Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

Brodzi tesko na 5 moze,a Smajli bas na 5 se odlicno snalazio prosle sezone, doduse do dolaska Lesora. Za Makabi sam uveren da ce Lesor, Ledej, Panter pa mozda i Naneli na 35 min ici, gde bi Pap mogao pokriti na 3 i 4 ostatak minuta, dok Djusa na beku nekih 20 min kad nema Kevina ili kad je Kevin uslovno receno plej. Brodzi legao bi da malo odmeni Lesora pa da vec u nedelju protiv Splita ima nekih 25 30 min(fizicki je odlican i to mu problem nije). Takodje me nebi iznenadilo da Kevin krene zajedno sa Nanelijem i Pap, gde bi Naneli odmah preuzeo Zoa(tu se bas vidi nedostatak Dantea koji je telo da ga brani). 

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, Dobar u piku said:

Brodzi tesko na 5 moze

 

Za početak, može u ABA ligi. Većina ekipa ima jednu pravu peticu, naravno da može da čuva takve igrače i u mnogo većoj meri odmori Lesora, nego što je to do sada bio slučaj.

Kao što će i Lideju doneti koji minut odmora više, naročito kada Tristan bude u kontra ritmu.

Već to je samo po sebi dovoljan benefit.

 

I u nekim EL mečevima se mogu tražiti takvi momenti, ima i tu ekipa bez 2 teške petice, doduše ne u ovim top timovima svakako.

 

 

54 minutes ago, Dobar u piku said:

a Smajli bas na 5 se odlicno snalazio prosle sezone, doduse do dolaska Lesora. 

 

 

O ovome sam već pričao prošl godine. Ne mislim da su Lesor, pa čak i promena pozicije, u toj meri uticale na njega. Najgore od svega je što mi se čini da je on najbolje igrao na samom početku kada je 80% naše igre bila čista improvizacija. Nismo se mi do kraja ni uigrali, ali jesmo počeli da bar na momente ličimo na tim koji ima određeni broj akcija koje se mogu izvesti, a on je tu ispadao na najgore moguće načine.

 

Sve u svemu, možemo samo da se nadamo da je ovaj period neigranja koristio za "rađenje domaćeg" i da je makar u toeriji spreman za ovu košarku koju sada igramo. 

28 minutes ago, Alex_Serbia said:

Samo da u petak ne istrci indisponirani, preplaseni Madar i u startu onda imamo bolje sanse.

 

Madar je u sezoni pre nego što je došao kod nas, imao 2-3 partije sa po 17-18-20 poena protiv Makabija.

 

Jasno je da je ovo neki skroz novi Makabi, ali eto možda će mu značiti makar na psihološkom planu. Kako god, ne postoji puno gorih mečapa za njega od Brauna.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Patriota iz kauca said:

Jel istina ovo da vraćamo Jaramaza?

 Izvor? 

Voleo bih jako ali mi nerealno zvuči 

Jes da igra manje u poslednje vreme ali Trinki ga sa sobom poveo u Bajern ne verujem da bi ga tek tako pustio (Ogi ima ugovor i za sledeću sezonu nešto ne vidim da plaćamo to obeštećenje Bajernu) 

Jedini scenario u kome to vidim je da Trinki zapali u Real a da novi trener ne računa na Ogija

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Angola said:

Bas i nisam imao neka ocekivanja od Andjusica, ali bas da bude ovoliko nemocan, kao veceras u reprezentaciji, nisam toliko daleko isao u neocekivanju.

Nikakav ucinak, i ne moze da se izbori za minute, pored Dobrica i Radanova. 

 

Daleko bolje izgleda (uglavnom) u KKP. Neka tako i ostane.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Uh dolazi nam Makabi.

Ima li neka dobra duša da okači neki detalj iz one plejof serije. Recimo Pini Gershon kada pokusava da se javi sa telefona kojim je gadjan sa tribina i koji je bio nokia na silence modu, jer je Kecman predhodno uključio nokia arenu na taj mod.

Ili neka AirSlavkan bravura recimo kucanje kada si mogao Politiku nedeljno izdanje da izvučeš ispod nogu, toliko je skočio.

Ili Bracino kucanje uz baseline da i on malo umoči.

Eehh to su bili dani

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Alex_Serbia said:

Prejeben je Makabi ove sezone. Plus su vezali neke poraze, pa hoce da se vade. Lorenca se, ofc, najvise pribojavam, ali daleko od toga da je jedini. Odmah racunajte na partiju sezone Holinsa.

 

Razbijena banda, svako vuče na svoju stranu. Uz Monako vjerovatno najgori odnos individualnog kvaliteta igrača i timske igre u čitavoj EL. Opasni su na isti način kao Budućnost ono kad su prije 3-4 sezone igrali EL, ako je atraktivan protivnik i malo se napale, plus ih krene šut, mogu svakog da dobiju, ali isto tako samo mnogo češće mogu od svakog i da izgube.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...