Bojdo Posted July 18 Share Posted July 18 19 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Grupa A nema šanse da drugoplasirani ima plus 20. E sada da li će Sudanci ili Japanci više spustiti gaće. Videćemo. Dobro je da nema Litvanije, Portoriko možemo otresati a i J Sudan sa po 20 razlike. Šanse su sasvim realne da budemo najbolji drugi ako nas Ameri ne masakriraju. Pa ni to ne znaci da ne igramo sa Amerima u polufinalu jer se zrijeb vrsi poslije takmicenja po grupama, dakle opet 50:50 da naletimo na Amere. Samo dvije najbolje prvoplasirane ekipe ne mogu da se sretnu do finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 18 Share Posted July 18 27 minutes ago, Bojdo said: Pa ni to ne znaci da ne igramo sa Amerima u polufinalu jer se zrijeb vrsi poslije takmicenja po grupama, dakle opet 50:50 da naletimo na Amere. Samo dvije najbolje prvoplasirane ekipe ne mogu da se sretnu do finala. Pa naravno kao što rekoh milion puta pod pretpostavkom da niko nema 3-0 sem Amera. Jer ne, nisu dve najbolje prvoplasirane ekipe već dve NAJBOLJEPLASIRANE ekipe koje su nosioci u top šeširu posle grupne faze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 18 Share Posted July 18 20 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Pa naravno kao što rekoh milion puta pod pretpostavkom da niko nema 3-0 sem Amera. Jer ne, nisu dve najbolje prvoplasirane ekipe već dve NAJBOLJEPLASIRANE ekipe koje su nosioci u top šeširu posle grupne faze. Pot D comprises the top two-ranked first-placed teams from the group phase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 18 Share Posted July 18 (edited) Ne treba glavu razbijati sa zrebovima. Ekipa treba da igra sto je moguce bolje pa i da se pokusa da se dobije i ta amerika. Oni su najranjiviji u grupnoj fazi takmicenja, mozda nas potcene posle onog razvaljivanja sinoc a mi pojacani iscackamo nekako pobedu 28-og🙂 Edited July 18 by Miki8 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 18 Share Posted July 18 38 minutes ago, Bojdo said: Pot D comprises the top two-ranked first-placed teams from the group phase. https://www.fiba.basketball/en/events/mens-olympic-basketball-tournament-paris-2024/competition-system Final Phase A draw will take place following the conclusion of the Group Phase to determine the pairings of the Quarter-Finals. The qualified teams shall be divided into four pots. The cumulative ranking between the three groups, established according to the FIBA Official Basketball Rules, Chapter D - Classification of Teams, will assign positions from 1st to 8th place to the eight teams qualified for the Quarter-Finals. Pot D shall consist of the two-best-ranked teams, Pot E of the 3rd and 4th ranked teams, Pot F of the 5th and 6th ranked teams and Pot G of the 7th and 8th ranked teams. Gde tu stoji first placed? Ovo je sa zvaničnog sajta turnira. Evo ti i link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 18 Share Posted July 18 19 minutes ago, Miki8 said: Ne treba glavu razbijati sa zrebovima. Ekipa treba da igra sto je moguce bolje pa i da se pokusa da se dobije i ta amerika. Oni su najranjiviji u grupnoj fazi takmicenja, mozda nas potcene posle onog razvaljivanja sinoc a mi pojacani iscackamo nekako pobedu 28-og🙂 I u polufinalu. Finale nisu nikad izgubili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted July 18 Share Posted July 18 8 hours ago, Stiletto said: SR Jugoslavija je bila svetski prvak 1998., evropski prvak 1999., evropski prvak 2001., svetski prvak 2002. Igrače znate svi, legende ovog sporta kod nas. A na Olimpijadama u tom periodu? Ovde si nešto pomešao, bili smo treći te godine. 1997 smo uzeli evropsko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 18 Share Posted July 18 25 minutes ago, Ledd said: I u polufinalu. Finale nisu nikad izgubili. A nisu ga se ni naigrali... 4 puta su bili u finalu od 1986-e kao i SRB/YU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 18 Share Posted July 18 (edited) 47 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: https://www.fiba.basketball/en/events/mens-olympic-basketball-tournament-paris-2024/competition-system Final Phase A draw will take place following the conclusion of the Group Phase to determine the pairings of the Quarter-Finals. The qualified teams shall be divided into four pots. The cumulative ranking between the three groups, established according to the FIBA Official Basketball Rules, Chapter D - Classification of Teams, will assign positions from 1st to 8th place to the eight teams qualified for the Quarter-Finals. Pot D shall consist of the two-best-ranked teams, Pot E of the 3rd and 4th ranked teams, Pot F of the 5th and 6th ranked teams and Pot G of the 7th and 8th ranked teams. Gde tu stoji first placed? Ovo je sa zvaničnog sajta turnira. Evo ti i link. Hvala, tvoj izvor je jači. Ovo što sam ja prenio sa drugog foruma se nalazi na Wiki. https://en.wikipedia.org/wiki/Basketball_at_the_2024_Summer_Olympics_–_Men's_tournament Edited July 18 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted July 18 Share Posted July 18 Ja nisam nezadovoljan posle ove dve utakmice. Ozbiljni protivnici, jedni fizikalni, drugi brutalni per se. Mi smo obe izgubili zbog zutih minuta i u obe smo imali bekove koji su igrali zaduzenja za koja nisu kvalifikovani. Utakmicama sa Amerima nista ne znaci - Karijeva isplanirana tehnicka u prvom minutu i odsustvo Bogija i Milutinova nam govore da je to sa nase strane dosta bilo predstava i proba nekih stvari. I dobro je sto si nas nabili, ako mene pitate. Pak, uveren sam da Australiju necemo sresti, ali i ako je sretnemo mislim da su nasi. Pak, Ameri... Opasno su brutalni. Kari je cheat code, Ant sjajan ofanzivno, sa vrhunskim motorom. S druge strane terena - Dejvis brutalni PVO sistem, a Adebajo odlicno krpi (ofanzivno ovakvu partiju nece odigrati na OI). Bice ih interesantno videti protiv ekipa sa turbo bekovoma, ali su protiv svih veliki favoriti. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 18 Share Posted July 18 Ljudi, kakav je pregled sa gornjeg prstena Arene? Skontao sam da nikad ništa nisam gledao odatle, dole sam uvek, a razmatram da pogledam sa ćaletom utakmicu protiv Grka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 18 Share Posted July 18 4 hours ago, Bogoljub Gagic said: Јокић 2019 и овај сад су небо и земља. 2022 је једна утакмица која је могла сваком да се деси, као што се и десило тада и Грцима и Словенцима да испадну са Јанисем и Дончићем. Jokić je i 2022 bio neuporedivo bolji nego 2019 i postaje smešno pisati da je on neki krivac za ispadanje ili da se nije zalagao 2022. Dovoljno je pogledati snimak te utakmice protiv Italijana i sve će biti jasno, mislim da je u 4/4 jedini od naših igrača davao koševe do neka 2 minuta pred kraj. 2019 je bio kriminalan i što tiče spreme i što se tiče zalaganja. 4 minutes ago, fillam said: Ljudi, kakav je pregled sa gornjeg prstena Arene? Skontao sam da nikad ništa nisam gledao odatle, dole sam uvek, a razmatram da pogledam sa ćaletom utakmicu protiv Grka. Meni je ove sezone bilo ok kad sam išao na zvezdu ali sam sedeo uglavnom u prvim redovima tog gornjeg prstena, nisam nikad vaš skroz gore. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted July 18 Share Posted July 18 3 minutes ago, fillam said: Ljudi, kakav je pregled sa gornjeg prstena Arene? Skontao sam da nikad ništa nisam gledao odatle, dole sam uvek, a razmatram da pogledam sa ćaletom utakmicu protiv Grka. Ja preferiram gornji prsten (donja sedista pri sredini) u odnosi na rubove donjeg. Sad, mozda sam ja lud, ali i kosarku i atletiku mi je bilo bolje odatle da gledam. Lakse se sagleda ceo teren. Mozda samo caletu bude nezgodno jer postoji sansa da mu igraci budu sitni. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 18 Share Posted July 18 15 minutes ago, fillam said: Ljudi, kakav je pregled sa gornjeg prstena Arene? Skontao sam da nikad ništa nisam gledao odatle, dole sam uvek, a razmatram da pogledam sa ćaletom utakmicu protiv Grka. Ako si negde u sredini, generalno ok. Doduse, velika je razlika da li si najnize sto moze ili najvise sto moze. 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 18 Share Posted July 18 17 minutes ago, Geronimo said: Ja preferiram gornji prsten (donja sedista pri sredini) u odnosi na rubove donjeg. Sad, mozda sam ja lud, ali i kosarku i atletiku mi je bilo bolje odatle da gledam. Lakse se sagleda ceo teren. Mozda samo caletu bude nezgodno jer postoji sansa da mu igraci budu sitni. Slažem se s ovim samo bih dodao da izbegavam prva dva-tri reda, zvog šipki koje blokiraju pogled. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 18 Share Posted July 18 (edited) Igrali se u Nedelju utakmica sa Japanom??? Sad sam proverio, igraju. Opet budale zakazuju utakmicu za utakmicom kao da prizivaju povrede. Edited July 18 by Miki8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 18 Share Posted July 18 8 hours ago, goldberg said: Bas tako, pritom je mnogo veca sansa da Portoriko iznenadi nas nego da bilo ko dobije USA. Sve ovo o cemu se pise vazi i za Portoriko, ako budu imali suterski dan mogu da nas pobede. Pogotovo kad se sete da je u nekom trenutku bilo 50 razlike prošle godine u Areni i 30 na SP. Doduše nije igrao Joka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 18 Share Posted July 18 7 hours ago, Wingwalker said: A nisu ga se ni naigrali... 4 puta su bili u finalu od 1986-e kao i SRB/YU. Verujem da je mislio na Olimpijske igre a ne na Svetsko prvenstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 19 Share Posted July 19 (edited) Edited July 19 by Marko 3 2 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 19 Share Posted July 19 -Dobili smo amere na Timinom snimku -Pokušao sam iz postova da ukapiram žreb, ali mi ide sve teže -Slažem se sa skoro svakim Mekovim postom -3x pročitam post Wingwalkera da bih skontao šta je pisac hteo da kaže (volim njegov unikatan stil pisanja) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 19 Share Posted July 19 Od Wingwalkera i dalje pamtim kako je tokom SP pod uticajem alkohola okačio sliku Stefa Jovića na društvene mreže firme uz opis "jebem odma" Lepo, lepo, sviđa mi se kako nadolazi... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 19 Share Posted July 19 1 minute ago, DameTime said: Od Wingwalkera i dalje pamtim kako je tokom SP pod uticajem alkohola okačio sliku Stefa Jovića na društvene mreže firme uz opis "jebem odma" Kako sam ovo mogao da zaboravim 🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 19 Share Posted July 19 6 minutes ago, Čvarkov said: -Slažem se sa skoro svakim Mekovim postom 🚩🚩🚩🚑 1 1 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 19 Share Posted July 19 17 minutes ago, Čvarkov said: Pokušao sam iz postova da ukapiram žreb, ali mi ide sve teže Odustaneš na vreme, kao ja. Ionako će se to aktuelizovati kad krenemo u kalkulacije da li nam je dovoljno da pobedimo Južni Sudan sa 13,653 poena razlike ili treba i neki koren da se vadi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 19 Share Posted July 19 10 minutes ago, Clash said: 🚩🚩🚩🚑 Treba biti pošten i reći da je Mek prilično lepo pisao tokom prošlogodišnjeg SP i većinom pogodio. Možda druga Čvarkova to još uvek drži 😄 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts