Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, pilif88 said:

Pa zasto onda komsiluk brine o tome kada ni tim nisu pravili zbog potreba srpske kosark po priznanju sopstevnog trenera.

Petrusev i Davidovac su dali zajedno 46 poena protiv FInske u isto tako nebitnom mecu. Dovoljno je 🙂

Što se ova dva reda tiče, pogotovo drugog, mogu samo da kažem - koga boli kurac? 

Posted

Ako su KKCZ igrači povučeni bez znanja Pešića onda je to ljomberski manir, nema šta. No u svakom slučaju ih je trebalo povući jer je besmisleno da igraju ovu utakmicu i rizikuju povredu u rezultatski nebitnom meču, posebno Petrušev koji je mega bitan igrač za klub, a bogami i Davidovac i Dobrić nisu neki klinci i no name igrači kojima bi značila utakmica protiv B tima Gruzije već igrači koji već imaju reprezentativno ime i medalje. Zato je i glupo porediti ih sa Nakićem, Lakićem i sličnima, uz dužno poštovanje tim igračima. Verujem da i Pešić ovo vrlo dobro zna, kao i da bi bila skroz druga priča da je utakmica reprezentacije rezultatski bitna. Takođe, nije da sad KKCZ ima istorijat nepuštanja igrača za reprezentaciju, uvek su bili tu i dali značajan doprinos uspesima reprezentacije. Na kraju, velika većina evroligaša je takođe povukla svoje igrače iz drugih reprezentacija istim povodom, ništa novo ispod Sunca. 

• Like 12
  • Thanks 2
  • Tuzno 1
Posted

Nisam bio u Pioniru sto godina, može li još uvek da se parkira na velikom parkingu kod same hale ili ne daju kad je utakmica? Video sam u prolazu da su stavili rampu i naplaćuju.

Posted

Parking nađoh dva kilometra od hale, Pioniru ovom trenutku skoro pa  pun.

Kari stari čika, maše publici polusavijen ko da ga je išijas uhvatio 😁

Kari stari čika, maše publici polusavijen ko da ga je išijas uhvatio 😁

• Love 1
Posted

Djulovic batica

49 minutes ago, SuperTraktorko said:

U pravu su ovde navijači Partizana. Jeste da nije rezultatski bitno, ali zašto slabiti kult reprezentacije na ovakav način, i to bez dogovora sa Pešićem? 

Kako se to slabi kult reprezentacije?

49 minutes ago, SuperTraktorko said:

U pravu su ovde navijači Partizana. Jeste da nije rezultatski bitno, ali zašto slabiti kult reprezentacije na ovakav način, i to bez dogovora sa Pešićem? 

Posted
4 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Djulovic batica

Tako što rep nema prioritet. Okej, u ovom konkretnom slučaju nećemo ispaštati, ali nekih postulata se valja držati i kad je bitno i kad nije

Posted
2 minutes ago, SuperTraktorko said:

Tako što rep nema prioritet. Okej, u ovom konkretnom slučaju nećemo ispaštati, ali nekih postulata se valja držati i kad je bitno i kad nije

Kojih postulata? 

Mislim, meni je uzas da gledam Balsu i Plavsica kao 2 centra reprezentacije Srbije ili ovog Djulovica ali kao sto se desava u svim sportovima, ako ne moraju najbolji da igraju onda i ne treba da igraju

Posted
5 hours ago, Chaos Is Me said:

Ako su KKCZ igrači povučeni bez znanja Pešića onda je to ljomberski manir, nema šta.

Nije valjda da uopšte postoji ovakva teorija?

Posted (edited)

Aleksa i Jovic. Ostali zali Boze

Marin konacno nesto kaze a sto meni jako smeta vec duze vrijeme. Centri nece da izvode loptu nego idu plej ili bek po istu. Ne znam sta visoki glume ludilo

Edited by Miki28 Teoljub
typo
Posted
2 minutes ago, Wingwalker said:

Stefan Jović...vintaž plejmejker. Ta kombinacija skila, magije i frejma nikada ne izlazi iz mode. 

I opasan mangup pride.

Rezultat na poluvremenu k'o u grčkom derbiju 😁 Pionir prepun, morali smo da se zaštekamo na stepenicama.

Klinci obožavaju Aleksu!