DameTime Posted Monday at 01:25 PM Posted Monday at 01:25 PM 3 hours ago, pilif88 said: Pa zasto onda komsiluk brine o tome kada ni tim nisu pravili zbog potreba srpske kosark po priznanju sopstevnog trenera. Petrusev i Davidovac su dali zajedno 46 poena protiv FInske u isto tako nebitnom mecu. Dovoljno je 🙂 Što se ova dva reda tiče, pogotovo drugog, mogu samo da kažem - koga boli kurac?
Chaos Is Me Posted Monday at 01:42 PM Posted Monday at 01:42 PM Ako su KKCZ igrači povučeni bez znanja Pešića onda je to ljomberski manir, nema šta. No u svakom slučaju ih je trebalo povući jer je besmisleno da igraju ovu utakmicu i rizikuju povredu u rezultatski nebitnom meču, posebno Petrušev koji je mega bitan igrač za klub, a bogami i Davidovac i Dobrić nisu neki klinci i no name igrači kojima bi značila utakmica protiv B tima Gruzije već igrači koji već imaju reprezentativno ime i medalje. Zato je i glupo porediti ih sa Nakićem, Lakićem i sličnima, uz dužno poštovanje tim igračima. Verujem da i Pešić ovo vrlo dobro zna, kao i da bi bila skroz druga priča da je utakmica reprezentacije rezultatski bitna. Takođe, nije da sad KKCZ ima istorijat nepuštanja igrača za reprezentaciju, uvek su bili tu i dali značajan doprinos uspesima reprezentacije. Na kraju, velika većina evroligaša je takođe povukla svoje igrače iz drugih reprezentacija istim povodom, ništa novo ispod Sunca. 12 2 1
Stiletto Posted Monday at 05:20 PM Posted Monday at 05:20 PM Nisam bio u Pioniru sto godina, može li još uvek da se parkira na velikom parkingu kod same hale ili ne daju kad je utakmica? Video sam u prolazu da su stavili rampu i naplaćuju.
Čočo Posted Monday at 05:56 PM Posted Monday at 05:56 PM Mic po mic, rasprodala se hala za večeras. Jedva čekam. 😍
SuperTraktorko Posted Monday at 06:19 PM Posted Monday at 06:19 PM U pravu su ovde navijači Partizana. Jeste da nije rezultatski bitno, ali zašto slabiti kult reprezentacije na ovakav način, i to bez dogovora sa Pešićem?
Stiletto Posted Monday at 06:47 PM Posted Monday at 06:47 PM Parking nađoh dva kilometra od hale, Pioniru ovom trenutku skoro pa pun. Kari stari čika, maše publici polusavijen ko da ga je išijas uhvatio 😁 Kari stari čika, maše publici polusavijen ko da ga je išijas uhvatio 😁 1
Miki28 Teoljub Posted Monday at 07:06 PM Posted Monday at 07:06 PM Djulovic batica 49 minutes ago, SuperTraktorko said: U pravu su ovde navijači Partizana. Jeste da nije rezultatski bitno, ali zašto slabiti kult reprezentacije na ovakav način, i to bez dogovora sa Pešićem? Kako se to slabi kult reprezentacije? 49 minutes ago, SuperTraktorko said: U pravu su ovde navijači Partizana. Jeste da nije rezultatski bitno, ali zašto slabiti kult reprezentacije na ovakav način, i to bez dogovora sa Pešićem? Kako se to slabi kult reprezentacije?
SuperTraktorko Posted Monday at 07:12 PM Posted Monday at 07:12 PM 4 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Djulovic batica Kako se to slabi kult reprezentacije? Kako se to slabi kult reprezentacije? Tako što rep nema prioritet. Okej, u ovom konkretnom slučaju nećemo ispaštati, ali nekih postulata se valja držati i kad je bitno i kad nije
Miki28 Teoljub Posted Monday at 07:16 PM Posted Monday at 07:16 PM 2 minutes ago, SuperTraktorko said: Tako što rep nema prioritet. Okej, u ovom konkretnom slučaju nećemo ispaštati, ali nekih postulata se valja držati i kad je bitno i kad nije Kojih postulata? Mislim, meni je uzas da gledam Balsu i Plavsica kao 2 centra reprezentacije Srbije ili ovog Djulovica ali kao sto se desava u svim sportovima, ako ne moraju najbolji da igraju onda i ne treba da igraju
realno *w Posted Monday at 07:17 PM Posted Monday at 07:17 PM 5 hours ago, Chaos Is Me said: Ako su KKCZ igrači povučeni bez znanja Pešića onda je to ljomberski manir, nema šta. Nije valjda da uopšte postoji ovakva teorija?
Barkley#34 Posted Monday at 07:23 PM Posted Monday at 07:23 PM Nije bez znanja ali nije njegovom voljom. .......... Dosta grešaka na obe strane, očekivano.
Nini3112 Posted Monday at 07:27 PM Posted Monday at 07:27 PM Meni se bas svidja Djulovic,ima nesto(izgleda kao pobednik) 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted Monday at 07:35 PM Posted Monday at 07:35 PM Доскора су ми коментари пијаног Питера и даље били помало симпатични и смешни. Ипак, надам се да ће се што пре вратити на женски бокс. Што је најгоре, ни Шаренац не заостаје превише.
Miki28 Teoljub Posted Monday at 07:37 PM Posted Monday at 07:37 PM (edited) Aleksa i Jovic. Ostali zali Boze Marin konacno nesto kaze a sto meni jako smeta vec duze vrijeme. Centri nece da izvode loptu nego idu plej ili bek po istu. Ne znam sta visoki glume ludilo Edited Monday at 07:40 PM by Miki28 Teoljub typo
Problem sa licnim greskama Posted Monday at 07:40 PM Posted Monday at 07:40 PM 12 minutes ago, Nini3112 said: Meni se bas svidja Djulovic,ima nesto(izgleda kao pobednik) Brate, jes' popio? 😄 1 2
Wingwalker Posted Monday at 07:42 PM Posted Monday at 07:42 PM (edited) Stefan Jović...vintaž plejmejker. Ta kombinacija skila, magije i frajerisanja nikada ne izlazi iz mode. Edited Monday at 07:47 PM by Wingwalker 5 2
DameTime Posted Monday at 07:45 PM Posted Monday at 07:45 PM 2 minutes ago, Wingwalker said: Stefan Jović...vintaž plejmejker. Ta kombinacija skila, magije i frejma nikada ne izlazi iz mode. I opasan mangup pride. Rezultat na poluvremenu k'o u grčkom derbiju 😁 Pionir prepun, morali smo da se zaštekamo na stepenicama. Klinci obožavaju Aleksu!
Nini3112 Posted Monday at 07:47 PM Posted Monday at 07:47 PM 7 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Brate, jes' popio? 😄 Nemoj da zaboravimo da je decko 2005 godiste.
Miki28 Teoljub Posted Monday at 07:48 PM Posted Monday at 07:48 PM 4 asistencije. 0 trojki. Fenomenalno
Problem sa licnim greskama Posted Monday at 07:50 PM Posted Monday at 07:50 PM Zao mi je Karija veceras. Nije zasluzio ovo.
Geronimo Posted Monday at 07:51 PM Posted Monday at 07:51 PM Pump it up posle himne niko da prokomentarise?
Problem sa licnim greskama Posted Monday at 07:51 PM Posted Monday at 07:51 PM Usrali smo se Burjanadzea i Sanadzea, skacemo im na finte kao da su Howard ili JC Carrol.
Miki28 Teoljub Posted Monday at 07:55 PM Posted Monday at 07:55 PM 5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Zao mi je Karija veceras. Nije zasluzio ovo. Sta to?
Problem sa licnim greskama Posted Monday at 08:00 PM Posted Monday at 08:00 PM Nije mi jasna ova opsesija naseg strucnog staba sa Beslacem. Momak je dobio 5-6 puta sansu i nije uradio nista sem da pravi stetu. Markovic nam je na klupi. Daj barem njemu sansu.
Recommended Posts