Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

@Kronostime pokraden... 😞 da nije bilo onoliko Ramba ranom zorom, ne bi se vi sepurili sada. Mogao bi nekom kolekcijom gifova da otvori temu, sta mu tesko? 

@Kronostimene nasijedaj, namiješta ti ljetovanje 🥲

• Like 2
  • Ha-ha 11
Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

@Kronostime pokraden... 😞 da nije bilo onoliko Ramba ranom zorom, ne bi se vi sepurili sada. Mogao bi nekom kolekcijom gifova da otvori temu, sta mu tesko? 

Ja sam vec otvorio par novih albuma na imguru da mi se nadje za "pojacanja" u mom gif timu.

:default_coffee:

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Beonegro said:

@Kronostimene nasijedaj, namiješta ti ljetovanje 🥲

who-me.gif

Ali realno, mogao je da bude barem u uzem krugu za izbor... prva-druga pratilja ili tako nesto. 😄 

p.s. zajebancije bez, ocekujem ko god da otvori da bude bas zabavno za citanje. Meni je ostalo upamceno ono otvaranje teme, kao novine, to je valjda @uvrnuto uradio ako se dobro secam (a da ne kopam sad stare teme). 

Posted (edited)
14 minutes ago, Son_of_a_gun said:

On bi mogao fudbalsku pošto se izgeda tamo bliži zadnji čas. 😐

Naslov za KKP nek bude "Bitka za Berlin".

Frensis treba da otvori jer će bilo ko drugi među vama da udari u tešku patetiku. Kako biste ostali na naprednom (hihi) kursu i naredne sezone, neophodna je zdrava doza pesimizma realizma. 

Plus je solidno jinxovao tokom sezone.

Edited by DameTime
Posted (edited)
4 minutes ago, DameTime said:

Frensis treba da otvori jer će bilo ko drugi među vama da udari na tešku patetiku.

Tanka je nit između romantike i patetike, tačnije u oku posmatrača je uglavnom 😄

Edited by fillam
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
25 minutes ago, Son_of_a_gun said:

On bi mogao fudbalsku pošto se izgeda tamo bliži zadnji čas. 😐

Naslov za KKP nek bude "Bitka za Berlin".

Žoc  Žukov 

Posted

"Jel ti zbilja misliš da sam ja ovde zbog para? Ako znaš kakva je košarka, kakav je svet, kako duva vetar, siguno nisam ovde zbog para - to i sam znaš"

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Cooper said:

"Jel ti zbilja misliš da sam ja ovde zbog para? Ako znaš kakva je košarka, kakav je svet, kako duva vetar, siguno nisam ovde zbog para - to i sam znaš"

Uvod u sezonu kao Aca informacija uvod u mec lige sampiona 😄

Posted
49 minutes ago, fillam said:

Moglo bi da se prikupi par predloga o nazivu teme za novu sezonu, valja to gledati godinu dana.

KK Partizan 23/24 - "ne nasedaj na prljave spance"

• Like 2
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, fillam said:

Moglo bi da se prikupi par predloga o nazivu teme za novu sezonu, valja to gledati godinu dana.

Berlin kaput!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...