goofy Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 32 minutes ago, longbowman said: Tema može da nosi ime " Strana osnova i Smajli" Aleksiiiiiii se ne sviDŽa ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kad bi i Dante ostao lele... Sad moze slagalica polako oko igraca sa toliko poena u rukama. Samo polako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 28 minutes ago, Kosjan Willavić said: Njima @DameTime a nama @Cooper, da se okrenu stvari 😄 Mogu ja i jednima i drugima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 12 minutes ago, DameTime said: Mogu ja i jednima i drugima Znaci ide scenario iz proleca 2014. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ostanak prljavog šorca bi bio jos 1 ozbiljan poduhvat. Znam da nije vezan vrpcom za Pantera, ali ovo mi daje nadu da su sada sanse mnogo vece. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Aj budjav šorc, al vid mu raspale crvene maske za telefon!Šta fali masci...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Hvala Dame na nominaciji, ali Francis ne otvara topike. Glasom Ali G-a I don't do that kinda stuff. Got nothing against it, but don't do that stuff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Šta fali masci...?Otpašće joj deo oko kamere Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Hvala Dame na nominaciji, ali Francis ne otvara topike. Glasom Ali G-a I don't do that kinda stuff. Got nothing against it, but don't do that stuff. Ti razočarao si me... Onda @Barkley#34, kapiram da može dovoljno da zamrači po potrebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Može neka dobra sisa i guzica da nam sezona bude plodna. 😁 7 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Hvala Dame na nominaciji, ali Francis ne otvara topike. Glasom Ali G-a I don't do that kinda stuff. Got nothing against it, but don't do that stuff. Šteta, cenim da bi to bila najjača stvar koja se desila ovom forumu još od "Ko je Peja" topica... 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) DameTime, Barkli je naprednjak. On bi otvorio temu - KK Partizan 23/24 - Hvala Vučiću Edited June 29, 2023 by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Mogu ja da se pobrinem za ilustracije i neki good luck charm. Ako je to volja naroda, povinovacu se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Retko kad sam se smejala na ovom forumu kao dok sam na NBA temi čitala Francisov uvod za novu sezonu Sunsa... crno bez ič belog je to bilo. Ako ćeš već da bacaš good luck charms, ne zaboravi da ubaciš i neku Danteovu sliku, ne samo ženske obnažene slike. 10 minutes ago, Volter said: DameTime, Barkli je naprednjak. On bi otvorio temu - KK Partizan 23/24 - Hvala Vučiću Ne kapiram. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 9 minutes ago, Cooper said: znači ovako pustiš u pozadini svilen konac i idemoooo kevin panter partizanski kroj titu titu titu titu barselona sreće nema nedamo joj kapitena jooooj kevineee pantereeee kao ruke da si prao kraj morave 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Hteo sam da kažem, ostanak Pantera mi je baš game changer, nekako mi svaki odlazak, dolazak ili ostanak drugačije "zvuči" sad kad znam da Panter ostaje. Očigledno da postoji razlog zašto je Željko prvo doveo Pantera, zašto mu je dao kapitensku traku i zašto ima ključnu ulogu u igri Partizana. 16 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Zoc always rings twice Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 To mi radi u To mi radi a Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ovi bas navrzli na nase. Aj' nek odjebu malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 16 minutes ago, Ne sam Safete said: To mi radi u To mi radi a To sad postaje šifra za produžavanje ugovora? 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ne mogu ni da pomislim da otvaram topik, vremena nula imam. Radim danas, trpaju klijenti na suvo, stiže mi šurnjaest poruka u roku od 15min, a znaju ljudi da ne mogu baš odmah da se javim... i imam šta da vidim Ovo je u teoriji veliki dan za sve nas, ne samo zbog toga što jedan sjajan igrač ostaje kod nas već i zbog toga što se možemo nadati kontinuitetu (koga do sada posle EL sezona nismo imali), nikad nije dobro kad se pola tima promeni... Da ih što više ostane i da pridodamo moje nerealne želje u vidu a) Clayburna i b) Kyle-a Heinza, pa da me sutra uveče (ili nekog drugog dana) skupljaju po kafanama 🙏🙏🙏 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Moglo bi da se prikupi par predloga o nazivu teme za novu sezonu, valja to gledati godinu dana.KK Partizan 2023/24 - Kill 'em AllSent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Sve vreme sam bio ubeđen da ćemo biti najjači u trećoj Obradovićevoj godini. Priznajem da me je početno osipanje baš pokolebalo, ali ovo je dokaz da je Željko ubedljivo najjača karika i da će sve biti u redu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kad već @Alek The Great predlaže metal albume... KK Partizan 2023/24 - From Mars to Sirius KK Partizan 2023/24 - Operation: Mindcrime KK Partizan 2023/24 - Stained Class KK Partizan 2023/24 - Screaming for Vengeance KK Partizan 2023/24 - Bonded by Blood KK Partizan 2023/24 - Too Fast for Love KK Partizan 2023/24 - Ride the Lightning KK Partizan 2023/24 - …And Justice for All KK Partizan 2023/24 - Diary of a Madman KK Partizan 2023/24 - Vulgar Display of Power KK Partizan 2023/24 - Paranoid Dosta od mene, 'ajte i vi malo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 E ne mora samo naziv albuma, moze i pesama npr Seek & destroy. Bas zvuci nekako napadacki.[emoji869]Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts