Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

32 minutes ago, Alek The Great said:


El neko skontao koji je sadrzaj tog mejla koji je zavrsio u junk?


 

 

Dear Shicky,

 

I hope this email finds you well. I am writing to express my sincere gratitude for the delay in salary payment. It's so great to know that I'm a member of a club that appreciates my hard work and dedication so much that they forget to pay me on time.

 

I'm sure the reason for the delay is something truly important, like a club bus or TV Partizan equipment. I mean, who needs to pay bills on time anyways, right?

 

I'm sure you understand my frustration, but don't worry, I'll just keep reminding myself of all the other amazing perks of working here - like the broken locker in the locker room and the chairs that cause  back pain.

 

Thank you for your prompt attention to this matter. I'm sure I'll see my paycheck soon... or not.

 

Best regards,

Yam

 

P.S. If you need any tips on how to respond to angry emails from employees, I found some helpful templates. But I'm sure you don't need them.

  • Like 3
  • Ha-ha 12
Link to comment
Share on other sites

Jebem li ga... Da je smesno saopstenje jeste... 

Da smo krivi sto nismo isplatili igraca jesmo. 

Da je ispao govnar jeste. Dupetom je zatvorio vrata.

 

Sta biste vi radili da ne vidite mail ili da zbog toga ne mozete da naplatite npr dvogodisnji trud? Jednostavno imate 500 junkova svaki dan. 🙂

 

Iskreno za 15 god staza gledao sam opasne zajebe u firmama na tu temu...

Edited by Gb92
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Milko Miller said:

Najzad i Partizan da se blamira saopštenjem posle neponovljive dominacije Covica. 

Ne mozemo mi da dobacimo toliko daleko, iako je i ovo fina zabava...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Klasicna naprednjacka prica - gomila neobrazovanih diletanata na mestima do kojih ne bi mogli da dobace ni da im je rodjena majka u komisijama za zaposljavanje. Kad naprave brljotine, ko svaki neuk covek, neuk a normalan covek bi se pokrio usima od sramote, ne, ova sekta nepismenih se jos i dodatno zakopava da je to svakom normalnom coveku ogavno. Btw, vidim ni kod nas ni kod komsija ne smeta nova normalnost da su budzeti ko u vlaznim slovima, niko ne pita okle pare. Reketiraju se kladionice koje ionako pausalno placaju neke bezobrazno male cifre zarad opsteg mira i napretka. Valjda zato ljudima i prija ovakav ludi sistem, hleba i igara, a ljudima otimaju stanove za 5000 dinara duga. Sanse nema da je otisao a da nije imao pravno valjan razlog. Zasto sam siguran? Pogledaj pod Asano, Dijabate, pogledaj ko je precednik kluba, sta mu radi sincic, kakve gluposti mlate. To sa BAT-om je takvo mlacenje prazne slame ko parkiranje haubica na granici ka Leposavicu, mnogo buke a znamo da nema sanse da opali.

  • Like 21
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Au kakav blam. Ovo nije dobro ni kao anti-reklama za dovođenje novih igrača, mislim svako ozbiljan će razmisliti za trenutak da li mu treba sad da dođe u junk-mail-KKP? Od SNS projekta može i da se očekuje ovakva i-ja-sam-bot-like brljavina. Jedite goMna.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

U životu nikad nisam zadržavao nikoga ko nije želeo da bude sa mnom, tako da nemam šta da dodam na ovu priču oko Madara - čak i da bilo kakvu klauzulu ima, samo bih ga pustio, idi brate gde god želiš, hvala za sve, aj zdravo

 

Kao što već rekoh, potpuno sam miran, najvažnije je da je Željko tu, za sve ostalo ćemo lako

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Ovo sa junk mailom i sertifikatom je stvrano smesno opravdanje, ali zna li neko kakva je zapravo praksa kada igrac menja agenta.

 

Kako se vrsi obavestenje, da li prilze neko punomocje, neki ugovor, nekako mi ne deluje da je samo tekst u telu maila dovoljan.

 

U svakom slucaju, ako je pravni osnov za raskid postojao, ocigledno je sva odgovornost na nasoj strani.

 

Iako je sve odradjeno prilicno jajarski

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...