Čvarkov Posted yesterday at 08:46 PM Posted yesterday at 08:46 PM 2 hours ago, Kooineeperk said: Cuti, lik je time osvojio kartu za Barsu. Sad @Čvarkov da ispuni svoje obecanje: Kasno je pao. 1
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 14 hours ago, Čvarkov said: Kasno je pao. Obećanje ludom radovanje... 1
rodriguez Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago imam korisno pitanje. izbegao bi da najebem zbog kačenja (meni) smešnih gifova i memova, vidim da se to ne radi na ovim ozbiljnim temama za praćenje utakmica i uopšte situacija. da li na forumu postoji deo gde je to dozvoljeno tj nesankcionisano ili da ne razmišljam o tome?
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 23 minutes ago, rodriguez said: imam korisno pitanje. izbegao bi da najebem zbog kačenja (meni) smešnih gifova i memova, vidim da se to ne radi na ovim ozbiljnim temama za praćenje utakmica i uopšte situacija. da li na forumu postoji deo gde je to dozvoljeno tj nesankcionisano ili da ne razmišljam o tome? Npr. Ili na ovom PDF-u Kafana pod obručima. Takođe mislim da čak postoji topic Memovi. 1
Kosjan Willavić Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 35 minutes ago, rodriguez said: imam korisno pitanje. izbegao bi da najebem zbog kačenja (meni) smešnih gifova i memova, vidim da se to ne radi na ovim ozbiljnim temama za praćenje utakmica i uopšte situacija. da li na forumu postoji deo gde je to dozvoljeno tj nesankcionisano ili da ne razmišljam o tome? Kronose, trepni dvaput ako si to ti! 1 11
rodriguez Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 13 minutes ago, DameTime said: Npr. Ili na ovom PDF-u Kafana pod obručima. Takođe mislim da čak postoji topic Memovi. fala. ok jasno da to nije neki bitan deo ovog foruma a i doima se da se neka bolesnija patkometrija dešava negde drugde.
le piaf Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Lepo pitaj gde možeš da isučeš patkicu, nemoj okolisati
Recommended Posts