Jakob Aman Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Mislim da ce Lesor biti prvi centar, a klinci krpe ostatak. Nece se gomilati vise tu. Bitnije da se na beku lepo popuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 U principu slazem se, posebno za deo oko neke (ne daj boze) povrede. E sad, Balsa je prosle godine, po mom misljenju, najvise napredovao u odnosu na pocetak sezone i pokazao da moze (ostalo mi je nejasno zasto je onoliko malo igrao u finalu, nije mogao biti mnogo losiji od Alena), koji je najvise nazadovao u odnosu na pocetak sezone. Tristana nismo imali prilike da vidimo u ozbiljnijoj kosarci. Mislim da je najvise do njih samih zavisi koliko ce dobiti prilike ili koliko ce ih neko "gusiti", if you know what I mean. I na kraju, kada se setim naseg skoka i građenja kosa prosle sezone (opet svaka cast Balsi na off skoku), u EL sa takvom igrom bismo bili zivi cirkus. Tako da se nadam da ako se trazi taj igrac, da je to pre svega neko ko je dobar u skoku, građenju i odbrani. Za napad ima sasvim dosta talenta na ostalim pozicijama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ja sam tu za neku staru kuku, da malo iškoluje klince i da smiri kad Lesor krene da divlja. Tipa matori, skoro 34-godišnji, Moerman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ja se samo nadam da cemo zaobici Singltona... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Ne moramo baš prve godine uzeti EL, ja bih bio zadovoljan da to bude u trećoj-četvrtoj Željkovoj sezoni : ) Zak, Alen, Balša, Matijas nije loše, naročito ako će neko od njih napredovati a svi se nadamo da hoće. Tristaća sam namjerno preskočio, meni tu nešto fali. Suviše mekan za 4 o petici da ne pričam. Vidićemo gdje ga je Zoc zamislio. Edited July 13, 2022 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Nemam problem da ne dodje petica, iako je mesto kao nacrtano za Milutinova, ali jedan Naneli i Gos pod must! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ako dovedemo još nekog na 4 ili na 5, prevarili smo Tristana, Balšu, pa i Alena. Ako Lessort, Leday, Alen, Balša i Tristan ne mogu da urade posao koji se očekuje od njih, onda se postavlja pitanje selekcije. U svakom slučaju, razvoj događaja će nam vrlo brzo pojasniti da li se u klubu radi sa nekim planom, ili je dovođenje Balše i Tristana čist alibi da se kaže da ima tu i mladih domaćih igrača. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 1 hour ago, uvrnuto said: Tipa matori, skoro 34-godišnji, Moerman... đorđe gagić za bogatune 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 @Beonegro Pa dovoljna je minula sezona da utvrdimo da Balša nije doveden samo radi alibija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ja verujem u Tristana i prizeljkujem vecu ulogu. Ta visina i ta pracka 🖤🤍 Nisu ga valjda dzabe obestecivali i cimali iz Madrida. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ako je Lesor stvarno produžen, onda je za mene to gotova priča o visokim igračima, a nadam se i za ove naše. Nije to nešto za EL, ali nema veze. Lesor je korektan, mada bi uz njega valjalo imati nekog malo iskusnijeg od Balše, al ajde. Očekujem baš struggle kod Balše, al jbg. Ono čemu se još uvek nadam je plej. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Lessort je u najboljem slucaju tek passable za EL, ali to nam svakako nije problem numero uno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 41 minutes ago, Ne sam Safete said: @Beonegro Pa dovoljna je minula sezona da utvrdimo da Balša nije doveden samo radi alibija. Ne slažem se, prošla sezona je sticaj okolnosti, naročito toga što smo počeli sezonu bez startne petice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Kada se sve sabere, preko 16 minuta u EC i preko 13 minuta u ABA za Balsu u prvoj profesionalnoj sezoni. Sve samo ne alibi prica. Sticaj okolnosti delom, buduci da nismo imali startnu 5 pola sezone, ali opet. Gledajuci ostale timove, nema ih bas puno, a definitivno ne na nivou KKP-a od prosle sezone, koji su davali veci prostor igracima slicne pozadine. Edited July 13, 2022 by kendrick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 'Startna petica' je više minuta uzela Smajliju nego Balši a tome je najviše doprineo Smajli 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 18 minutes ago, Ne sam Safete said: 'Startna petica' je više minuta uzela Smajliju nego Balši a tome je najviše doprineo Smajli Najviše je doprinijela Alenova povreda, a zatim činjenica da je nakon dolaska Lessorta prekomandovan na 4 (gdje se nije snašao, recimo i to) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 To i pričam, nisu Balšine minute trpile zbog dolaska Lesora. Što se Alena tiče, ako ćemo vjerovati društvenim mrežama reklo bi se da su i splavovi uticali na minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Bila je i izjava Alena oko kraja priprema/početka sezone da misli da mu više leži pozicija 4 ili da bi više voleo da igra 4. I njemu je kao i Balši to bila prva sezona u Evropi i mislim da njih dvojica sada imaju znatno manje znakova pitanja kod Željka i da će duže ostati na tržištu kako bi podelio uloge. Tu pre svega mislim na tu trojku koja se gleda, ako je 3/4 Smajli ide na 5, a ako je neka laganija onda je Smajli zakucan kao bekap Ledeju. Edited July 13, 2022 by Cooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Alen je tiha jeza na 4. A za 5 je sada tek treci u redu za cekanje, ukoliko Lesor ostane. Tough luck, a on nek nastavi da cirka i splavari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Saša Pavlović na fejsu piše da su Exuma doveli na poziciju 1 i da je time priča završena što se tiče 1 i 2. Traži se trojka, Naneli ili igrač koga neće da pomene. Za centra kaže da se traži bolja opcija od Lesora, ako ne nađu, produžiće njega. Verujem da se Saša ništa ne pita u klubu, ali mislim da ima informacije. Edited July 13, 2022 by ChrisJudd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 12 minutes ago, Alex_Serbia said: Tough luck, a on nek nastavi da cirka i splavari. jel' to tvoja percepcija ili insajderski podatak kudos i za sašu pavlovića insajdera ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Op, op 3 3 1 1 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljusha Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ode Rade..😉 Ajde sada, Avram kapiten 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Konacno.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts