Stiletto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 18 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Нисам могао ни да пишем ни реакције да остављам ни приватне поруке да шаљем, само ми је читање било омогућено јаче од 4 месеца. 1 minute ago, Knipex said: Lele lele, izebaste čoveka pogrešnim klikom Ovako je @nlavrnja nekad banovao na starom Forumu, koga rebne pet dana ne mogu da mu oporave nalog pet meseci, a sve preko toga doživotna 2 3
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 9 minutes ago, Knipex said: Lele lele, izebaste čoveka pogrešnim klikom Ne nego verovatno nije kliknu accept warning. :S Da mu je dat ban pisalo bi dole banned pa vremenska distanca. Boguljube jesi pritisnuo u crvenom prozoru accept warn? Ja ako se dobro secam kod nas je stajalo ono beo krug i pisalo je user didnt acknowledge warn. Msm da u tom slucaju ti je sve zakljucano. Stvarno pitam jer prvi put ovo vidim. Ako si video da ne mozes mogao si otvoriti klon nalog i napisati metalnom da pogleda.Za taj slucaj bi ti bilo oprosteno jer jbg. Edited 23 hours ago by Don Dusko
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 34 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ко ће да ми објасни због чега ми је упозорење, дакле не бан, већ упозорење, трајало од 15.2. до 20.6. Повод је био једна реч према недодирљивом за време купа. Ово је стајало у упозорењу @Don Dusko: Posto su tenzije visoke iskuliraj sa ovakvim postovima. Sad warn sledeci put kazna. Колико онда трају казне? Jedno možda glupo pitanje od mene, ali jesi li kliknuo na acknowledge dugme, bez toga ne može da se piše ni kad su upozorenja? ...brišite, nisam video Duškov upis. Edited 23 hours ago by JPM
Bogoljub Gagic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, JPM said: Jedno možda glupo pitanje od mene, ali jesi li kliknuo na acknowledge dugme, bez toga ne može da se piše ni kad su upozorenja? Кликнуо сам 2 пута, први пут чим сам добио, други пут сам кликнуо 20.2. јер сам некако логично мислио да траје 5 дана, тек тада сам видео да не пише да је други месец у питању већ шести. 1
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 7 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Кликнуо сам 2 пута, први пут чим сам добио, други пут сам кликнуо 20.2. јер сам некако логично мислио да траје 5 дана, тек тада сам видео да не пише да је други месец у питању већ шести. Onda je ovo slucaj: Dao sam ti ban(greskom) i tu stavio ovu distancu(za warn) Revoke ban(imamo tu opciju) koja je zabagovala Ban ti ostaje a nama pise da je sve ok(u smislu da je povucen i sve) Udeljen warn. Mozes da slikas mozda taj ban da vidim. I da prosledim @MetalHead Jer je upitanju ozbiljan bug. Edited 23 hours ago by Don Dusko
Bogoljub Gagic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Onda je ovo slucaj: Dao sam ti ban(greskom) i tu stavio ovu distancu(za warn) Revoke ban(imamo tu opciju) koja je zabagovala Ban ti ostaje a nama pise da je sve ok(u smislu da je povucen i sve) Udeljen warn. Mozes da slikas mozda taj ban da vidim. I da prosledim @MetalHead Jer je upitanju ozbiljan bug. Ако на ово мислиш ево га, ту и пише у загради без бана, у пракси је било другачије. Све у свему сад је готово, није да тражим да се исправљају неке криве дрине само ми је просто нереална ситуација била.
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ако на ово мислиш ево га, ту и пише у загради без бана, у пракси је било другачије. Све у свему сад је готово, није да тражим да се исправљају неке криве дрине само ми је просто нереална ситуација била. Pa i meni je isto nerealno. Ne secam se da sam ti dao uopste ban i tu je problem.
Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 29 minutes ago, Don Dusko said: Za taj slucaj bi ti bilo oprosteno jer jbg. 1
Kosjan Willavić Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago @Don Dusko da se preimenuje u Don Drakon, dobi covek trecinu godine lagano 😄
goofy Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ništa Bogoljube, sad piši šta hoćeš i jebi kevu svima i sve po spisku, dok se ne oceni da si potrošio avansni četvoromesečni ban... @Bogoljub Gagic 4 11
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 21 minutes ago, Kosjan Willavić said: @Don Dusko da se preimenuje u Don Drakon, dobi covek trecinu godine lagano 😄 Jbt postao sam @realno *w :D 1
MetalHead Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago @Bogoljub Gagic imas jednu "Get out of jail free" karticu na poklon, a @Don Dusko-u ce to biti odbijeno od plate. A sad stvarno, tesko je reci sada sta je bilo kad je proslo vreme, mozemo jedino da probamo da repliciramo slucaj (ali ne na tebi). Kad se da warn ne moze da se pise dok se ne acknowledge-uje, a onaj expiry date je bio za warn poene koji se dodeljuju uz svaki warn ili ban. Poeni sluze moderaciji da znaju koliko neko cesto pravi probleme, a imaju rok trajanja (expiry date). Pa ako cesto pravis probleme onda nakupis poena i sledi (i malo jaci) ban. Ako ti se sporadicno desava onda ti poeni isteknu i nije neki problem. 2
Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 minutes ago, MetalHead said: mozemo jedino da probamo da repliciramo slucaj (ali ne na tebi) Što ne na njemu? Dobro vam je krenulo, što da menjate? 1
JPM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, MetalHead said: Pa ako cesto pravis probleme... 4 minutes ago, MetalHead said: ...onda ti poeni isteknu i nije neki problem.
MetalHead Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Što ne na njemu? Dobro vam je krenulo, što da menjate? Evo dobrovoljca, to smo cekali. Sad cu da ti dam warn i poene sa expiry date-om, a ti nemoj da acknowledge-ujes i probaj da pises, saljes poruke. Ako ne mozes (a trebalo bi da ne mozes) onda acknowledge-uj pa probaj opet sve to. Ako te nema 15ak minuta skidam ti warn. Moze? 2 minutes ago, JPM said: Bukvalno sam na njega mislio dok sam to pisao samo bih njemu dao ban bez razmisljanja o poenima. 2
Smrtokapa Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, MetalHead said: Evo dobrovoljca, to smo cekali. Sad cu da ti dam warn i poene sa expiry date-om, a ti nemoj da acknowledge-ujes i probaj da pises, saljes poruke. Ako ne mozes (a trebalo bi da ne mozes) onda acknowledge-uj pa probaj opet sve to. Ako te nema 15ak minuta skidam ti warn. Moze? 6
Knipex Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 27 minutes ago, goofy said: Ništa Bogoljube, sad piši šta hoćeš i jebi kevu svima i sve po spisku, dok se ne oceni da si potrošio avansni četvoromesečni ban... @Bogoljub Gagic Baš htedoh napisati da sad ima kredit za banane od 4 meseca. Možda može i da ga proda nekom članu kao wild card 1
MetalHead Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Knipex said: Baš htedoh napisati da sad ima kredit za banane od 4 meseca. Možda može i da ga proda nekom članu kao wild card Eto ideje za finansiranje foruma niotkuda - prodavacemo divlje karte. 3
JPM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Knipex said: Baš htedoh napisati da sad ima kredit za banane od 4 meseca. Možda može i da ga proda nekom članu kao wild card @Sector Imaš li nekog da predložiš?
MetalHead Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 minutes ago, Barkley#34 said: @MetalHeadmoooože. Pucaj! Upucan si.
Barkley#34 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Proba nakon aknolidža. Pre toga nisam mogao ni PP da šaljem niti da pišem. Da vidimo da li će sad raditi. Edit: vidi, radi. Edited 21 hours ago by Barkley#34
MetalHead Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Proba nakon aknolidža. Pre toga nisam mogao ni PP da šaljem niti da pišem. Da vidimo da li će sad raditi. Edit: vidi, radi. Da tako treba, a video si i da si imao 1 poen i expiry date koji je setovan do danas do 18h?
Recommended Posts