Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

 

Zeljko prvi i treba da je na tapetu. Sramoti se kao neki amater. Komsije imaju tim (kvalitativno) u rangu sa nama, nimalo bolji, a voze vec 6. pobedu za redom, dobijaju SVAKU neizvesnu zavrsnicu. 

 

Imate 1 pokusaj da pogodite sta/ko cini razliku.

Edited by Alex_Serbia
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Treba se nešto sjeci to je očigledno,  ne preko noći ili kolena ali treba.

Željko je više matematika trener sa dodatkom fizike, ovdje sada treba druga vrsta, metafizika, alhemija da ne kažem mađija.Al to ne biva.

Tako da sjeci Zeljune i na klupi i u ekipi.

Izbaci trula jabuku ode korpa voća.

Prodisace ekipa, dovedi nekog domaćeg grobara da ne kažem Gagija, mladjarija će stasavati. På i Ledej će na fabrička podešavanja i slicno.

Ne u petak ali već za vikend, sjeci Željko sjeci.

 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Čvarkov said:

Ovo je baš wtf momenat i još sačekao da De Colo primi loptu pa napravio. Izneverovao sam, mogu da zamislim komšije.

 

 

zamišljam da ovo uradi neki zvezdin igrač recimo dobrić, i duško ulazi u teren, hvata ga za uvo i šutirajući ga vuče za uvo po parketu napolje....

Edited by anubisgrau
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Šta kaže Željko, teško mu je? 😂

 

Dobrodošao u klub, matori, tako nam je posle svake važne utakmice u poslednjih godinu i po dana, gde se ne vidi nikakav pomak u igri, nismo izbacili nijednog mladog igrača, pogubili smo sve bitne utakmice a da ne pominjem da pobede u gostima nad ozbiljnim protivnicima možemo nabrojati na prstima jedne ruke, i to da odsečemo dva prsta.

 

Sve je jasno, bez Željka nema ni EL, nema ni boljeg trenera trenutno, i to je jasno, ali ima li nekoga da kaže ovo više ovako ne ide, ja sam odgovoran, izvinite, odlazim? Ili da kaže, u redu, pravili smo greške (i da ih imenuje), sada ćemo ići u ovom pravcu i u skladu sa tim uradićemo to i to. 

 

Ali, kao što sam već rekao, klub nam je klasičan srpski klub, they don't give a shit about us, dobri smo im da kupimo godišnje i članske karte ali da nam neko kaže nešto više o idejama razvoja kluba, o idejama same igre, o tome da li možda ima nekih problema za koje ne znamo, ma jok, mushroom treatment za nas navijače, drže nas u mraku i hrane govnima, to je to.

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Silver lining svega ovoga (a ne zelim ga nikako) je sto cu uskoro moci udobno da biram gde da sednem.

 

 A u vezi sa tim:

 

Ljudi koji misle da preostalih 20 (DVADESET) kola EL trebamo koristiti za formiranje i unapredjenje mladih (da budu spremni za ABA plejof) i da se trebaju dici ruke od nekog rezultata u EL ove sezone....zaboravljaju na broj prodatih sezonskih, taj hajp, ukazano poverenje. Sto i samog Zeljka predstavlja u tuznom, grznom depresivnom svetlu.

 

Bude li rezultat ove sezone u EL smatran neuspehom (dakle varijanta gde ostajemo van plejofa sa OVOM igrom i OVAKVIM porazima), nikada se vise nece desiti ovakva materijalna podrska klubu. A upitna ce biti i moralna.

Edited by Alex_Serbia
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da li smo i ovo veceras tankovali????Exum crkava ali mora da igra(veceras odlican,svaka greska posledica umora),jer je Madar nesto zgresio.....ali zato Panter plese po parketu,probijaju ga  u prvoj liniji kao  "domacice" kod E.Fakulteta.....njemu su bitniji dredovi i frizura od K.K.P....Pitao bi Zeljka sta je uradio od Smajlagica(najbolji do dolaska Lesora)....pljunuo bi i Ostoju veceras ali su Slovaka doveli Zeljko i Savic.......

Link to comment
Share on other sites

Ljudi

I da smo dobili, sta ?!

Sve je isto

Opet nam protivnik utrpa 90 poena ko iz pi☆ke

Ovo je toliko neozbiljno sta mi radimo na terenu da cak vise i nije za nerviranje 

 

Naravno da je glavni krivac zeljko, on je odgovoran za ovaj rastimovano kurcoboljski tim koji nema t od tima

 

Ne znam sta raditi, ni sam ne zelim da to prevalim preko usana  ali zeljko treba da ode jer ja ne verujem da on ovo moze da promeni

Link to comment
Share on other sites

Ne može tema da bude nekakav bojkot igrača kada 6 igrača provede 80% vremena na parketu, a ostalih 6 20%. Dakle igraš ili 35 ili manje od 5 minuta. Nenormalno u oba slučaja. Jedna izmena za celu 4/4. I onda wow kakve gluposti pravimo u finišu. 

 

Odbrana podjednako sramotna i posle godinu i po dana. Nema ko nije oborio neki rekord protiv nas. Ovi večeras 80% šut za dva. Ovde je rad trenera prva tema i prvi problem, sve ostalo je sekundarno.

  • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Meni bi stvarno bilo svega dosta, da mi ekipa tako izgleda u tako dugom periodu ili bih dao lepo izašao pred novinare, priznao sopstveni poraz, rekao da ne ide i otišao... ili bih skinuo neku glavu, nešto promenio, bilo šta.

 

Par dopunskih pitanja - da li se iko seća kada smo poslednji put igrali bilo kakvu varijantu zone? I da, da li se iko seća koji nam je poslednji igrač koji je izašao zbog 5 penala? Kroz maglu se sećam Pantera protiv Olija, i to je to.

 

Nedopustivo je kako igramo. Bukvalno nedopustivo 

Link to comment
Share on other sites

Just now, Kooineeperk said:

 

Vidim bas si potisnuo derbi u ABA ligi 🙂 Panter. 

 

Nisam mogao da ga gledam s punom pažnjom, poslednjih 5 minuta skroz slabo, zato nisam ni video. Ali eto, niko drugi osim Pantera 😂

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...