Kooineeperk Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 @Kronostime pokraden... 😞 da nije bilo onoliko Ramba ranom zorom, ne bi se vi sepurili sada. Mogao bi nekom kolekcijom gifova da otvori temu, sta mu tesko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Kooineeperk said: @Kronostime pokraden... 😞 da nije bilo onoliko Ramba ranom zorom, ne bi se vi sepurili sada. Mogao bi nekom kolekcijom gifova da otvori temu, sta mu tesko? @Kronostimene nasijedaj, namiješta ti ljetovanje 🥲 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 Moglo bi da se prikupi par predloga o nazivu teme za novu sezonu, valja to gledati godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Kooineeperk said: @Kronostime pokraden... 😞 da nije bilo onoliko Ramba ranom zorom, ne bi se vi sepurili sada. Mogao bi nekom kolekcijom gifova da otvori temu, sta mu tesko? Ja sam vec otvorio par novih albuma na imguru da mi se nadje za "pojacanja" u mom gif timu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Glasam za @SteveFrancis#3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, Beonegro said: @Kronostimene nasijedaj, namiješta ti ljetovanje 🥲 Ali realno, mogao je da bude barem u uzem krugu za izbor... prva-druga pratilja ili tako nesto. 😄 p.s. zajebancije bez, ocekujem ko god da otvori da bude bas zabavno za citanje. Meni je ostalo upamceno ono otvaranje teme, kao novine, to je valjda @uvrnuto uradio ako se dobro secam (a da ne kopam sad stare teme). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, DameTime said: Glasam za @SteveFrancis#3 On bi mogao fudbalsku pošto se izgeda tamo bliži zadnji čas. 😐 Naslov za KKP nek bude "Bitka za Berlin". 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Glasam za @SteveFrancis#3 Ja mislim da treba ti da im otvoriš temu, na kraju krajeva, baksuziranje Vildoze ja dalo rezultat, zar ne? 😛 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Za ovu sezonu imam samo 1 zelju. Da nam u plejofu EL padne Real. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 14 minutes ago, Son_of_a_gun said: On bi mogao fudbalsku pošto se izgeda tamo bliži zadnji čas. 😐 Naslov za KKP nek bude "Bitka za Berlin". Frensis treba da otvori jer će bilo ko drugi među vama da udari u tešku patetiku. Kako biste ostali na naprednom (hihi) kursu i naredne sezone, neophodna je zdrava doza pesimizma realizma. Plus je solidno jinxovao tokom sezone. Edited June 29, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Neka otvori @fillam Zasto? 1. Spoiler 2. Spoiler 3. Spoiler 4. Spoiler Zato! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 hour ago, Ne sam Safete said: I oni zajebavaju Petruseva? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 (edited) 4 minutes ago, DameTime said: Frensis treba da otvori jer će bilo ko drugi među vama da udari na tešku patetiku. Tanka je nit između romantike i patetike, tačnije u oku posmatrača je uglavnom 😄 Edited June 29, 2023 by fillam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 25 minutes ago, Son_of_a_gun said: On bi mogao fudbalsku pošto se izgeda tamo bliži zadnji čas. 😐 Naslov za KKP nek bude "Bitka za Berlin". Žoc Žukov Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Jel stvarno 5 milke za dve godine za Pantera? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 "Jel ti zbilja misliš da sam ja ovde zbog para? Ako znaš kakva je košarka, kakav je svet, kako duva vetar, siguno nisam ovde zbog para - to i sam znaš" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Razjebasmo sve pare što sam namenio za Mike James-a. Panter nije ni blizu divljak privatniku koga sam želeo, al daj šta daš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, Cooper said: "Jel ti zbilja misliš da sam ja ovde zbog para? Ako znaš kakva je košarka, kakav je svet, kako duva vetar, siguno nisam ovde zbog para - to i sam znaš" Uvod u sezonu kao Aca informacija uvod u mec lige sampiona 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Tema može da nosi ime " Strana osnova i Smajli" 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 49 minutes ago, fillam said: Moglo bi da se prikupi par predloga o nazivu teme za novu sezonu, valja to gledati godinu dana. KK Partizan 23/24 - "ne nasedaj na prljave spance" 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ako već ostaje Panter, moze da bude i Vakanda Forever, ili ona pesma od Maje Marijane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 48 minutes ago, John Terry said: Ja mislim da treba ti da im otvoriš temu, na kraju krajeva, baksuziranje Vildoze ja dalo rezultat, zar ne? 😛 Njima @DameTime a nama @Cooper, da se okrenu stvari 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 U sigurnim rukama je pozicija beka šutera, do povratka 🥰 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 hour ago, fillam said: Moglo bi da se prikupi par predloga o nazivu teme za novu sezonu, valja to gledati godinu dana. Berlin kaput! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts