Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

Partizan je, osim prva dva meseca, igrao jako dobru, modernu i lepu košarku, a na svom vrhuncu forme koji je dosta dugo trajao, i najbolju u Evropi. Svakako, ABA titula je zasluženo osvojena. Nekako, oseća se olakšanje jer je trofej bio neophodan zbog validacije cele sezone. Za Željka i njegovu odluku svakako doživotno poštovanje, ali 2 godine bez trofeja bi već bilo previše. Ekipa je bila na kraju dovoljno dobra, iako ni blizu forme iz finiša EL sezone. 

 

Ima vremena, pisaće se opširnije o svemu. Meni je ova titula intimno najdraža ABA, iako sam relativno mator i odrastao sam uz Duletovu dominaciju. Sada sam srećan, ali bogme i siguran da dogodine idemo po EL. Još nije Beo van opasnosti. A sad odoh na Rtanj da slavim titulu sa braćom mjetalcima. :64:

  • Like 8
  • Love 7
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, DameTime said:

 

Reče Želimir da se već danas kreće sa pripremama za novu sezonu. :classic_tongue: Nego, iz tvog upisa mi deluje da bi ti nešto drugačije radio, pa me zanima šta? 

@ChrisJudd Da te razočaram, na kzš se Obradović zahvalio državi. Ali je dodao da je sledeći korak da se klub samofinansira.

 

To je bas siroka tema, imam da napisem svasta, ali iziskuje vreme koje sada nemam. Nadam se da cu ubrzo baciti jedan carsav o svemu...

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Alex_Serbia said:

 

Ja sam znao na podbacivanju. Osvojili smo prvi napad. I u seriji sa Realom i sada, ko je osvojio podbacivanje, pobedjivao je.

 

Otkad si ovo napisao negdje ranije, baš sam obraćao pažnju. Zar nije srušena tradicija u G4 u Pioniru?

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Cooper said:

.986d14d55e460247cbd96bf5476c8af3.jpg

 

Put it in Louvre :classic_love:

 

Ja sam jedan od onih koji su cele sezone pisali da nije bitno da li ce se uzeti neki trofej, najvecu pobedu smo vec ostvarili punom Arenom, ogromnim napredovanjem igraca, vracanjem vere a narocito sto je Zeljko vratio sjaj Partizanu, sto se ponovo cela Evropa divila ogromnoj ljubavi. Jako je bitno da se to prenosi na nove generacije i da Trifa bude neki novi Pera Bozic, Avramovic Kecman, Jam Madar Lovernj itd itd. 

 

S tim u vezi, mi ni ova ABA nije nista znacila, narocito jer mi je ispadanje od Reala palo teze mozda i od onog Cildresovog kosa. 

 

Nevezano za to, srecan sam jako kada vidim koliko je Zeljku a i igracima stalo iako nekolicina od njih vec verovatno zna da nece biti tu naredne sezone. 

 

Ipak, najveca pobeda nije ostvarena na terenu, nego u hali gde je 20k ljudi na 3 utakmice pokazalo znacajan napredak u odnosu na prosle sezone, jako je bitno da se ovaj trend nastavi, pa mozda jednog dana i  bude potpuno normalna atmosfera. 

 

Ogroman uspeh je ostvaren deobom 5og mesta u Evroligi, i maltene ulaskom na f4, stoga verujem da ce ova sezona ostati upamcena jos dugo. Ipak, ostaje ogromna zal sto Zeljko nije uzeo Evrotitulu, nadam se da nece odustati u tom snu koji ima❤️

Edited by Magia
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Komšije, čestitke na zasluženoj tituli.

 

Btw imam jedno pitanje koje nisam smeo da postavim ranije, da nebi to pogrešno razumeli kao provokaciju. Zato ču ga postaviti sad kad ste dobro raspoloženi pa vas boli qrac. 😄 Elem, šta je priča sa ledayovim šorcom? Jel istina da on to ne pere čitavu sezonu? I ako je tako, dali se to izmedju utakmica propisno skladišti kao nuklearni otpad  i onda posle sezone zakopa negde z Bugarskoj/Bosni?

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Komšije, čestitke na zasluženoj tituli.
 
Btw imam jedno pitanje koje nisam smeo da postavim ranije, da nebi to pogrešno razumeli kao provokaciju. Zato ču ga postaviti sad kad ste dobro raspoloženi pa vas boli qrac. [emoji1] Elem, šta je priča sa ledayovim šorcom? Jel istina da on to ne pere čitavu sezonu? I ako je tako, dali se to izmedju utakmica propisno skladišti kao nuklearni otpad  i onda posle sezone zakopa negde z Bugarskoj/Bosni?
Ja sve nešto kontao da ga je oprao sa nečim žutim ili braon pa pustilo boju
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Luchifer89 said:
32 minutes ago, L said:
Komšije, čestitke na zasluženoj tituli.
 
Btw imam jedno pitanje koje nisam smeo da postavim ranije, da nebi to pogrešno razumeli kao provokaciju. Zato ču ga postaviti sad kad ste dobro raspoloženi pa vas boli qrac. emoji1.png Elem, šta je priča sa ledayovim šorcom? Jel istina da on to ne pere čitavu sezonu? I ako je tako, dali se to izmedju utakmica propisno skladišti kao nuklearni otpad  i onda posle sezone zakopa negde z Bugarskoj/Bosni?

Ja sve nešto kontao da ga je oprao sa nečim žutim ili braon pa pustilo boju

 

Koja ste sirotiLJa, nemate bar dva seta opreme... Eh Branko, Branko... 😄 

 

Ako moram wild guess da napravim, rekao bih da zaista nije pran tamo negde od Reala, zbog nekog sujeverja. Ali kako je bas tako zut/braon, to mi malo nije jasno. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...