Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Kurc Emuchelo

Recommended Posts

13 minutes ago, Papanikolesku said:

Kad raspisuješ konkurs? Koliko slobodnih dana u nedelji? Da li je radno vreme fleksibilno? 

Može li se raditi od kuće? Za praznike volim da sam sa porodicom. Da li zdravstveno pokriva stomatologa? I poslednje, ali jednako važno, ima li 13ta plata? 

Sama primanja možemo dogovoriti nakon što odgovoriš na ova pitanja. Bitno je i da plata bude svakog 1og u mesecu, volim da uđem u nov mesec punim plućima, ali otom potom, spreman sam na određene ustupke. 

😑

Druze, nema konkursa, nema zaposljavanja, samo sopstveni grind. 🙂 

Radis od kuce, fleksibilno radno vreme ali da si dostupan non-stop. I koliko radis - toliko zaradis. Praznici? Ne znaju oni (klijenti) koji su nasi praznici i zabole ih. Cestitali su mi Thanksgiving pre neki dan. Rakoh "hvala" - sta da se objasnjavam 🙂Uredno sam imao sastanak sa njihovim timom - pojavili se naravno samo nas dvojica koji smo non-US. Evo polako se spremam da im objasnim razliku izmedju "njihovog" i "naseg" Bozica, pa i onima koji i ne znaju sta je Bozic (imam i takve). Odmora mozes da uzmes koliko hoces, ali da radis tokom njega - jer nema svrhe pokusavati 3-5 klijenata naterati da pauziraju projekat u isto vreme.

Plata redovna, ako se ima novca da se isplati, odnosno ako se nisi sjebao da isplatis sebi bonus prethodnog meseca pa nema nista akumulirano a klijenti kasne sa placanjem. Ako nema, pozajmis firmi pa isplatis platu. Znaci redovna je. I ima 13. plate - obicno se tada i isplacuje sve sto se akumuliralo.

Zdravstveno kako hoces, ako hoces da trosis zaradu na to, moze. Zapravo, od svih benefita najbolji ti je cist novac. Sad, jebemliga, mozda bi bilo dobro imati ga, jer se potrosi covek, nepopravljivo.

On 12/1/2024 at 10:51 AM, Kooineeperk said:

Vec sam objasnio, glupo je da moram opet. Posteno radim, dovlacim ne mali novac u Srbiju iz inostranstva, placam posteno porez, koji se izmedju ostalog koristi i za bratijski lopovluk, to mi Petrusev dobija platu, i sto uciteljica dobija platu, i sto mi ona kornjaca sa razbijanja skupova dobija platu, i sto mi izabrana doktorka dobija platu, i sto onaj bot u drzavnoj firmi dobija svoju parazitsku platu itd. Sve mojim parama i parama svih nas. I sta sada? Sad cu da bojkotujem Zvezdu ali necu obrazovanje i zdravstvo? Meni ta Zvezda u zivotu znaci. Nezadovoljstvo vlascu iskazujem i iskazivacu kao i do sada, ok, mozda i radikaluzujem to, ali ne na ovaj nacin kako ti zamisljas (da ne kazem, umisljas, jer je premisa utopizma umisljanje da moze nesto sto zapravo ne moze).

Nema sta ja da zamisljam ili ne - cinjenica je da navijaci KKP (na primer) nijednom nisu napisali transparent ili uzvikivali parolu tipa "ne treba da nam dajes milione, nego da podneses ostavku". Lakse je verovati da je ovo sada stanje sa milionima, kamionima, avionima, Obradovicima i Punterima nesto sto je prirodno za klub kao sto je KKP. Cak je i to OK, ali onda hajde bez licemerja i "Vucicu pederu" jer FKP moze samo da sanja titulu i kvalifikacije za LS, a KKP stalno gubi od KKCZ.

Isto vazi i za navijace KKCZ - cak i ako izuzmemo to sto SNS daje pare, prizeljkuje se nekakva A licenca, prica se o razbijanju ABA lige, kao da je ovo stanje nesto normalno i treba da se nastavi ko zna koliko godina. Pa to i jeste propaganda SNS, da smo mi izmislili naftu za razliku od pola Evrope, "para ima i vise nego sto nam treba", a narod je u fazonu, dobro je dok i meni daje (dobro, ne pare, nego "veciti na F4" pricu).

Može li neka informacija od moderacije, zašto imam neko ograničenje za slanje privatnih poruka? Zapravo to i nije ograničenje, već zabrana, jer piše 0 dnevno. To sam tek sad shvatio; kad sam upravo jednom od vas hteo da pustim poruku, zašto mi je broj mogućih reakcija tipa 5 dnevno? Jel to tako svima, ili? Lajkujem 2,3 upisa, i to je to, dostigao dnevni limit. I za kraj, i to se kanim da pitam neko vreme, kad ću dobiti opciju da postavim sliku, ili sve to ide sa nekim stažom na forumu? 

Ili ste mi kupili neke restrikcije za koje nisam informisan? 

5 hours ago, Papanikolesku said:

Može li neka informacija od moderacije, zašto imam neko ograničenje za slanje privatnih poruka? Zapravo to i nije ograničenje, već zabrana, jer piše 0 dnevno. To sam tek sad shvatio; kad sam upravo jednom od vas hteo da pustim poruku, zašto mi je broj mogućih reakcija tipa 5 dnevno? Jel to tako svima, ili? Lajkujem 2,3 upisa, i to je to, dostigao dnevni limit. I za kraj, i to se kanim da pitam neko vreme, kad ću dobiti opciju da postavim sliku, ili sve to ide sa nekim stažom na forumu? 

Za sliku moraš kopirati link sa imgbb ili nekog sličnog sajta da bi je objavio, tako je najlakše.

Što se tiče reakcija to svi imaju ograničeno ako se ništa nije menjalo, dugo mi se nije desilo da odreagujem na dovoljan broj upisa da bih ostao bez. 

Edit : ja slike uploadujem na imgbb pa otvorim sliku jednom da je prikaže uvećanu, pa onda još jednom ali na novoj kartici da je otvori van sajta i taj link kopiram ovde. Skontao sam da neće da mi prikaže ovde sliku ako kopiram link koji imgbb izbaci kao ponuđen, ne znam da li ima neki jednostavniji način.

Edited by Урош19

6 hours ago, Papanikolesku said:

@MetalHead treba da ti promeni status iz novi clan u redovan clan.

• Like 1

Previše ste rebnuli Čoča.

Em je na live temi, em je korektan forumaš. 

Nije napisao ni direktnu želju da se ovaj povredi, već više kao "frustraciju" što ovaj mora da igra i drugačije ne može biti sklonjen iz tima. 

I na sve to ste ga nafilovali sa "šta ako ga ta povreda osakati za ceo život?" 

Mislim, kakav zaključak. 

Ok, ne trebaju nam takvi postovi ovde, ali u konkretnom primeru je i 3 dana bilo dovoljno. 

• Like 7

Ništa nam bre ne ide od ruke, ovaj Luka igra a mi bismo da ne igra, a Nedu bismo voleli da igra a on pa stalno povređen. Pu bem ti miša. A kad smo već kod MIša, Miša će da klačuje.

6 hours ago, Урош19 said:

Za sliku moraš kopirati link sa imgbb ili nekog sličnog sajta da bi je objavio, tako je najlakše.

Što se tiče reakcija to svi imaju ograničeno ako se ništa nije menjalo, dugo mi se nije desilo da odreagujem na dovoljan broj upisa da bih ostao bez. 

Edit : ja slike uploadujem na imgbb pa otvorim sliku jednom da je prikaže uvećanu, pa onda još jednom ali na novoj kartici da je otvori van sajta i taj link kopiram ovde. Skontao sam da neće da mi prikaže ovde sliku ako kopiram link koji imgbb izbaci kao ponuđen, ne znam da li ima neki jednostavniji način.

Mislio sam na profilnu sliku, nema opcije za ubaciti. Broj reakcija je tipa 5 dnevno, što je baš malo. Upload slika obično sa imgur. 

Hvala svakako, a i @Don Dusko

Valjda će u narednom periodu promeniti status. 

• Like 1

2 hours ago, Dropkick Murphys said:

Previše ste rebnuli Čoča.

Em je na live temi, em je korektan forumaš. 

Nije napisao ni direktnu želju da se ovaj povredi, već više kao "frustraciju" što ovaj mora da igra i drugačije ne može biti sklonjen iz tima. 

I na sve to ste ga nafilovali sa "šta ako ga ta povreda osakati za ceo život?" 

Mislim, kakav zaključak. 

Ok, ne trebaju nam takvi postovi ovde, ali u konkretnom primeru je i 3 dana bilo dovoljno. 

+1

"Povreda koja ce ga osakatiti za ceo zivot" je neverovatno ucitavanje. Kako vam je to uopste palo na pamet iz onog kontektsa?! 

Coco je napisao "ekpresni povratak Bolomboja" ili "povreda Mitrovica" i iz toga je jasno da se ne misli ni na sta drasticno vec nesto sto ce udaljiti Luku sa terena dok se Bolomboj ne vrati sto ocekujemo da ce biti uskoro. Dakle ni govora o razmiljanju i zeljenju "povrede koja ce ga osakatiti za ceo zivot". 

Slazem se da je bezveze nekom zeleti povredu, ali ste ovo jedno 100x preuvelicali takvim objasnjenjem bana. 

Da skratim, jeste zasluzio nesto (mozda cak i samo upozorenje), ali 10 dana (u duplom kolu jos)... mnogo je. 

• Like 4

1 hour ago, Kooineeperk said:

+1

"Povreda koja ce ga osakatiti za ceo zivot" je neverovatno ucitavanje. Kako vam je to uopste palo na pamet iz onog kontektsa?! 

Coco je napisao "ekpresni povratak Bolomboja" ili "povreda Mitrovica" i iz toga je jasno da se ne misli ni na sta drasticno vec nesto sto ce udaljiti Luku sa terena dok se Bolomboj ne vrati sto ocekujemo da ce biti uskoro. Dakle ni govora o razmiljanju i zeljenju "povrede koja ce ga osakatiti za ceo zivot". 

Slazem se da je bezveze nekom zeleti povredu, ali ste ovo jedno 100x preuvelicali takvim objasnjenjem bana. 

Da skratim, jeste zasluzio nesto (mozda cak i samo upozorenje), ali 10 dana (u duplom kolu jos)... mnogo je. 

@ČočoBože me 'prosti nas može spasiti dve stvari. Samo povreda Muke Mitrovića ili ekspresni povratak Bolomboja. Ovo drugo je manje realno.

Znači povreda Mitrovića je dobra za klub.

Kul.

@Dropkick MurphysNije napisao ni direktnu želju da se ovaj povredi, već više kao "frustraciju" što ovaj mora da igra i drugačije ne može biti sklonjen iz tima. 

Znaci bio je frustrian pa onda je ok.

Veoma kul.

@Kooineeperk

Da skratim, jeste zasluzio nesto (mozda cak i samo upozorenje)

Ok je i upozerenje a ne ban posto je mislio na manju povredu koja ce ga udaljiti sa terena na odredjeni vremenski period dok se drugi igrac ne vrati iz pobede.

Veoma, veoma kul. 

• Like 2

13 minutes ago, Clash said:

@Dropkick MurphysNije napisao ni direktnu želju da se ovaj povredi, već više kao "frustraciju" što ovaj mora da igra i drugačije ne može biti sklonjen iz tima. 

Znaci bio je frustrian pa onda je ok.

Veoma kul.

4 hours ago, Dropkick Murphys said:

Možeš ti to bolje Clash

• Like 1

Poželeti povredu igraču jer ne igra dobro, nema kvaliteta ili nešto treće je ružno. Sa druge strane Čočo je čini se veliki zvezdaš (za moj ukus previše emotivan i pristrasan), pa ne verujem da je ovo zaista i mislio; verujem da se nespretno izrazio.  

Neka korekcija kazne bi bila u redu, jer ova ga eliminiše sa foruma ne samo za duplo kolo, već i narednu nedelju, što već nije u redu i deluje nepravedno.