Kooineeperk Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 28 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: https://basketnews.com/news-190728-nikola-jokics-family-celebration-raises-doubts-about-fiba-world-cup-participation.html Kakav lik, tesko ga je ne voleti 😄 Quote An NBA insider writes that the dates for the FIBA World Cup 2023 coincide with Jokic's commitment to family, scheduled between August 25 and September 10, therefore his status with the Serbian team is unclear. Dobro, nije kobila, mada ko zna, mozda i nju racuna u familiju? Jel moze to preko Viber-a da odradi? Ili nek ode na kratko kao Bentil ove sezone u Zvezdi... Elem, sprdnja na stranu, treba pustiti coveka na miru dok se ne izjasni (i kaze razloge ako nece igrati). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ja cu se iskreno iznenaditi ako se odazove reprezentaciji. Jokic je ionako jedva docekao da zavrsi sa sezonom 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 (edited) Pa realno, svaki put iznenadi kad se odazove, što nije često. 😄 Edited June 14, 2023 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Uvek kada su se javljali Ameirkanci unapred sa ovakvim informacijama je otkazao na kraju. Doduse, ovo je jos uvek dosta staklena najava koja se poziva na medjunarodni izvor. Ako Singer ili Wind iz Denvera objave to vec ima tezinu jer su javljali i do sada uvek verodostojno u vezi odazivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ivkova slava je kraće trajala. 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ako ne želi da se odazove, to je skroz u redu. Samo da se što pre sazna šta je njegova finalna odluka. Jbg, ostaje žal što nećemo gledati Bogdana i Jokića zajedno, u formi i motivisane, ali koga nema - bez njega se može. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 (edited) Ma uvijek je tako bilo, Ameri najave, prodje par sedmice i on otkaže. Edited June 14, 2023 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 5 minutes ago, DameTime said: Ako ne želi da se odazove, to je skroz u redu. Samo da se što pre sazna šta je njegova finalna odluka. Jbg, ostaje žal što nećemo gledati Bogdana i Jokića zajedno, u formi i motivisane, ali koga nema - bez njega se može. Tome se i ja nadam. Mnogo toksicno je to kuliranje do zadnje sekunde. Ako ne zeli da igra, da to objavi preko Tanjuga cim sleti na Surcin ili preko Miska i bukvalno mirna Backa. Situacija kada je Kokoskovu jednostavno nije dosao na okup i preko medija javio da nece igrati je nesto sto bi sjebalo atmosferu u startu. Ali mislim da je Kari dovoljno i iskusan da to nece dozvoliti, igrao ili ne. 7 minutes ago, Bojdo said: Ma uvijek je tako bilo, Ameri najave, prodje par sedmice i on otkaže. Pa i nije. Vidi pod 2021. Bukvalno je javio na dan okupa. Kokoskov je bio na ivici nervnog sloma i rekao je cak nesto u fazonu da mu Jokic nista nije javio i da se nisu ni culi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Znači na centru: Milutinov, Mitrović, Smailagić i Petrušev, od kojih ova zadnja dvojica mogu i na četvorke (posebno Petrušev). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Steta. Ako ga vidimo jos dva puta u reprezentaciji, možemo slaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Sad će situacija biti mirnija i ljudi će ga poštovati svejedno, ali kapiram da je ranije gledao da izbegne pljuvanje od momenta čim sleti u Srbiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Moguce, sad ce moći jos češće da otkazuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ja mislim da će se odazvati. Kari mu svakako dozira minutažu pa nema nekog umora. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 mislim da bi bio dobar boost za sve da se pojavi (i da urade nesto); posle bi mogao mirne duse da otkiva repku i da ga niko ne juri, "jel sad?" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Nadam se, ali da sam skeptican posle ovih objava, jesam. Mirise na milion otkaza kod svih ekipa na SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Tesko da ce igrati ove godine ali ako odemo na OI verujem da ce se pojaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ja bas mislim da ce igrati na SP dok za OI igre nisam siguran ukoliko se plasiramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ivinjavam se,kojih objava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 3 minutes ago, nunilo said: Tesko da ce igrati ove godine ali ako odemo na OI verujem da ce se pojaviti. ne kapiram tu logiku oi je najvazniji. mislim da je to najvaznije amerima a da je jokicu ovo zicer: taman da propadnemo najgrdje a necemo, niko mu nece zameriti. ako uradimo nesto, odmah se upisao u repka legende i ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 (edited) Bice mu ovo drugo u nizu svjetsko takmicenje koje propusta, OI je otkazao prije nego sto se znalo da se nismo plasirali, i sad moguce SP. Kao sto kolega iznad reče, mozda ga jos vidimo na jednoj olimpijadi ili eventualno divije i to je to od njega. Edited June 14, 2023 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 16 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Nadam se, ali da sam skeptican posle ovih objava, jesam. Mirise na milion otkaza kod svih ekipa na SP. Kao npr? Doncic ce igrati za Slovence, Janis za Grke, Gober i Fournier za Francuze. Vidjecemo Embiid st auopste hoce. Njemci ce imati jak tim, kontam da ce i Kanadjani. Litvanci vrvt kompletni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 nemci kompletni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 2 minutes ago, uini said: nemci kompletni. Da, bas fin tim imaju. Objavljen je spisak od 18 igraca prije par dana pa vidjecemo ko ce upasti u 12 ali bas fin tim. E da i Wembanyama je rekao da ce igrati na SP prije par mjeseci, vidjecemo dal ce ostati kod tog stava i kad nude draftovan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Kakvo bre porodicno slavlje, nemoj da se zajebavamo. Jokic ili hoce ili nece da igra, pa cemo uskoro saznati. Prosle godine je objavljeno 15. juna. Svakako ovo zamara, svake godine iste prica i nagadjanja. Nadam se bar da Kari zna na cemu je, ono sa Kokoskovim je bilo poprilicno jadno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Mi smo bez Jokića daleko od nekog kandidata za medalju na SP. Baš nam opada kvalitet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts