Esc Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 ako vam je obrisan post verovatno je bio sranje, it's that simple 3 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) Jesam banovan na sportu? Svaki post mi je forbidden. Edit: ovde nije. Drugi Edit: Ne mogu da ostavim post na repki, na fitnesu... Edited July 25, 2019 by Referent Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 meni je forbidden sa kompa iako sam obrisao istoriju na browseru. na telefonu radi isti browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Sa telefona sve radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Ima na vrhu tema o migraciji na novi server... Malo će bagovati danas i to bi bilo to. Obrišite cookies, pijte dosta tečnosti i naoružajte se strpljenjem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Stondiša je kriv za sve. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 39 minutes ago, Yi Sun Shin said: Stondiša je kriv za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Eto ja taman otkucao jedan fin post o Radanovu sa sve ciframa i dokazima, nahvalio ga kad mi ispisa da ne mogu da ga postavim. Nisam ga zapamtio, ne mogu da ga vratim i mrzi me ponovo da kucam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar je Dzontra... Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 20 hours ago, ivan9 said: Eto ja taman otkucao jedan fin post o Radanovu sa sve ciframa i dokazima, nahvalio ga kad mi ispisa da ne mogu da ga postavim. Nisam ga zapamtio, ne mogu da ga vratim i mrzi me ponovo da kucam On 7/25/2019 at 7:33 AM, Esc said: ako vam je obrisan post verovatno je bio sranje, it's that simple 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 (edited) On 7/25/2019 at 7:33 AM, Esc said: ako vam je obrisan post verovatno je bio sranje, it's that simple Ima jedan razlog za brisanje postova cija sam cesto bio zrtva. Realni i Dule su ga uvek koristili. Postovi sa forama koje tanane navijacke dusice ne mogu da svare pa su oni kapisla za picvajz koji bi modovi sredjivali danima. Te onda jednostavno obrisu post. Moj post! Edited July 26, 2019 by The Walking Dravot Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 1 minute ago, The Walking Dravot said: Moj post! mojih ruku i mozga delo sto reče ćiro blažević, kako sustav nema veze s'mozgom kada je produkt mog mozga 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 1 hour ago, The Walking Dravot said: Ima jedan razlog za brisanje postova cija sam cesto bio zrtva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Pohvale za rad tapatalka nakon migracije i banujte Realnog zbog uznemirujuće slike na kkP topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 On 7/25/2019 at 7:33 AM, Esc said: ako vam je obrisan post verovatno je bio sranje, it's that simple Umeš li u razumnim procentima za dva i za tri? Kvoutovanim smo uverili da umeš jako i do samog kraja 😄 Ako je odgovor na ovo pitanje DA, onda bi mogao biti naš bek ap plej 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 51 minutes ago, Luchifer89 said: Pohvale za rad tapatalka nakon migracije i banujte Realnog zbog uznemirujuće slike na kkP topiku Banujte ga. Lud čovek. Hoće nešto da pohvali, umesto da pljuje ko sav normalan svet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Niste razmisljali o smanjivanju postova na 15 po strani, niste a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Khm, momci, niste razmisljali o skillu Realnog kod bana - kukalo se onomad na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 3 hours ago, Tamburinjo said: Niste razmisljali o smanjivanju postova na 15 po strani, niste a? Grci se "izvidjac" na scrolll buttonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Ne pratim komsijska pojacanja, niti idem na kkp temu. Koji je to pg potpisao za njih, a odbio nas (pominjalo se ovde unazad par strana, ali bez imena). Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 32 minutes ago, krzna said: Ne pratim komsijska pojacanja, niti idem na kkp temu. Koji je to pg potpisao za njih, a odbio nas (pominjalo se ovde unazad par strana, ali bez imena). Ovaj momak iz Izraela, mvp tamosnjeg prvenstva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 2 hours ago, Kronostime said: Grci se "izvidjac" na scrolll buttonu? Grci mi se na telefonu 😛 dok iskrolujem na mobu bas nije prakticno da bude 25 po strani. Ako je neka velika muka il posao to raditi ok ako su dva klika onda smanjujte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 On 7/25/2019 at 7:33 AM, Esc said: ako vam je obrisan post verovatno je bio sranje, it's that simple On 7/26/2019 at 11:18 AM, The Walking Dravot said: Ima jedan razlog za brisanje postova cija sam cesto bio zrtva. Realni i Dule su ga uvek koristili. Postovi sa forama koje tanane navijacke dusice ne mogu da svare pa su oni kapisla za picvajz koji bi modovi sredjivali danima. Te onda jednostavno obrisu post. Moj post! Reč je o biorazgradivim postovima. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) Zamolio bih ove starije i iskusnije moderatore da objasne Stondishi da ne moze raspravu da zaključa svojim privatnim misljenjem i usput zapreti da ce kaznjavati ko god nije idejno-politički saglasan sa njim. Temu je zakuvao dekkard i onaj tačkasti koji je valjda isto neka vlast i još tad je trebalo sve pobrisati sa teme o reprezentaciji Srbije u košarci a ne pustiti da se rasprava zahukta pa kad ponestanr argumenata ajde katanac nema više. To kod pristojnih i časnih ljudi ne sme da se dogadja. Ja i dalje verujem da ce na ovom forumu pristojni i časni biti u velikoj vecini. Edited July 29, 2019 by perkos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) ne uzimam ovde niciju stranu, nisam procitao raspravu, ali mogli biste da uvedete nepisano pravilo, mod koji ucestvuje u diskusiji, ne moderise istu. mislim da je to fer Edited July 29, 2019 by dee jay 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Obrisali su sa vama pod i to ne samo njih dvojica, niko od vas nema jake argumente kojima biste se njima suprotstavili. Sta god da napisete, ima da zvucite neozbiljno. Ta rasprava je jednosmerna ulica, a u vasim glavama mislite da pobedjujete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts