Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 7/21/2024 at 4:35 PM, Beonegro said:

Nema teorije. Kari baj d vej sad ima fantastičnu situaciju, Petrušev igra sjajno na 4, a Jović je vrhunska četvorka, ali Kari može dok god Petrušev igra na ovom nivou da dozira Jovića pričom polako, po malo, vraćaš se iz povrede.

Expand  

Kao sto rekoh spreman je, i to sve na njegovu ogromnu zelju. 

A to za karija sam pomenuo zato sto je meni receno tim recima, da se docara kolike su sanse da ce igrati. Naravno da ga ni u ludilu kari ne bi izbacio. 

• Like 1
Posted

Ako Davidovac ne bude spreman, verovatno idu Jaramaz i Plavšić. Matori će verovatno ojačati dve najbitnije pozicije u timu.

• Like 1
Posted (edited)

Dobra provera,večeras je akcenat bio na napadu.

Sutra ćemo gledati potpuno drugačiju utakmicu.

Najbitnije je da smo kompletni i da ćemo se u ful sastavu odmeriti sa protivnicima na OI.

Edited by Polivalentni Stevica
Posted

Malo da mračim: Jokićeva sadašnja forma je osjetno lošija nego na EP 2022. Očekujem i dalje dobar turnir od njega, ali ne i dominaciju od početka do kraja.

• Like 1
  • WOW 1
Posted (edited)

Po cemu je to u slabijoj formi??? Izgleda fizicki jaci nego sto je bio pre dve godine.

Edited by Miki8
Posted
  On 7/21/2024 at 8:02 PM, Admiral said:

Pa i na SP su igrala sva trojica, Deda Jovic i Peteusev.

Expand  

Deda je siguran ako bude zdrav. Pokusevski od cetvorki sigurno otpada.

On 7/21/2024 at 8:09 PM, Nini3112 said:

Meni deluje da se on u ovih par utakmica bas ne cima,ali pokazuje zelju sto je jako bitno,bice on pravi na OI,podredio se timu a ne tim njemu

Expand  

Sto je greska. Spanija se uvek podredjivala Pau Gasolu kada je on igrao, zato su puni medalja.

Posted (edited)

Ja mislim da je Deda siguran ako bude zdrav, a za 12. preostalo mesto mislim da je Plavsic najblizi. 

Znaci otpadaju Rile, Jaramaz , Poku, Radanov. Takav mi je utisak. 
Ako Deda ne moze, onda verovatno Poku.

Edited by Admiral
  • Like 6