Milos 3.14 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 4 hours ago, Barkley#34 said: Šta znam, meni je pre Bogdan za poziciju Mareja u toj kombini. Bogdan je naravno bolji igrač i samim tim nekako lakši za održavanje u smislu da može da se koristi i sa loptom i bez lopte na milion načina. Vasa je bez lopte beskoristan i ima taj Marejevski plejmejkerski stil gde prvo vidi koš, čak su i slične građe i njega bih u nekoj budućnosti tako i koristio. Bogdan je druga priča može na mnogo načina da bude upotrebljiv i baš mi je žao što je Jokić pizda jer bi mi bilo zanimljivo da vidim kako njih dvojica funkcionišu. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Meni se kretnje Petruseva jako svidjale juce, sem prvog kosa onog celavog sikariosa iz Narkosa je sve odradio kako treba u oba pravca. Prijao mu je i aplauz publike, nekako kao da se uklopio juce u celu ovu pricu. Da vidimo kako ce to izgledati protiv ozbiljnih protivnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Petrusev je bez dileme odlican igrac, a trebalo bi da bude jos i solidno bolji jer za to ima potencijal. Malo je sporije napredovao nego sto sam ocekivao gledajuci ga u mladjim kategorijama. Nadam se i ocekujem da postane znatno ozbiljniji igrac overall od npr. 1 Milutinova kada udje u prajm. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Sviđa mi se kod Filipa što sve češće bez pardona kreće na kucanje čim dobije loptu iz pnr. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Jović, Milutinov, Petrušev, Mundobasket 2023, kolorizovano 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 ^^ Slazem se, sjajno je to sto se dize na kucanje bez spustanja lopte, kao sto kad nije kucanje ima sirok repertoar poteza, ali imam neko ali... Nekako mi dugo putuje, a ima premalo snage i eksplozije u tom dizanju. Cini mi se da su njegova dizanja na kucanja medju laksima za sklanjanje sa obruca. Jesu to sustinski dvorucna kucanja, ali... Bice to bolje, i vise snage i vise eksplozivnost, ali bih svakako voleo da bolje zastiti tu loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 18 hours ago, DameTime said: 🫠 🫠🫠 Petruševa ću proceniti nakon par pravih duela sa protivničkim igračima, ovo juče je ličilo na fudbalsku sklanjalicu i nije merilo ničeg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 @ Guduric Ajde lepi moj, dosta si otimao turcima sto je uvek bilo nase... ljubi te nana, neko treba i te rakije da pece... Samo polako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 2 hours ago, DameTime said: Jović, Milutinov, Petrušev, Mundobasket 2023, kolorizovano Može li slika Palata Albanija a u potpisu Dejan Davidovac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 3 hours ago, Chaos Is Me said: Sviđa mi se kod Filipa što sve češće bez pardona kreće na kucanje čim dobije loptu iz pnr. U prilog tvrdnji, juce gledam highlights Zvezdinih zakucavanja u prosloj sezoni…u 85% slucajeva je on na obrucu. Kao da mu to dodatno pumpa samopouzdanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Priča Pešić kako Južni Sudan igra dobro u pripremnom periodu, i onda kaže svi igraju košarku, eto Bahami pobedili Argentinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 obe stvari zvuce kao moguce tacne; -juzni sudan igra dobro za svoje standarde -bahami jesu pobedili argentinu npr 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 14 hours ago, odupri se ludilu said: Može li slika Palata Albanija a u potpisu Dejan Davidovac Kad uhvatim vremena (i inspiracije), sastaviću ceo roster 😄 Happy b-day, cap! 💜 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 (edited) 29 minutes ago, uini said: obe stvari zvuce kao moguce tacne; -juzni sudan igra dobro za svoje standarde -bahami jesu pobedili argentinu npr https://www.fiba.basketball/opqt/argentina/2023/news/opqt-s-bahamas-defeat-host-argentina-to-top-group-a Spoiler With Facundo Campazzo running the show and the shooters draining jumpers from all over the floor, the South Americans quickly jumped to a 33-13 lead as a delirious crowd celebrated. What came after that left those same fans speechless. Chris Demarco's team started finding Deandre Ayton in the paint, Eric Gordon and eventually Buddy Hield found their shooting strokes, and the rest was history. Edited August 18, 2023 by freethrow 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 10 minutes ago, DameTime said: Kad uhvatim vremena (i inspiracije), sastaviću ceo roster 😄 Happy b-day, cap! 💜 Da ti prilozim slicku za neki opis - trebace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 1 hour ago, DameTime said: Kad uhvatim vremena (i inspiracije), sastaviću ceo roster 😄 Happy b-day, cap! 💜 U pozadini Portorikanac brat igra u Air Jordan 1 koje su odavno casual patika a ne neki performance shoe. Btw, fino izgledaju ove peak majice sa zlatnim okvirom, jednostavan dizajn al nekako kraljevski. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Slažem se za majice, jako lepo ovo izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 (edited) Aleksaaa koji spava pored njega sve u 16 i ovaj deo pa nije se oženio da seče tortu... Aleksa sam ja na svakom događaju ikad: Edited August 18, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Otvoren plamen u avionu, kuku... Još samo fali Ilija Kovačić da drekne BOOOOMBAAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Izvrnuću se 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 3 hours ago, Chaos Is Me said: Btw, fino izgledaju ove peak majice sa zlatnim okvirom, jednostavan dizajn al nekako kraljevski. Bice nam uklopive sa medaljom koju cemo da osvojimo. Moze i bronzana medalja opet se slazu. Samo ne srebro jer osim sto gubis mec za razliku od bronze, ne slazu nam se uz majicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Jović u avionu mi malo baca vajb na gen Z verziju Kucača u, busu za Atinu '95 (kad zaje*ava Paspalja što je glavat 😄, pa onda zajedno trpaju Tomaševića što prelazi u redove večitog rivala itd.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 10 hours ago, Stiletto said: Otvoren plamen u avionu, kuku... Još samo fali Ilija Kovačić da drekne BOOOOMBAAA! Dobro, nisu toliki ludaci da bude sveca, ovo je ono na baterije... ima nekih koje se cak i ljuljaju da imitira plamen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts