Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

1 hour ago, ScepanScekicSto said:

 

Ako je ovaj lik relevantan, znaci da cekamo na Maledona.. Znaci @Beonegro se i ove godine kladi oko osvajanja EL, ali on ce sad biti na suprotnoj strani opklade :whistling:

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, zorex said:

Još raspale veterančine Kalates, Mirotić i Veseli, pa da zatvaramo radnju. Šta je tu je, pružaš se onoliko koliko možeš, nema bahaćenja. 

 

 

Ta trojica su ti i najbolje sto mozes da dovedes na tim pozicijama od evropskih igraca. Da, zalosno je sto je tako, ali je tako.

 

Na stranu sva radost portala oko Mirotica (mogli bi da budu objektivniji, a ne da se ponasaju kao da su cele sezone redovni u "Areni"), ne vidim zasto bi kombinacija Mirotic - LeDay na poziciji 4 bio neki problem? Zalgirisu su u jednoj sezoni na 4 i 5 igrali Hayes, Jankunas, LeDay i Landale, ko je to bio 5? Pa LeDay, izmedju ostalih, on je tu i najvise vremena provodio na toj poziciji.

 

Samo dovodjenje Mirotica znaci i dodatno povecavanje budzeta - hajde da zamislimo da KKP ima onoliko novca koliko je imao i prosle sezone, ko bi sve morao da napusti tim da bi se Miroticeva plata negde ugurala?

Link to comment
Share on other sites

Ako stvarno hocete da dovedete Luku Bozica i ako nije novinarska glupost, ja mogu samo da kazem BRAVO. Lik koji je neverovatno energican, prava pcela radilica na terenu, jak kao stena, aktivan na skoku, aktivan u odbrani. Sa sve nedostacima koji su jasni poput ispodprosecne kontrole lopte, ovo je izuzetan potencijalan potpis.

 

Osim igrackih kvaliteta, svakako su tu i ljudski jer je lik stvarno dobrica, slusao sam ga nekoliko puta. Ne kosta puno, sigurno ne bi igrao za vise od 300-350k za sezonu, a sa druge strane dokazan igrac, MVP aba lige. Ja bih ga uvek hteo u Zvezdi ali jebiga... nacionalizam.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takodje ako je istina za Luku Bozica bravo, ja bih voleo da sam ga video kod nas ali to zbog sipkasa nije moguce a nisam hteo da pisem kod nas o njemu da ne bi dobio podsmevanja.

 

Prerastao je Zadar ili bilo koju ekipu tog ranga, potpis ispod radara, covek sve radi, trpa, skace, igra dobru odbranu, bas zahvalan.

Edited by nunilo
Link to comment
Share on other sites

Quote

KK Zadar je ponudio Luki Božiću ugovor od 120 000 € po sezoni. To je cca 27% proračuna prve ekipe. Unatoč financijski izdašnijim inozemnim ponudama, još uvijek postoji mogućnost da Luka ostane u Zadru. Sve će se znati vrlo brzo. 💙

Quote

Luka Božić neće potpisati za KK Partizan! Provjereno! Sve je od početka bila patka drugorazrednih beogradskih portala, a na udicu su se uhvatili poslovično neozbiljni zadarski portali i tabloidi. Ostale su dvije opcije. Luka će ili put inozemstva, ili će ostati u Zadru. 💙

@Tomislav Horvat na tviteru

 

Budžet za igrače Zadra je manji od 500.000 evra. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jedno zanimljivo pitanje za dobro jutro...

 

Bez ponovog gledanja na EL raspored, šta mislite koji smo skor imali protiv prvih 7 EL protivnika iz 23/24, ali prošle godine u odgovarajućim domaćinstvima/gostovanjima? 

 

 

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Cooper said:

Moja 3 centa oko dolaska Nikole, pošto vidim da su mišljenja podeljena.

 

Dolazak Nikole Mirotića u Partizan predstavlja značajan trenutak u istoriji srpske košarke. Ovaj dolazak može se sagledati kroz prizmu srpske pravoslavne crkve, koja ima duboko ukorenjene vrednosti i simbole, te igra važnu ulogu u kulturnom i duhovnom životu Srbije.

 

Jedan od centralnih motiva srpske pravoslavne crkve koji se može primeniti na dolazak Mirotića jeste ideja o zajedništvu i pripadnosti. U crkvenom kontekstu, vernici se okupljaju u zajednici kako bi delili veru i osećali povezanost. Slično tome, dolazak Mirotića u Partizan stvara osećaj zajedništva među navijačima i igračima. To je trenutak kada se svi okupljaju oko zajedničkog cilja i veruju u uspeh kluba. Ova pripadnost stvara snažnu vezu između sporta i duhovnosti.

 

Drugi važan motiv u pravoslavnoj crkvi jeste ideja o usponu i preobražaju. Pravoslavna vera naglašava važnost napretka i transformacije duše. Dolazak Mirotića u Partizan može se posmatrati kao "preobražaj" kluba, koji je suočavao s izazovima u prethodnom periodu. Mirotić, kao izuzetno talentovan igrač, donosi novu energiju i potencijal za rast kluba. Kroz njegov dolazak, Partizan dobija priliku da se podigne iz pepela i postigne nove visine.

 

Treći motiv koji se može primeniti na ovaj dolazak jeste ideja o istrajnosti i strpljenju. U pravoslavnoj crkvi, vernici se uče da budu strpljivi i istrajni u svojim naporima i veri. Dolazak Mirotića u Partizan predstavlja plod dugogodišnjeg rada i truda kako kluba, tako i samog igrača. Mirotić je putovao i igrao u različitim klubovima, sticao iskustvo i razvijao svoje veštine. Njegov dolazak u Partizan simbolizuje snagu i postojanost koja je potrebna kako bi se ostvarili ciljevi.

 

Još jedan značajan motiv u pravoslavnoj crkvi je ideja o zajedničkom podizanju. U crkvenoj zajednici, vernici se podstiču da podrže jedni druge i rade zajedno na svom duhovnom razvoju. Dolazak Mirotića u Partizan predstavlja priliku za sve igrače da se uzdignu na viši nivo. Kroz saradnju i međusobnu podršku, igrači mogu rasti i postizati bolje rezultate. Ova ideja o zajedničkom podizanju može biti izvor motivacije za sve u klubu.

 

U zaključku, dolazak Nikole Mirotića u košarkaški klub Partizan predstavlja događaj koji se može sagledati kroz prizmu srpske pravoslavne crkve. Kroz motive zajedništva, preobražaja, istrajnosti i zajedničkog podizanja, Mirotićeva integracija u klub donosi duhovnu dimenziju sportskom događaju. Ovaj dolazak simbolizuje snagu zajedničke vere i strasti prema košarci, stvarajući snažnu povezanost između sporta i duhovnosti u srcima navijača.

 

Na pola posta mi se glas promenio u glas Ivane Žigon

  • Like 7
  • Ha-ha 21
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Cooper said:

Jedno zanimljivo pitanje za dobro jutro...

 

Bez ponovog gledanja na EL raspored, šta mislite koji smo skor imali protiv prvih 7 EL protivnika iz 23/24, ali prošle godine u odgovarajućim domaćinstvima/gostovanjima? 

 

 

 

Znači sve što bude bolje od 0:7 je napredak u odnosu na prethodnu sezonu. That's the spirit! :classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

Dolazak Jan i Nikole u KKP ima veliki značaj za sam klub, ali i za Srbiju i čitav region. Njihova prisutnost unapređuje kvalitet igre, inspiriše mlade igrače, privlači medijsku pažnju i promoviše košarku na međunarodnom nivou. Ovi igrači donose sa sobom iskustvo, talenat i strast prema igri, što će imati dugoročan pozitivan uticaj na razvoj košarke u regionu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...