mister-no Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Gudura je baš napredovao u odbrani u odnosu na period iz Zvezde. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meks Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 35 minutes ago, Južni said: Ako bude snimak, molim da okači neko. Hvala unapred. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 (edited) Denda u nekoliko navrata potencira kako je Jokić dobio dopust da reši neke privatne stvari pa ga zato nema. Kad ustvari.. Edited August 19, 2019 by Crni Bombarder 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Je li mu ova Nina Jokic zena? Nisam znao da je vec ozenjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Nije ozenjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Kad se setim zabrinutosti hoce li Sale imati dobre volje/mudrosti da se dogovori sa Jokicem kad ono skroz opusteno Happy wife Jokic happy life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Ja mislim da mu ovo nije ni devojka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 (edited) Nije. To mu je sestra. Edited August 19, 2019 by Crni Bombarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 5 minutes ago, Crni Bombarder said: Nije. Neki mu je rod ond, pa bi molio ovde forumaške neženje da vide da se nekoko zbliže s gospodjicom Jokić Ninom da bi ovde imali prave insajdere. 3 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Nema potrebe da se prebacije Saletu za poslednji napad u regularnom delu. Trebaju ljudi shvatiti da je ovo pripremna utakmica i da nema preterane potrebe za otkrivanjem glavnih aduta. Poprilično sam siguran da ukoliko i bude takvih situacija da Bogi neće dobiti loptu na 12 sekundi da rešava izolacijom pošto imamo mnogo opcija mimo izolacije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 2 minutes ago, Liska Manjina said: Nema potrebe da se prebacije Saletu za poslednji napad u regularnom delu. Trebaju ljudi shvatiti da je ovo pripremna utakmica i da nema preterane potrebe za otkrivanjem glavnih aduta. Poprilično sam siguran da ukoliko i bude takvih situacija da Bogi neće dobiti loptu na 12 sekundi da rešava izolacijom pošto imamo mnogo opcija mimo izolacije. Jer inace nismo igrali takve napade recimo na EP kada je bilo najbitnije, ali ajde da budemo pozitivni i verujemo 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 25 minutes ago, Crni Bombarder said: Nije. To mu je sestra. Nisam znao da ima sestru, samo se o braci prica, a i ona cuvena porodicna slika je bez sestre: P.S. Svaki izgovor je dobar da se postavi ova slika 🤣 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 (edited) 16 minutes ago, McLeod said: Jer inace nismo igrali takve napade recimo na EP kada je bilo najbitnije, ali ajde da budemo pozitivni i verujemo 🙂 Sad je rooster mnogo širi, pa se nadam da shodno tome i nada postoji 😄 Edited August 19, 2019 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 28 minutes ago, Stondisha said: Neki mu je rod ond, pa bi molio ovde forumaške neženje da vide da se nekoko zbliže s gospodjicom Jokić Ninom da bi ovde imali prave insajdere. Liske ili Brzda (onaj sto se lozio na tetku) prvi kandidati 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Quote Tupan menja povređenog Milosavljevića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 To mu je sestra od strica @Beonegro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 (edited) 9 minutes ago, Duh koji lebdi said: Liske ili Brzda (onaj sto se lozio na tetku) prvi kandidati 🙂 bolje nugetlija djuvegija ili grof Edited August 19, 2019 by SunZero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 3 minutes ago, Kankkunen said: Setimo se Draganovog nadimka Budala, u suštini Tupan menja Budalu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Simonovo ostavljanje Janisa u prasini ne treba ostati neopazeno 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Možda nije primereno da se šalimo u ovom trenutku, sport je surov ... sve su to sjajni momci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 31 minutes ago, Beonegro said: Nisam znao da ima sestru, samo se o braci prica, a i ona cuvena porodicna slika je bez sestre: P.S. Svaki izgovor je dobar da se postavi ova slika 🤣 Sestra mu je ova u crvenom Meče pozdravio te Burusis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 1 hour ago, zoe Bg said: Kad se setim zabrinutosti hoce li Sale imati dobre volje/mudrosti da se dogovori sa Jokicem kad ono skroz opusteno Happy wife Jokic happy life Ma to su nasi dnovinari iskonstruisali na neki nacin..verovatno pokusavajuci da opravdaju dnevnice. Ne kazem da u par situacija nije bilo nesporazuma,ali ni izbliza kako se to predstavljalo u stampi i na portalima. Ispalo je da ima neke zle krvi medju njima,a ustvari nidje veze. No,da ne pricamo o tome..imam osecaj da ovim trolujem temu. Mundobasket je pred vratima i ima o cemu pametnijem da se pise. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 5 minutes ago, Ne sam Safete said: Sestra mu je ova u crvenom Meče pozdravio te Burusis Ne pocinji, da se bar jos malo sjecam utakmice kakva je bila. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 44 minutes ago, McLeod said: Jer inace nismo igrali takve napade recimo na EP kada je bilo najbitnije, ali ajde da budemo pozitivni i verujemo 🙂 Realno, šta raditi za 12 sekundi, pri neriješenom rezultatu? 😁 I meni nekad djeluje da se u tim situacijama može biti inovativniji, ali bilo koji nivo košarke da pogledamo, u 99% situacija ti napadi su identični - izolacija za najboljeg igrača. I kad se malo razmisli, to je previše vremena da bi ulazio u neku brzu realizaciju iz pozicije stvorene kretnjama prije izvođenja i na taj način ostavio protivniku dovoljno vremena. Opet, da tražiš poziciju nekim protokom lopte nosi svoje rizike i daleko je od tako lako izvodljivog kada je odbrana na maksimumu. Zavrtiš neki pik, iznudiš preuzimanje i ostaviš Bogdanu da završava, ili daš Jokiću loptu da rešava, ne bih ja išao dalje od toga. 😄 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 48 minutes ago, Liska Manjina said: Nema potrebe da se prebacije Saletu za poslednji napad u regularnom delu. Trebaju ljudi shvatiti da je ovo pripremna utakmica i da nema preterane potrebe za otkrivanjem glavnih aduta. Poprilično sam siguran da ukoliko i bude takvih situacija da Bogi neće dobiti loptu na 12 sekundi da rešava izolacijom pošto imamo mnogo opcija mimo izolacije. Zapravo ne verujem da ce nasi eventualni napadi za pobedu izgledati nesto drugacije od onoga sinoc, i mislim da i ne treba da izgledaju. Kada imas napad za pobedu pri neresenom rezultatu, dosta je bitno da se napad zavrsi u poslednjim sekundama, da ne ostavis protivniku vreme da uzvrati, pa se stoga najcesce igraju izolacije jer kad krenes na 5 sekundi do kraja u realizaciju nema neke poente igrati pnr ili neke kretnje od lopte jer nemas vremena da eksploatises ta preuzimanja koja ce protivnik raditi. Tako da ja nemam nikakav problem da se onako zavrsava napad za pobedu, posebno kad imas Bogdana koji moze i da podigne sut i da probije (i izbaci pas) i koji je generalno odlican 1 na 1 igrac. Teova trojka protiv Spanije je jedan od primera kako se igra taj poslednji napad. S tim da u tim situacijama treba traziti da se igracu sa loptom ostavi povoljan match up, a mi smo u tom napadu nekoliko puta igrali Teo-Noivca pnr dok Garba nije preuzeo. Isto tako je juce Giannis cuvao Bogdana na uvodjenju, pa ga je preuzeo Calathes, a onda ga je Larentzakis cuvao na kraju, sto znaci da je priprema za sut bila dobra, samo nije pogodio. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts