nije ni u 12.

Dobrić je takođe tu i jedini igrač koji je primarno trojka, dok može i na dva, Vanja i Gudura su dvojke koje mogu i na tri.

Na spisku praktično imaš 7 bekova od kojih nijedan nije iznad 2 metra i 5 visokih od po fazon 210 cm.

Još jedan razlog zašto je tu Dobrić bitan jer je krilo i ima preko dva metra. Pa i Davidovac čak jer i on može i na tri, a on dođe jedini uz Dobrića koji upada u tu kategoriju da ima preko 2 metra, a da nije jedan od ovih visokih od kojih praktično svi mogu da igraju i na petici.

Verovatno si upravu, ali ja se ježim od igrača koji nemogu da spuste loptu na zemlju...tako da bi radije gledao i Davidovca nego Dobrića na trojci. Dobrića nema u 12 ni u Zvezdi....

Posted
24 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Ух брате каква изјава. Алекса је миљеник и много битан шраф у репрезентацији, али не треба то баш толико романтизовати јер сигурно није бољи играч од Мицића, Петрушева, Јовића (Николе), као и од Гудурића, Милутинова иако је од њих двојице ипак поприлично битнији у оваквом саставу.

Pa kako nije? U reprezentaciji pričam. Poludi lik jednostavno, za mene je apsolutno treći igrač. 

15 poena Amerima za 18 minuta igre, šut 5 od 8. Plus 4 skoka i 3 asistencije. Plus luda odbrana.

Ona ludačka odbrana protiv SGA u polufinalu svetskog prvenstva.

Mislim, lik je definitivno prvi plej, tu nema spora, počinje tekme, a nije rezerva Bogdanu na 2.

A što se tiče toga da je treći igrač, pa kada se sabere sve na poslednja dva prvenstva, gledamo najbitnije mečeve, gledamo doprinos, statistiku, odbranu... pa zar nije? Ko je ako ne on?

Ne kažem ja da generalno Nikola Jović nije, a tek će da bude bolji igrač. Lik cepa NBA i još je klinac i tek ga čekaju najbolje godine.

Pričali smo u kontekstu reprezentacije, pre svega u poslednje vreme i na posledna dva (uspešna) takmičenja.

Za mene apsolutno prvi iza Jokića i Bogdana.

• Like 2
Posted
8 hours ago, Chaos Is Me said:

Meni je razumljivo što Đurišić nije u fokusu sada. On možda ima širi repertoar od Dobrića ali je zidar, a kreatorski niti nam treba niti je i blizu naših udarnih igrača. Mislim da tu nema dileme - Vanja i Dobrić + Trivun kao osigurač koji sigurno otpada ako svi budu zdravi.

Meni on već sada deluje bolje od Trifunovića, ali ovaj drugi ipak ima veće seniorsko iskustvo pa razumem odluku. Ako se niko ne bude povređivao, svakako nijedan od njih dvojice neće dobaciti do 12.

Posted (edited)
33 minutes ago, Gazik said:

Verovatno si upravu, ali ja se ježim od igrača koji nemogu da spuste loptu na zemlju...tako da bi radije gledao i Davidovca nego Dobrića na trojci. Dobrića nema u 12 ni u Zvezdi....

Dobrić je bio starter na prethodna 2 takmičenja, te čisto sumnjam da će Kari bilo šta da menja po pitanju ranije podeljenih uloga. Klupske sezone ne moraju da imaju bilo kakav uticaj na igru u reprezentaciji (najbolji primer je Avramović kod Žoca, i Avramović kod Karija). Ovo sa Davidovcem ne bih komentarisao... mislim stvarno. 🙄

Edited by drgnk
  • Like 1
Posted
21 minutes ago, Poenter said:

Pa kako nije? U reprezentaciji pričam. Poludi lik jednostavno, za mene je apsolutno treći igrač. 

15 poena Amerima za 18 minuta igre, šut 5 od 8. Plus 4 skoka i 3 asistencije. Plus luda odbrana.

Ona ludačka odbrana protiv SGA u polufinalu svetskog prvenstva.

Mislim, lik je definitivno prvi plej, tu nema spora, počinje tekme, a nije rezerva Bogdanu na 2.

A što se tiče toga da je treći igrač, pa kada se sabere sve na poslednja dva prvenstva, gledamo najbitnije mečeve, gledamo doprinos, statistiku, odbranu... pa zar nije? Ko je ako ne on?

Ne kažem ja da generalno Nikola Jović nije, a tek će da bude bolji igrač. Lik cepa NBA i još je klinac i tek ga čekaju najbolje godine.

Pričali smo u kontekstu reprezentacije, pre svega u poslednje vreme i na posledna dva (uspešna) takmičenja.

Za mene apsolutno prvi iza Jokića i Bogdana.

Ако гледаш најбитније мечеве слободно погледај како је Васа одиграо против Аустралије или против Немачке.

А то ко почиње као стартер ко са клупе нема претеране везе, Васа је на прошле припреме дошао са великом паузом и кренуо је као стартер и није било то то па је пребачен да са клупе почиње како је одмицало тако је и он показао своју класу.

Posted (edited)

Startna petorka: Avramović - Bogdanović - Dobrić - Petrušev - Jokić

Druga petorka: Micić - Gudurić - Marinković - Jović - Milutinov

Stefan Jović - osigurač sa malom minutažom

nepoznati igrač X - dno klupe, garbage time, a možda i nekakav X faktor, ko zna. 😎

Edited by drgnk
  • Like 1