Poenter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Što se tiče Tea, nadam se da se sprema nešto veličanstveno, osim u slučaju da on izričito ne želi. Sve i da je bio potpuno kriv u tom slučaju sa Pešićem, čovek je igrao od 2007. do 2022. godine za reprezentaciju i doneo nam mnogo uspeha. I pre toga za mlađe kategorije. 4
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Šta veličanstveno može da se spremi, ta situacija je bila pre 3 godine? Teo je sam sebi napravio oproštaj od reprezentacije, u kafani, sa momcima sa kojima je i delio teren. Otišao je u svom stilu. Po internetima se provlači kako je Boriši rečeno da se "više na njega ne računa". Ne znam kako je došlo do toga da zasigurno znamo da se na bilo koga više ne računa, ali dobro, valjda će KSS ovo adresirati. 1
Smrtokapa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Interneti su često gluvi telefoni. Ovo "više se na njega ne računa" može da znači da je sa Simanićem razgovarao Čović i pritom bio govedo, a može da znači i da ga je zvao Pešić i rekao mu da je plan priprema takav da nije u mogućnosti da ga ubaci u trenažni proces sa ekipom. 3
Prijatelj Mitar Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne mora o Borisi da brine Kari odnosno selektor, ali KSS mora. Mislim da uopste nije usmereno ka A reprezentaciji i strucnom stabu nego ka celnim ljudima Saveza. Ko zna kakve su price bile (a znamo svi njihov uobicajeni narativ, i sta bude od toga). Ne znam Borisu licno, ne verujem da zeli da se gura tamo gde mu nije mesto, ali ocigledno je da voli ove momke, ovaj tim i sve oko njega, mozda mu je obecana neka volonterska uloga u strucnom stabu cisto da bude tu, a na kraju od svega toga nista.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja sam u ovome potpuno u timu Smrtokapa. Mi zaključujemo na osnovu baš ograničenih informacija. Ne znamo ni ko je pričao, ni kako, ni šta mu je rekao, ni da li mu je ranije nešto obećano... Situacija je baš osetljiva i istina je da se posredno šalje poruka celoj javnosti i budućim reprezentativcima pa treba imati kreaciju i dosta takta, ali ne znamo ni kakva su očekivanja druge strane. Tako da bih se uzdržao od zaključaka. Inače, Boriša je trebalo da bude u Parizu o trošku saveza, kao gost a mislim da se to nije desilo. 2
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako se rastužio zato što nije dobio neki prigodan tretman, gest ili lepu reč - ima pravo. Ako se rastužio zato što nije na spisku reprezantacije Srbije kojoj ni na koji način po košarkaškim kvalitetima ne pripada - nema pravo. Očekujemo i strikana da se javi u svom stilu, kako ovo da prođe bez njega i njegovog patetisanja. 9
Kenozoik Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 49 minutes ago, Chaos Is Me said: Ako se rastužio zato što nije dobio neki prigodan tretman, gest ili lepu reč - ima pravo. O ovome i govorimo. Svakome je jasno, osim mozda Borisi, da decko nema kosarkaski kvalitet da se bori za 12 na velikim takmicenjima. Kod nas sve neka konspriracija, domundjavanje, sve se kao nesto taji. Umesto da je KSS sam preduzeo korake kad se momak oporavio , izneo mu i objavio predloge i ideje, koji Borishi mogu da znace a da ne zahtevaju od druge strane nikakvo posebno odricanje, ulaganje - stagod to bilo. Nije to bitno za nas, da zadovoljimo svoju znatizelju vec da se jasno stavi do znanja, Borisi i svakom drugom na njegovom mestu, da nece biti olako zaboravljen i pusten niz vodu. Kakva se poruka salje drugima? mozda nije verovatno ali nije nemoguce da se opet nesto slicno desi. Pa ko je spreman da nosi takav rizik, posebno ako se KSS postavi kao mrtvo puvalo u celoj stvari. 1
Poenter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Šalje se poruka da ćemo ga svi zauvek voleti i podržavati, da će dobiti najbolju negu ako se tako nešto desi, a nakon toga i ogromno podršku, ali da to ne znači da će u svetu košarke dobijati ono što ne zaslužuje. Tj. ispravna poruka se šalje.
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Igra li Jokić? 🙃 Mislio sam da će biti taj vibe par dana pre spiska.
Kejsi Dzons Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://www.instagram.com/reel/DMRIvxUoYIe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading 1 2 1
BB7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 hours ago, Markoss said: I sta se dobija time? Zasto bi uopste Borisa pristao da bude na spisku radi reda? Ima valjda covek neki privatan zivot, super su treninzi sa Jokicem, ali lepse je valjda da budes s porodicom i prijateljima na odmoru nego da sluzis kao rekvizit na pripremama reprezentacije. Ili stvarno mislis da bi se Borisa posle tog spiska izborio za mesto u 12? Nema sanse, kvalitetom nije ni blizu. Ili samo da mu ime bude na spisku da se da respekt, a da ne trenira? Sta se tek pa time dobija? Meni vise deluje da on zaista veruje da zbog toga sto je izgubio bubreg treba da ima blanko mesto ne na spisku iz pijeteta, vec u 12. Ти шири спискови су највећа могућа глупост. Пешић и онако у својој глави има 12 већ сада Мицић, Аврамовић, Јовић, Богдановић, Гудурић, Маринковић, Добрић, Јовић, Вукчевић, Петрушев, Милутинов, Јокић Верујем да ће бити баш малих одступања од овог. Генерално шири спискови и флоскула изјаве тренера су највећа могућа глупост током репрезентативног лета. Неће Пешић сада сигурно мењати уигран трилинг у некој улози коју већ знају Гудурић Маринковић и Добрић, и склони једног од те тројице, да би играо Ђуришић. Наградиће и Јовића вероватно да путује на ЕП пред пензију, јер ће играти баш мало поред Алексе и Мицића. Нема поенте да вуће Топића. Вукчевићу је сигурно обећано место, чим је изабрао нас, а не Грке. Давидовац је повређен, пре би требао Смајлагић да се увреди него Бориша. 4
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jeste, zna on 12, ali uvek ima grebene šanse da se neko povredi na pripremama ili na prijateljskim utakmicama pred prvenstvo. Seti se kako je Aleksa svojevremeno slomio ruku.
Poenter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Kejsi Dzons said: https://www.instagram.com/reel/DMRIvxUoYIe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading Auuuu, kakav finiš posle dosadnog početka. Bogi neispavan od pikanja kantera pali pljugu i pije kaficu Teu u čast, Jokić pijan ko bulja zaplićr jezikom i jedva sastavlja rečenice i za kraj, Nole naduvan ko zmaj, jedva gleda na oči i peva Miši u čast 26 minutes ago, Stiletto said: Jeste, zna on 12, ali uvek ima grebene šanse da se neko povredi na pripremama ili na prijateljskim utakmicama pred prvenstvo. Seti se kako je Aleksa svojevremeno slomio ruku. Pa 15, 16 igrača, a ne 25.
Miki28 Lakers in 5 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Ne znam za vas ali ovo ce biti copy EP '01 paste EP '25. Vrijeme je i ovi momci kao i momci prije njih su to zasluzili! Da se vratimo tamo gdje pripadamo i to u stilu. Apsolutno sam siguran da Boze zdravlja idemo u full sastavu da izdominiramo 1 1
Poenter Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Meni je zanimljivo opšte ubeđenje da Jokić igra, a nemamo nikakve dokaze. Kako sve ovo može opet da se preokrene u sekundi, jadikovanje će krenuti, svađe će nastati, ovo sa Borišom će biti mala beba 😁 Sad je sve mirno i kul, a svakog časa može izbiti haos 😎
Miki28 Lakers in 5 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 1 minute ago, Poenter said: Meni je zanimljivo opšte ubeđenje da Jokić igra, a nemamo nikakve dokaze. Kako sve ovo može opet da se preokrene u sekundi, jadikovanje će krenuti, svađe će nastati, ovo sa Borišom će biti mala beba 😁 Sad je sve mirno i kul, a svakog časa može izbiti haos 😎 Odavno nije imao toliko odmora, evo ga u Kini na 5 dana da odradi promo, uziva. Nema potrebe za ovakvim mracenjem
Poenter Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Ne mračim, samo kažem šta je mogućnost. Imao je on i više odmora i ranija ispadanja i manje odigranih utakmica u sezonu pa nije igrao.
Miki28 Lakers in 5 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Kada je imao vise odmaranja od momenta kad je postao alfa i omega Denvera i superstar NBa lige? 1
Poenter Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago U pravu si, nešto sam pomešao. Mada, po meni, on je jednom igrao, drugi put nije i tu do sada nije bilo greške. Nisam nešto povezivao sa odmorom. Verovatno ima i nekad da je igrao, a imao je kraći odmor nego kad nije igrao. Valjda će sad prekinuti sa tim, naročito jer sledeće godine nema takmičenja. Mada, 2017. godine... Samo kažem da smo ga već svi nekako uračunali, a realno se ništa ne zna.
Recommended Posts