Alek The Great Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Rasteretismo budzet za 300k. Ajd sad i Trifunovic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Dangubic i Zagorac vise nisu u Partizanu. Napicu se veceras. Ziveli! Edited July 13, 2022 by Jakob Aman Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 5 minutes ago, Alek The Great said: Rasteretismo budzet za 300k. Ajd sad i Trifunovic. Ovo znaci da Trifa ostaje kao bekap na 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Cak ni Trifa nema sta da trazi pored trenutne bekovske linije .. Da je pametan pa da raskine ugovor... Da negde uzme minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 P.s. gde je i sta radi Simonovic? Da ga dovedemo da podigne pehar pred crno belim navijacima, da zatvorimo vise taj krug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Iako mi je krivo sto se rastajemo, mislim da je ovako najbolje za obe strane. Rade zasluzuje da proba negde da koliko/toliko ozivi karijeru, a u trenutnom KKP jedino neka ulogu epizodiste bi mogao da ima. Uopste se ne bih iznenadio da ga ubrzo Buducnost ozvanici. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 19 minutes ago, Ljusha said: Ode Rade..😉 Ajde sada, Avram kapiten 😎 Ja tipujem na Anđušića. 1 minute ago, kendrick said: Iako mi je krivo sto se rastajemo, mislim da je ovako najbolje za obe strane. Rade zasluzuje da proba negde da koliko/toliko ozivi karijeru, a u trenutnom KKP jedino neka ulogu epizodiste bi mogao da ima. Uopste se ne bih iznenadio da ga ubrzo Buducnost ozvanici. Mega mu je garantovana, ali kao što kažeš lako može u neki ABA klub tipa Budućnosti ili Igokee. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ma Panter je kapiten ovog tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 25 minutes ago, Ljusha said: Ode Rade..😉 Ajde sada, Avram kapiten 😎 Vrati se Rade. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 NEKA PEVA OVA KUCAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 1 minute ago, ranzo said: NEKA PEVA OVA KUCAAAAA da je bio neki top 3-5 najbitnijih igrača, pa da razumem radost. čak je finale odigrao vrlo korektno u specifično-zadatoj ulozi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Otiš'o Rade, komšije u fazonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ma brate nek je on ziv i zdrav ali ne mogu vise da ga gledam jednostavno ne mogu Moooozda cak i nije on toliko kriv koliko neki njegovi botovi fanovi koji vec q kad krenu o nekoj partizanstini citanju knjiga levici pi@ki materini o ovome i onome o svemu jebeni super heroj sve zna samo basket ne spominju sto ne bi bilo strasno da on nije kosarkas kkp-a ALI JESTE Znaci toliko mi se popeo na onu stvar da znaci caooooooooo druze zdravo Nek dodje na tribine nek navija ali sto dalje od terena, nek potrosi u zdravlju i sreci svaki evro koji je zaradio ali brate dosta je bilo Nek okaci i miskovu sliku pored ikone bio bi red Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Are you gonna miss Rade? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 👀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Kad je Coop najavio sedmicu Vukova. Ali ružno im je ovo. Ovo je trebalo da bude Radoov dan. Da se oprostimo kako dolikuje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Nanuli vam. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Ja sam se nadao Hezonji, no dobro. 🙄 P.S. Neko nam je salty… 😁 Edited July 13, 2022 by Son_of_a_gun 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ja sam se nadao Hezonji, no dobro. 🙄 Auh, kad sam video onaj a le bron nakurčen stav sad kad su igubili od Finske, samo sam poželeo da ne dolazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 2 hours ago, ChrisJudd said: Saša Pavlović na fejsu piše da su Exuma doveli na poziciju 1 i da je time priča završena što se tiče 1 i 2. Traži se trojka, Naneli ili igrač koga neće da pomene. Za centra kaže da se traži bolja opcija od Lesora, ako ne nađu, produžiće njega. Verujem da se Saša ništa ne pita u klubu, ali mislim da ima informacije. Ta stranica nema veze sa Sašom, ali da, generalno imaju okej analizu a povremeno i informacije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Just now, uvrnuto said: Auh, kad sam video onaj a le bron nakurčen stav sad kad su igubili od Finske, samo sam poželeo da ne dolazi. Nisam to uopšte gledao, sad ću da nađem. Nego, ko je sad ovaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Daklem Exum ipak trojka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Cijeniš da je NWG? A ne, ipak Nunnally, samo druga slika. Edited July 13, 2022 by Son_of_a_gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Kud cete bolji dan, otiso rade, dolazi Nunally. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Nisam to uopšte gledao, sad ću da nađem Ako si ga inače želeo verovatno ti ta utakmica neće ništa značiti. Mene nervira njegov stav, a on je verovatno stalno takav. Odgledao sam možda 2 njegove tekme, pa ne mogu da tvrdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts