Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

U principu slazem se, posebno za deo oko neke (ne daj boze) povrede.

E sad, Balsa je prosle godine, po mom misljenju, najvise napredovao u odnosu na pocetak sezone i pokazao da moze (ostalo mi je nejasno zasto je onoliko malo igrao u finalu, nije mogao biti mnogo losiji od Alena), koji je najvise nazadovao u odnosu na pocetak sezone. Tristana nismo imali prilike da vidimo u ozbiljnijoj kosarci. Mislim da je najvise do njih samih zavisi koliko ce dobiti prilike ili koliko ce ih neko "gusiti", if you know what I mean.

I na kraju, kada se setim naseg skoka i građenja kosa prosle sezone (opet svaka cast Balsi na off skoku), u EL sa takvom igrom bismo bili zivi cirkus. Tako da se nadam da ako se trazi taj igrac, da je to pre svega neko ko je dobar u skoku, građenju i odbrani. Za napad ima sasvim dosta talenta na ostalim pozicijama. 

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ne moramo baš prve godine uzeti EL, ja bih bio zadovoljan da to bude u trećoj-četvrtoj Željkovoj sezoni : )

 

Zak, Alen, Balša, Matijas nije loše, naročito ako će neko od njih napredovati a svi se nadamo da hoće.

 

Tristaća sam namjerno preskočio, meni tu nešto fali. Suviše mekan za 4 o petici da ne pričam. Vidićemo gdje ga je Zoc zamislio.

Edited by Ne sam Safete
Link to comment
Share on other sites

Ako dovedemo još nekog na 4 ili na 5, prevarili smo Tristana, Balšu, pa i Alena.

Ako Lessort, Leday, Alen, Balša i Tristan ne mogu da urade posao koji se očekuje od njih, onda se postavlja pitanje selekcije.

 

U svakom slučaju, razvoj događaja će nam vrlo brzo pojasniti da li se u klubu radi sa nekim planom, ili je dovođenje Balše i Tristana čist alibi da se kaže da ima tu i mladih domaćih igrača.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Ako je Lesor stvarno produžen, onda je za mene to gotova priča o visokim igračima, a nadam se i za ove naše.

 

Nije to nešto za EL, ali nema veze. Lesor je korektan, mada bi uz njega valjalo imati nekog malo iskusnijeg od Balše, al ajde. Očekujem baš struggle kod Balše, al jbg.

 

Ono čemu se još uvek nadam je plej.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Kada se sve sabere, preko 16 minuta u EC i preko 13 minuta u ABA za Balsu u prvoj profesionalnoj sezoni. Sve samo ne alibi prica. Sticaj okolnosti delom, buduci da nismo imali startnu 5 pola sezone, ali opet. 

Gledajuci ostale timove, nema ih bas puno, a definitivno ne na nivou KKP-a od prosle sezone, koji su davali veci prostor igracima slicne pozadine.

Edited by kendrick
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Ne sam Safete said:

'Startna petica' je više minuta uzela Smajliju nego Balši a tome je najviše doprineo Smajli

Najviše je doprinijela Alenova povreda, a zatim činjenica da je nakon dolaska Lessorta prekomandovan na 4 (gdje se nije snašao, recimo i to)

Link to comment
Share on other sites

Bila je i izjava Alena oko kraja priprema/početka sezone da misli da mu više leži pozicija 4 ili da bi više voleo da igra 4.

 

 I njemu je kao i Balši to bila prva sezona u Evropi i mislim da njih dvojica sada imaju znatno manje znakova pitanja kod Željka i da će duže ostati na tržištu kako bi podelio uloge.

 

Tu pre svega mislim na tu trojku koja se gleda, ako je 3/4 Smajli ide na 5, a ako je neka laganija onda je Smajli zakucan kao bekap Ledeju.

 

 

 

 

Edited by Cooper
Link to comment
Share on other sites

Saša Pavlović na fejsu piše da su Exuma doveli na poziciju 1 i da je time priča završena što se tiče 1 i 2. Traži se trojka, Naneli ili igrač koga neće da pomene. Za centra kaže da se traži bolja opcija od Lesora, ako ne nađu, produžiće njega. Verujem da se Saša ništa ne pita u klubu, ali mislim da ima informacije. 

Edited by ChrisJudd
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...