DameTime Posted February 24 Posted February 24 3 hours ago, pilif88 said: Pa zasto onda komsiluk brine o tome kada ni tim nisu pravili zbog potreba srpske kosark po priznanju sopstevnog trenera. Petrusev i Davidovac su dali zajedno 46 poena protiv FInske u isto tako nebitnom mecu. Dovoljno je 🙂 Što se ova dva reda tiče, pogotovo drugog, mogu samo da kažem - koga boli kurac?
Chaos Is Me Posted February 24 Posted February 24 Ako su KKCZ igrači povučeni bez znanja Pešića onda je to ljomberski manir, nema šta. No u svakom slučaju ih je trebalo povući jer je besmisleno da igraju ovu utakmicu i rizikuju povredu u rezultatski nebitnom meču, posebno Petrušev koji je mega bitan igrač za klub, a bogami i Davidovac i Dobrić nisu neki klinci i no name igrači kojima bi značila utakmica protiv B tima Gruzije već igrači koji već imaju reprezentativno ime i medalje. Zato je i glupo porediti ih sa Nakićem, Lakićem i sličnima, uz dužno poštovanje tim igračima. Verujem da i Pešić ovo vrlo dobro zna, kao i da bi bila skroz druga priča da je utakmica reprezentacije rezultatski bitna. Takođe, nije da sad KKCZ ima istorijat nepuštanja igrača za reprezentaciju, uvek su bili tu i dali značajan doprinos uspesima reprezentacije. Na kraju, velika većina evroligaša je takođe povukla svoje igrače iz drugih reprezentacija istim povodom, ništa novo ispod Sunca. 12 2 1
Stiletto Posted February 24 Posted February 24 Nisam bio u Pioniru sto godina, može li još uvek da se parkira na velikom parkingu kod same hale ili ne daju kad je utakmica? Video sam u prolazu da su stavili rampu i naplaćuju.
SuperTraktorko Posted February 24 Posted February 24 U pravu su ovde navijači Partizana. Jeste da nije rezultatski bitno, ali zašto slabiti kult reprezentacije na ovakav način, i to bez dogovora sa Pešićem?
Stiletto Posted February 24 Posted February 24 Parking nađoh dva kilometra od hale, Pioniru ovom trenutku skoro pa pun. Kari stari čika, maše publici polusavijen ko da ga je išijas uhvatio 😁 Kari stari čika, maše publici polusavijen ko da ga je išijas uhvatio 😁 1
Miki28 Teoljub Posted February 24 Posted February 24 Djulovic batica 49 minutes ago, SuperTraktorko said: U pravu su ovde navijači Partizana. Jeste da nije rezultatski bitno, ali zašto slabiti kult reprezentacije na ovakav način, i to bez dogovora sa Pešićem? Kako se to slabi kult reprezentacije? 49 minutes ago, SuperTraktorko said: U pravu su ovde navijači Partizana. Jeste da nije rezultatski bitno, ali zašto slabiti kult reprezentacije na ovakav način, i to bez dogovora sa Pešićem? Kako se to slabi kult reprezentacije?
SuperTraktorko Posted February 24 Posted February 24 4 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Djulovic batica Kako se to slabi kult reprezentacije? Kako se to slabi kult reprezentacije? Tako što rep nema prioritet. Okej, u ovom konkretnom slučaju nećemo ispaštati, ali nekih postulata se valja držati i kad je bitno i kad nije
Miki28 Teoljub Posted February 24 Posted February 24 2 minutes ago, SuperTraktorko said: Tako što rep nema prioritet. Okej, u ovom konkretnom slučaju nećemo ispaštati, ali nekih postulata se valja držati i kad je bitno i kad nije Kojih postulata? Mislim, meni je uzas da gledam Balsu i Plavsica kao 2 centra reprezentacije Srbije ili ovog Djulovica ali kao sto se desava u svim sportovima, ako ne moraju najbolji da igraju onda i ne treba da igraju
realno *w Posted February 24 Posted February 24 5 hours ago, Chaos Is Me said: Ako su KKCZ igrači povučeni bez znanja Pešića onda je to ljomberski manir, nema šta. Nije valjda da uopšte postoji ovakva teorija?
Barkley#34 Posted February 24 Posted February 24 Nije bez znanja ali nije njegovom voljom. .......... Dosta grešaka na obe strane, očekivano.
Nini3112 Posted February 24 Posted February 24 Meni se bas svidja Djulovic,ima nesto(izgleda kao pobednik) 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted February 24 Posted February 24 Доскора су ми коментари пијаног Питера и даље били помало симпатични и смешни. Ипак, надам се да ће се што пре вратити на женски бокс. Што је најгоре, ни Шаренац не заостаје превише.
Miki28 Teoljub Posted February 24 Posted February 24 (edited) Aleksa i Jovic. Ostali zali Boze Marin konacno nesto kaze a sto meni jako smeta vec duze vrijeme. Centri nece da izvode loptu nego idu plej ili bek po istu. Ne znam sta visoki glume ludilo Edited February 24 by Miki28 Teoljub typo
Problem sa licnim greskama Posted February 24 Posted February 24 12 minutes ago, Nini3112 said: Meni se bas svidja Djulovic,ima nesto(izgleda kao pobednik) Brate, jes' popio? 😄 1 2
Wingwalker Posted February 24 Posted February 24 (edited) Stefan Jović...vintaž plejmejker. Ta kombinacija skila, magije i frajerisanja nikada ne izlazi iz mode. Edited February 24 by Wingwalker 5 2
DameTime Posted February 24 Posted February 24 2 minutes ago, Wingwalker said: Stefan Jović...vintaž plejmejker. Ta kombinacija skila, magije i frejma nikada ne izlazi iz mode. I opasan mangup pride. Rezultat na poluvremenu k'o u grčkom derbiju 😁 Pionir prepun, morali smo da se zaštekamo na stepenicama. Klinci obožavaju Aleksu!
Nini3112 Posted February 24 Posted February 24 7 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Brate, jes' popio? 😄 Nemoj da zaboravimo da je decko 2005 godiste.
Problem sa licnim greskama Posted February 24 Posted February 24 Zao mi je Karija veceras. Nije zasluzio ovo.
Problem sa licnim greskama Posted February 24 Posted February 24 Usrali smo se Burjanadzea i Sanadzea, skacemo im na finte kao da su Howard ili JC Carrol.
Miki28 Teoljub Posted February 24 Posted February 24 5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Zao mi je Karija veceras. Nije zasluzio ovo. Sta to?
Problem sa licnim greskama Posted February 24 Posted February 24 Nije mi jasna ova opsesija naseg strucnog staba sa Beslacem. Momak je dobio 5-6 puta sansu i nije uradio nista sem da pravi stetu. Markovic nam je na klupi. Daj barem njemu sansu.
Recommended Posts