Knipex Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Koliko vidim nikad lakše staviti nekoga na ignore listu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 4 hours ago, Hamilton said: Kakav te Hamilton opet spopao?! Kakav razdor? Izneo sam apel i ‘gore’ da se ne bi ponavljali oni progoni sa kosarkaskog voxa. Ti za pocetak nisi svestan sta pises, nevezano za taj post od gore. Ne kapiras gde gresis u napisanom i jedino si samom sebi zanimljiv ili mislis da si u pravu. Ne mozes da ocekujes da po nekome gazis, a posle da te taj doceka sirokih ruku. Najbolje je stvarno da za dosta stvari precutis, ljudi ce te vise ceniti jer ce primetiti da ne zabijas sebi auto-golove i da nisi smarac. Pravis mali progres. Dok god se ovako ponasas, dobijaces los treman od svih nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Ja se izvinjavam, koji si i čiji si ti? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Sacekaj da zavrsi na lakijevoj listi pa cemo saznati. 😽 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 5 minutes ago, djole said: Ja se izvinjavam, koji si i čiji si ti? Bolje je pitanje ''Ciji nisam?'' Odoh u ilegalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Ne stvarno? Koji si 😄 Moram da primetime da se a KKCz nastavlja nesmanjenim tempom :😴😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Tito, Kuper, Ajkisloba, Sirmium... zakuca li im neko na vrata sa pozivnicom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 ko tebe pozva, taman smo se odmorili na pokojnom forumu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Shaqula je već tu. [emoji41] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 11 hours ago, Hamilton said: Da, da...hajde da vratimo vox na kosarku kako bismo i dalje mogli nekaznjeno nazivati neke - nacistima, hitlerjungovima, botovima i idiotima. Nece moci vise, gospodo. Politika politici, sport sportu. Ti si sve pogrešno shvatio. Ti si i dalje percepiran kao nemušti bot. Samo ti je sad data šansa da dokažeš da to nisi. Nije vox istrgnut od forumaša sa košarke, već pokušavamo da stvorimo normalniji prostor za diskusiju, te i takvima kao tebi dajemo još jednu priliku da argumentovano diskutuju. Nemoj da je usereš, pa da onda svakodnevno opet plačeš. Politika normalnima, sport normalnima. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Samo da se javim @medobrundo i mahnem usput 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 12 hours ago, Hamilton said: Da, da...hajde da vratimo vox na kosarku kako bismo i dalje mogli nekaznjeno nazivati neke - nacistima, hitlerjungovima, botovima i idiotima. Nece moci vise, gospodo. Politika politici, sport sportu. Uz ugradu da je, istina, udobnije Vox populi imati na PDF omiljenog nam sporta neću da zakeram. Naprosto to malo udobnosti ne znači toliko da baš moram da zakeram. Jer i ovde mogu nekažnjeno nazivati neke - nacistima, hitlerjungovima, botovima i idiotima, a i Hamiltonima 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 1 hour ago, Kronostime said: Tito, Kuper, Ajkisloba, Sirmium... zakuca li im neko na vrata sa pozivnicom? Tito je na casu, KuFera odbanuj te se druzite u tvojoj avliji, dok Sirmium mi bas nesto i ne nedostaje 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Tito je na casu, KuFera odbanuj te se druzite u tvojoj avliji, dok Sirmium mi bas nesto i ne nedostaje [emoji1] Lik se zove Jon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Samo da se javim na omiljenoj temi i velika pohvala za sve odradjeno oko novog foruma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Lik se zove Jon. Ne razumem, ali nije toliko bitno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Verovatno je propustio film, pa je mislio da je tvoj nick referenca na Jon Snow-a iz GoT-a 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Jedna molba, kad vec threep spomenu. Batalite got na ovom pdf-u pa i kroz salu, zna da izleti. Ima nas sigurno koji ne mozemo da gledamo za ove praznike. Na serijama picite i bez spoilera sto se mene tice. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 57 minutes ago, Sector said: Jedna molba, kad vec threep spomenu. Batalite got na ovom pdf-u pa i kroz salu, zna da izleti. Ima nas sigurno koji ne mozemo da gledamo za ove praznike. Na serijama picite i bez spoilera sto se mene tice. :) Menjaj avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Jos niste vratili naziv Kafani?! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Svaka čast ljudima koji su se iscimali da naprave i organizuju forum za kratko vreme, a usput je i bolji nego stari. Ako može da se otvori tema o skautingu, čini mi se da je bila na starom forumu, možda bude aktivnija sada. Nadam se da će prince da dominira temom, da naučimo i prosti nešto. Koliko znam ima ovde dosta njih koji rade synergy, mogu i neke igrače predstaviti, mane poznate i tako dalje. I ako neko od sinerdžista može da mi se javi, imam nekoliko pitanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob McAdoo Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Pozdrav svima i na ovom forumu. Čestitke na brzoj reakciji, brzoj izvedbi i opštoj sabornosti, u vremenima kada je forum prošao kroz Scilu i Haridbu. Prvi komentar sam i na B92 ostavio na košarci, pa da i ovde krenem odavde. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 6 hours ago, BattleBorn said: Jos niste vratili naziv Kafani? Da pitam i ja - kada će to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 6 hours ago, BattleBorn said: Jos niste vratili naziv Kafani?! Ne mogu da promenim, rdjo - vidi s` batom da to uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 58 minutes ago, Kronostime said: Ne mogu da promenim, rdjo - vidi s` batom da to uradi. Jesi probao da editujes prvi post pa u sklopu toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts