Estrella Roja Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago (edited) 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Indeks 129 - 113. Kao da se igrao NBA All Star. Procenti suta nam nerealno dobri bili. Selimo se u Tbilisi. Zar nismo domaćini protiv Gruzije? Edited 18 hours ago by Estrella Roja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Jebes ovo sto smo mi igrali u Finskoj. 54-53 4min pre kraja u utakmici koja oducuje za prolaz u Gruziji ❤️ If you don't love that, you don't love FIBA window basketball. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 1 minute ago, Estrella Roja said: Zar nismo domaćini protiv Gruzije? Jesmo, u ponedeljak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 2 minutes ago, Estrella Roja said: Zar nismo domaćini protiv Gruzije? MIslio sam da se JA selim slikom i zvukom na tekmu Gruzija - Danska 😄 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Gledajte ljudi tekmu. Kakva drama je ova tekma. Sva lepota sporta i dve sa svim respektom male nacije u direktnoj borbi za EP. Ovi Danci izginuse, jedva disu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Iffe promasio tezak sut za pobedu. Izvukao Dzile Gruziju na EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 7 hours ago, SteveFrancis#3 said: Zato sto su se svi izlozili da uzimamo. A nismo otprilike nikad kad smo bili clear cut prvi favoriti. 1997? 1998? pa i 2001, i tu smo bili prvi favoriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 16 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Iffe promasio tezak sut za pobedu. Izvukao Dzile Gruziju na EP. Volim što najlaganije ignorišeš topik za stranu reprezentativnu košarku 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Sjajna partija. Milina je gledati ga kako sipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 28 minutes ago, ljutikrilo said: 1997? 1998? pa i 2001, i tu smo bili prvi favoriti Mislim da ni 97. a posebno ne 98. nismo bili prvi favoriti. Dobrano smo bili desetkovani. 2001. već može da se uzme u razmatranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da ni 97. a posebno ne 98. nismo bili prvi favoriti. Dobrano smo bili desetkovani. 2001. već može da se uzme u razmatranje. 1998 su zbog lokauta svi bili desetkovani, osim italije koja nije imala NBA igrače tada... ne znam ko bi onda tu bio prvi favorit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Uh, ali Koprivica koji ne može da odskoči kvalitetom ni na utakmici protiv ekipe koja praktično igra bez centara. 🙄 Nažalost, je tu neki talenat ne primećujem, uglavnom zakucavanja, polaganja, koševi iz odbitaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 12 minutes ago, drgnk said: Uh, ali Koprivica koji ne može da odskoči kvalitetom ni na utakmici protiv ekipe koja praktično igra bez centara. 🙄 Nažalost, je tu neki talenat ne primećujem, uglavnom zakucavanja, polaganja, koševi iz odbitaka... Ko mu je kriv što je nakon NCAA prešao u KKP. Da je otišao u Megi primer radi priča bi bila drugačija 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Pa Koprivica je to što jeste, odigrao je za svoje mogućnosti čak i vrlo solidno. Druga je priča što vi očekujete previše, tj nešto što on neće biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 1 hour ago, ljutikrilo said: 1998 su zbog lokauta svi bili desetkovani, osim italije koja nije imala NBA igrače tada... ne znam ko bi onda tu bio prvi favorit? Sećam se da su ispraćeni sa skepsom, plus je i Sale bio povređen. Srećom, uspeo je da stane na noge a Bodiroga i Rebrača su odigrali simultanku. Nije bilo izrazitog favorita. Grci su se ložili zbog snage tima i domaćinstva, Italijani i Rusi su bili zajebani plus što nikad ne smeš da otpišeš Amere, kakvi god da su. Uostalom, Ruse smo jedva prelomili na samom kraju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 3 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Već neko vrijeme mi se mota po glavi, a zbog duboke polarizacije na forumu izbjegavam to da pišem na drugim temama, da li Filip polako preuzima ulogu drugog najboljeg (najsvestranijeg) našeg košarkaša posle Nikole? Ja sam definitivno subjektivan kada je Bogdan u pitanju, i nemam dilemu da je on i dalje glavni (uz Jokića) kad dođu prvenstva, ali godine u kombinaciji sa povredama ostavljaju trag. Sa druge strane, Vasa je na papiru taj koji ima sve ali ovaj odlazak u NBA sa generalno blijedim repertoarom u reprezentativnoj karijeri su nekako sjenka na mogućnosti/kvalitet. Baš moćno izgleda. Jedino što meni bode oči su glava i ponašanje. Nekako kad god sam ga ukačio ove sezone djeluje previše nervozno, u stalnoj priči/raspravi sa sudijama ili drugim akterima. Na momente je to poprilično infantilno + vrlo iritantno kada ne navijate za njega 😁 Da malo bolje to kanališe u kombinaciji sa tom sportskom drskošću koju ima (koja je po meni neophodna za neke veće domete) i ovim košarkaškim skilom, nebo je granica. Najozbiljniji mogući stub reprezentacije u budućnosti. 9 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 8 minutes ago, Shonewizard said: Već neko vrijeme mi se mota po glavi, a zbog duboke polarizacije na forumu izbjegavam to da pišem na drugim temama, da li Filip polako preuzima ulogu drugog najboljeg (najsvestranijeg) našeg košarkaša posle Nikole? Ja sam definitivno subjektivan kada je Bogdan u pitanju, i nemam dilemu da je on i dalje glavni (uz Jokića) kad dođu prvenstva, ali godine u kombinaciji sa povredama ostavljaju trag. Sa druge strane, Vasa je na papiru taj koji ima sve ali ovaj odlazak u NBA sa generalno blijedim repertoarom u reprezentativnoj karijeri su nekako sjenka na mogućnosti/kvalitet. Baš moćno izgleda. Jedino što meni bode oči su glava i ponašanje. Nekako kad god sam ga ukačio ove sezone djeluje previše nervozno, u stalnoj priči/raspravi sa sudijama ili drugim akterima. Na momente je to poprilično infantilno + vrlo iritantno kada ne navijate za njega 😁 Da malo bolje to kanališe u kombinaciji sa tom sportskom drskošću koju ima (koja je po meni neophodna za neke veće domete) i ovim košarkaškim skilom, nebo je granica. Najozbiljniji mogući stub reprezentacije u budućnosti. Treba reći i da stvarno ima kriminalno suđenje u EL, baš dozvoljavaju da ga prebiju pre nego što sude faul. Neretko se dešava i da uopšte ne sviraju baš očigledne faulove, posebno kad ga preuzme neki niži igrač. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 7 minutes ago, Shonewizard said: Na momente je to poprilično infantilno + vrlo iritantno kada ne navijate za njega 😁 I kad navijate za njega, veruj mi. Filip je već letos bio odličan u ulozi lajt Gordona kao Jokićevog parnjaka, očekujem da to bude baš baš ubitačno na EP ako se Jokić pojavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Nego, da još malo polarizujemo, na kojoj poziciji ga vidite? Sinoć je igrao odlično i na 4 i na 5, ali sa Jokićem (i Nikolicom) u sastavu imao bi više šanse na 4, zajedno sa Jovićem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Marvin said: Nego, da još malo polarizujemo, na kojoj poziciji ga vidite? Sinoć je igrao odlično i na 4 i na 5, ali sa Jokićem (i Nikolicom) u sastavu imao bi više šanse na 4, zajedno sa Jovićem Svrbi me prst na jedno dugme :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 52 minutes ago, Marvin said: Nego, da još malo polarizujemo, na kojoj poziciji ga vidite? Sinoć je igrao odlično i na 4 i na 5, ali sa Jokićem (i Nikolicom) u sastavu imao bi više šanse na 4, zajedno sa Jovićem Jovića Majami gura na trojku. Koji bi to tek seksi basket bio 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Doduše igrali smo juče dobar deo tekme sa Dedom na 3, za njega je Jović spejs šatl. I generalno mi se čini da ove sezone vidjamo i visoke petorke, imao je KKP u nekoliko navrata te varijante 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Marvin said: Doduše igrali smo juče dobar deo tekme sa Dedom na 3, za njega je Jović spejs šatl. I generalno mi se čini da ove sezone vidjamo i visoke petorke, imao je KKP u nekoliko navrata te varijante Btw Deda mnogo zahvalna partija. Jest da smo kao i uvek primili 4 poena iz nekih protrcavanja igraca koje cuva ali je suvo zlato za te prozore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts