NMX Posted Tuesday at 02:31 PM Posted Tuesday at 02:31 PM streljanje i da mu oprostiš, gifove nikako 2 1
Knipex Posted Tuesday at 03:09 PM Posted Tuesday at 03:09 PM 1 hour ago, berti said: Vratiti coveka, ali ga usloviti da moze samo gifove da postavlja. Bez ijedne reci
Son_of_a_gun Posted Tuesday at 05:47 PM Posted Tuesday at 05:47 PM Ladno sam promašio topic. 🤪 Praštaj Duško, znam da si ti stari obožavatelj Cece. 😁
Mile1 Posted Thursday at 01:53 PM Posted Thursday at 01:53 PM On 12/9/2025 at 2:56 PM, berti said: Vratiti coveka, ali ga usloviti da moze samo gifove da postavlja. Bez ijedne reci Bukvalno za takve osobe poput njega je ignore list
texas Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago @le piaf @Kooineeperk Vidim malocas da akcentujete “forumaski staz”, te se da primetiti da vam nije previse po volji kad novajlije tek tako ulaze u neke price? Mislim, vi to, onako, po principu “zasluga”, ili ce biti da sam nesto propustio iz pravilnika?
le piaf Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 21 minutes ago, texas said: @le piaf @Kooineeperk Vidim malocas da akcentujete “forumaski staz”, te se da primetiti da vam nije previse po volji kad novajlije tek tako ulaze u neke price? Mislim, vi to, onako, po principu “zasluga”, ili ce biti da sam nesto propustio iz pravilnika? Ajmo malo funkcionalnog razumevanja napisanog, molim vas. Ako treba da vam rastumačim prosto proširenu rečenicu u kojoj sam jasno obrazložio poveznicu, a ista je iza zareza, onda u kurac. Momak je uleteo na forum kao tip iz Stilettovog gifa. Letimičan pogled na temu KKP je dovoljan. U navedenoj diskusiji na KKCZ topiku se podsmeva forumašu koji mu je doslovno nacrtao i rastumačio pravilo, a koje on očigledno ne poznaje, ne kapira ili je samo bezobrazan. A onda neće da se "nadgornjava", jer je valjda u pravu za sebe. Postavio jedan frejm van svakog konteksta i gura priču o krađi. Važi. Onda se naravno nakalemi još jedan koji takođe ne može da nabode šta je pisac hteo da kaže.
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nije uvek slucaj ali ti koji su novi ali ulecu odmah kao da su godinama vec pisali najcesce i jesu klonovi nekih koji su iz raznih razloga izbaceni sa foruma. Moderacija to sigurno i zna ali kapiram da tolerisu neko vreme a taj se do tad ionako sam otkrije. 3
le piaf Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Nije uvek slucaj ali ti koji su novi ali ulecu odmah kao da su godinama vec pisali najcesce i jesu klonovi nekih koji su iz raznih razloga izbaceni sa foruma. Moderacija to sigurno i zna ali kapiram da tolerisu neko vreme a taj se do tad ionako sam otkrije. 1/1. Pitanje trenutka.
texas Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 16 minutes ago, le piaf said: Ajmo malo funkcionalnog razumevanja napisanog, molim vas. Ako treba da vam rastumačim prosto proširenu rečenicu u kojoj sam jasno obrazložio poveznicu, a ista je iza zareza, onda u kurac. Momak je uleteo na forum kao tip iz Stilettovog gifa. Letimičan pogled na temu KKP je dovoljan. U navedenoj diskusiji na KKCZ topiku se podsmeva forumašu koji mu je doslovno nacrtao i rastumačio pravilo, a koje on očigledno ne poznaje, ne kapira ili je samo bezobrazan. A onda neće da se "nadgornjava", jer je valjda u pravu za sebe. Postavio jedan frejm van svakog konteksta i gura priču o krađi. Važi. Onda se naravno nakalemi još jedan koji takođe ne može da nabode šta je pisac hteo da kaže. Ja pitam jedno, ti pises drugo. Nema veze, a vidim i da si nervozan, pa cemo da zaboravimo na ovo. 1
le piaf Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sve sam ti odgovorio, samo treba pročitati. Nemamo nikakav problem sa novim forumašima, i njihovo učestvovanje u diskusijama je poželjno. Ali ne u maniru prosečnog rsb-ovca, ili avangardiste. Još uvek ovaj forum drži neku distancu od te nepogode.
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Le Piaf i ti si još uvek novajlija, imaš još koju godinu da guliš da bi dobio unapređenje i bolji status. Imaš ovde ljude koji su tu od osnivanja foruma, imaju s vremena na vreme i plenum. Juče je održan plenum starosedelaca na kojem je Barkli predložio da dobijem bolji status, da budem deo plenuma, četiri godine sam ovde, ali je većinom glasova odbijeno. Znam koja dvojica forumaša su najviše uticala zastrašivanjem na glasanje, al nema veze, idemo dalje. 2 6
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne brini, nisam im zaboravio odbijanje mog predloga, samo budi strpljiv. 1
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 18 minutes ago, Volter said: Le Piaf i ti si još uvek novajlija, imaš još koju godinu da guliš da bi dobio unapređenje i bolji status. Imaš ovde ljude koji su tu od osnivanja foruma, imaju s vremena na vreme i plenum. Juče je održan plenum starosedelaca na kojem je Barkli predložio da dobijem bolji status, da budem deo plenuma, četiri godine sam ovde, ali je većinom glasova odbijeno. Znam koja dvojica forumaša su najviše uticala zastrašivanjem na glasanje, al nema veze, idemo dalje. Opa Volter, juriš poziciju, potkupljuješ Barklija da lobira za tebe, ti bi leba preko pogače 😁 Čvarkov će imati šta da kaže na ovu pohlepu 😌 1
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 minutes ago, le piaf said: Opa Volter, juriš poziciju, potkupljuješ Barklija da lobira za tebe, ti bi leba preko pogače 😁 Čvarkov će imati šta da kaže na ovu pohlepu 😌 Bogami ne pitaju se core members poput mene nista a? :P
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Bogami ne pitaju se core members poput mene nista a? :P Ti si se odavno uhljebio 😹 @Volter-u zinula guzica, hoće i on moć 🤨 1
rodriguez Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, le piaf said: Sve sam ti odgovorio, samo treba pročitati. Nemamo nikakav problem sa novim forumašima, i njihovo učestvovanje u diskusijama je poželjno. Ali ne u maniru prosečnog rsb-ovca, ili avangardiste. Još uvek ovaj forum drži neku distancu od te nepogode. jel to pišeš u množini ili persiraš samom sebi? u čije ime - nemamo nikakav problem? ne znam odakle baštiniš pravo da sudiš kao ostrašćeni navijač bilo kome ovde nakon što svoje stavove, kao što je sinoć bio slučaj, iznosiš navijački. ni po čemu različito od mog pisanja (po tvom mišljenju) ali ja ne radim nikome nikakav bossing niti držim lekciju šta i kako na forumu, za razliku od tebe. nisam prvi ovde kome se obraćaš sa visine i držiš lekcije sa pogrešne strane navijačke tarabe, ovo se ništa ne dešava na KKP nego na KKCZ temi. činjenice govore: moj staž na ovom forumu je 6 meseci duži od tvoj, ti si registrovan u maju 2024 a ja u jesen 2023. go figure. evo dokazi rodriguez Član foruma Joined October 22, 2023 le piaf Član foruma Joined May 11, 2024 što se tiče licitiranja o statusu, jesam novajlija voxa ali naravno da sam veteran srpskih foruma - mogu da dodam, ako je bitno, da sam osnovao forum koji je bukvalno preteča svih voxova, parapsihopatologija i burundija. stariji ovde znaju koji je to forum i odatle se znamo ako je to bitno. ne znam da li sam te zamenio sa nekim, možda jesam (i u tom slučaju se izvinjavam, što bi rekle estradne zvezde - najiskrenije) ali se sećam jednog novajlije koji je u jednom od prvih postova ovde održao moralno predavanje mcloudu, koji je u tom trenutku imao jedno 10,000 postova i pola decenije staže više od njega. vrlo zanimljiva epizoda. ne znam da li je sve ovo uvod u neko teranje sa foruma, videćemo. 1
Kosjan Willavić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Volter said: Le Piaf i ti si još uvek novajlija, imaš još koju godinu da guliš da bi dobio unapređenje i bolji status. Imaš ovde ljude koji su tu od osnivanja foruma, imaju s vremena na vreme i plenum. Juče je održan plenum starosedelaca na kojem je Barkli predložio da dobijem bolji status, da budem deo plenuma, četiri godine sam ovde, ali je većinom glasova odbijeno. Znam koja dvojica forumaša su najviše uticala zastrašivanjem na glasanje, al nema veze, idemo dalje. Jos si ti dodjos, mora da prodje jos koja godina 🥸 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svi smo mi nekad bili novajlije, ovde ili na nekom drugom mestu. Neko se uklopi brže, neko sporije, ali generalno mi je bezveze to s visine pozivanje na forumaški staž. 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja bih zamolio da se prekine diskusija bio forumas nov ili ne ako se ne uklopi bice kaznjen za svoja pisanja a ako se uklopi nikom nista nastavice da pise. Na nama je da vidimo da li je pisanje ok ili ne. Nema potrebe da se kao argument uzima novi si na forumu nije lepo. I ja odavde izlazim iz diskusije. I vas bih zamolio isto jos jednom. 1
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 hours ago, texas said: @le piaf @Kooineeperk Vidim malocas da akcentujete “forumaski staz”, te se da primetiti da vam nije previse po volji kad novajlije tek tako ulaze u neke price? Mislim, vi to, onako, po principu “zasluga”, ili ce biti da sam nesto propustio iz pravilnika? Ja sam bio prilicno precizan. Stavio sam znake navoda kad sam ga nazvao novajlijom, sto podrazumeva da ne mislim da je novajlija, tako da tvoj argument pada u vodu. A zasto to mislim je neka druga tema...
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Nema potrebe da se kao argument uzima novi si na forumu nije lepo. Osim što nije argument. Molim bez imputiranja Duško. Jasno sam napisao da nemam problem sa novopridošlim forumašima, i sa čim imam. Lagano, pašće maske kad tad. Ali okej, ubuduće ću izbegavati dotičnog veterana, nemaš frke.
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago okreni obrni sve je ovo neka forma toplog zeca no @Don Dusko ima pravo na privatan život a da ne dreždi nad nama zaludnima, tako da je što se mene tiče a nadam se i foruma problem rešen putem prva dva upisa na ignore listu koju sam bio prinuđen da aktiviram. trebalo je da to uradim još 7 decembra kada je ničim izazvan pao prvi flejm sa visine ali nije kasno ni sada, nema mrtvih. hvala svima koji su se korektno poneli, ceniću to.
Recommended Posts