NikadProtivKaline Posted Sunday at 11:34 AM Posted Sunday at 11:34 AM jel moze neko nesto povodom ovog kolege sto prilicno nadmeno(da ne upotrebim nesto teze) spamuje oba komsijska topika? hvala
Barkley#34 Posted Sunday at 12:22 PM Posted Sunday at 12:22 PM Ostavite mu jedan toping na raspolaganju, npr. Primarni. 1
Sector Posted Sunday at 12:24 PM Posted Sunday at 12:24 PM Ja morah da potegnem IL. Držao sam se koliko sam mogao ali postade neizdrživo. 1
JPM Posted Sunday at 12:33 PM Posted Sunday at 12:33 PM (edited) 8 minutes ago, Sector said: Ja morah da potegnem IL. Držao sam se koliko sam mogao ali postade neizdrživo. Potpuno legalno je staviti coveka na IL. Traziti da ga moderacija kazni zato sto je nekome dosadan je bas bezveze. Edited Sunday at 12:33 PM by JPM 2 1
NikadProtivKaline Posted Sunday at 01:42 PM Posted Sunday at 01:42 PM pa nije dosadan nadmen je, bezobrazan i spamuje topike jednim te istim prilicno jasan slucaj 3
bekrinjo Posted yesterday at 10:32 AM Posted yesterday at 10:32 AM Da se mene pita banovao bih sve članove koji nemaju fotografiju na profilu.🙂 Lakše prepoznajem članove po fotografiji nego po nick-u. 2
Sokmeniki Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago A mozda uvesti i reakciju 👎? Nema neke opcije ovde kada se ne slazes sa nekim, jedino mozes da odgovoris, a onda to najcesce predje u raaspravu i oduzi se, ovako je po meni lakse i manje bi bilo nepotrebnih odgovaranja i spamovanja tema. 2
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mene je toliko smaralo da čitam postove zvezdaša96 da nisam ni primetio da li je nadmen ili ne. Video sam odmah da je u pitanju nemač pojma ili najverovatnije klinac sa viškom slobodnog vremena, a postovi takvih me ne zanimaju. 6
Kosjan Willavić Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 57 minutes ago, Sokmeniki said: A mozda uvesti i reakciju 👎? Nema neke opcije ovde kada se ne slazes sa nekim, jedino mozes da odgovoris, a onda to najcesce predje u raaspravu i oduzi se, ovako je po meni lakse i manje bi bilo nepotrebnih odgovaranja i spamovanja tema. Ovo je odlicna ideja, cudno mi je bilo sto do sada nije uvedeno.
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 57 minutes ago, Chaos Is Me said: Mene je toliko smaralo da čitam postove zvezdaša96 da nisam ni primetio da li je nadmen ili ne. Video sam odmah da je u pitanju nemač pojma ili najverovatnije klinac sa viškom slobodnog vremena, a postovi takvih me ne zanimaju. Kako nemač pojma kad vidiš da, po njegovoj proceni, nije nikad ništa pogrešio? Odnosno valjda jeste jednom ali smo mu to onda mi ovde to toliko nabili na nos da je bilo skroz nefer. Mislim da mi na KKCZ temi imamo još jednog nepogrešivog, ne mogu se setim ko beše.
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mnogi bi zloupotrebljavali tu reakciju i dovelo bi do dodatnog prozivanja neistomisljenika jer ce ti u podsvesti ostati ko ti daje thumbs down.
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne kapiram? To mi zvuči kao neka WOKE glupost. Kao aj sad samo pozitiva da se neko ne uvredi. Jebote, thumbs up znači da se slažeš sa nečim, thumbs down da se ne slažeš. Što bi sad ja bio zlopamtilo ko mi je kad udarao palac gore, dole... 1
goofy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 hour ago, Sokmeniki said: jedino mozes da odgovoris, a onda to najcesce predje u raaspravu i oduzi se u pravu je Sok, bolje samo palac dole i ćao EDIT i što je još bolje, čim vidiš da neko reaguje na palac dole, znaš s' kim imaš posla... Edited 8 hours ago by goofy 1
СтелаРоса Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ja sam jednom popio ban za upis koji je imao, ako se ne varam, 30+ palceva gore. Naravno, bilo je u pitanju prepucavanje sa komsijama, ali onako na prvi pogled deluje nelogicno banovati nekoga zbog upisa koji toliko ljudi podrzava. Ali da je postojao palac dole verujem da bi ih bilo takodje mnogo na upisu, pa bi onda ban ipak imao dosta vise smisla (vizuelno makar). Tako da apsolutno podrzavam taj predlog i mislim da moze takodje da poveca kvalitet, jer neka se jedan od deset ljudi zapita zasto dobija takve reakcije na upise i vec smo na dobitku. Edited 8 hours ago by СтелаРоса
goofy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, СтелаРоса said: neka se jedan od deset ljudi zapita zasto dobija takve reakcije na upise problem je što neće samo da se zapita, nego će burno da reaguje
СтелаРоса Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, goofy said: problem je što neće samo da se zapita, nego će burno da reaguje Pa ako burno reaguje verovatno ce prekrsiti neko pravilo vezano za komunikaciju sa drugim clanovima foruma pa ce dobiti ban, opet ok. Verujem da dosta losih upisa prodje nezapazeno jer ljude mrzi da objasnjavaju svaku sitnicu i odgovaraju, dok je palac dole ipak brzi i laksi nacin da nekome pokazes da se ne slazes sa njim. 1
gggggggg Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Mnogi bi zloupotrebljavali tu reakciju i dovelo bi do dodatnog prozivanja neistomisljenika jer ce ti u podsvesti ostati ko ti daje thumbs down. 👎 2
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 50 minutes ago, СтелаРоса said: Ja sam jednom popio ban za upis koji je imao, ako se ne varam, 30+ palceva gore. Naravno, bilo je u pitanju prepucavanje sa komsijama, ali onako na prvi pogled deluje nelogicno banovati nekoga zbog upisa koji toliko ljudi podrzava. Ali da je postojao palac dole verujem da bi ih bilo takodje mnogo na upisu, pa bi onda ban ipak imao dosta vise smisla (vizuelno makar). Tako da apsolutno podrzavam taj predlog i mislim da moze takodje da poveca kvalitet, jer neka se jedan od deset ljudi zapita zasto dobija takve reakcije na upise i vec smo na dobitku. Ban ne može imati smisla sve i da imaš milion palaca na dole, jer se banovi, valjda, određuju na osnovu kršenja pravila foruma a ne na osnovu toga koliko ljudi se slaže ili ne slaže sa tvojim stavom.
Smrtokapa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ma kakav palac dole. Nije dobra paralela sa palcem gore, za razliku od slaganja i sviđanja koje je mnogo više uniformno, neslaganje i nesviđanje može biti iz mnogo različitijih razloga, nije loše da se to obrazloži taman da imamo diskusiju (da ne kažem "kakva je to sada woke glupost da se neko uvredi ako mu se argumentovano odgovori na upis"). Ako nekoga baš mrzi da koristi reči, i dalje ima načina da reakcijama stavi do znanja da mu se nešto ne sviđa, tipa da se kolegi forumašu smeje u facu ili da mu poruči da je krvav. Edited 7 hours ago by Smrtokapa 2
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa uvek je bolje obrazložiti zašto se ne slažemo sa nečim, naravno. Ali je jasno da to u praksi nije tako. Retko ko se upušta u dijalog, a i kad se upusti, vrlo brzo izbije toksičnost sa neke od strana. Vrlo retko to bude argumentovano, većinom slučaja se svodi na "ma ja sam bre u pravu koj kurac ti hoćeš?" u slobodnom prevodu. I onda kako dalje? Nije toliko važno da li će se to uvoditi ali jeste mi malo smešno zašto je to toliki problem da se proba. Pa bismo videli da li će zaživeti.
gggggggg Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 23 minutes ago, Smrtokapa said: Ma kakav palac dole. Nije dobra paralela sa palcem gore, za razliku od slaganja i sviđanja koje je mnogo više uniformno, neslaganje i nesviđanje može biti iz mnogo različitijih razloga, nije loše da se to obrazloži taman da imamo diskusiju (da ne kažem "kakva je to sada woke glupost da se neko uvredi ako mu se argumentovano odgovori na upis"). Ako nekoga baš mrzi da koristi reči, i dalje ima načina da reakcijama stavi do znanja da mu se nešto ne sviđa, tipa da se kolegi forumašu smeje u facu ili da mu poruči da je krvav. 👎
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Već vidim Uinija kako se vraća na Vox bez ijednog posta, samo da bi lupao minuse
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 13 minutes ago, Stiletto said: Već vidim Uinija kako se vraća na Vox bez ijednog posta, samo da bi lupao minuse Jok, ima on tu opciju tamo gde je sad 😆
Recommended Posts