Desiderius Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 https://volimpartizan.rs/partizan-sve-tri-utakmice-finala-igra-u-areni-150992/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Pa to je rekao prekjuče kad je termin bio 22.6.Danas su vratili za 22.6.Znači ipak nije moglo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desiderius Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Šta bre nije moglo,kakve veze ima kad je rekao Koncert Scorpionsa je 25.6 i to je jedino bitno Dakle moglo je da se igra i 23.6 kako je Grbović i rekao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 6 minutes ago, Desiderius said: Šta bre nije moglo,kakve veze ima kad je rekao Koncert Scorpionsa je 25.6 i to je jedino bitno Dakle moglo je da se igra i 23.6 kako je Grbović i rekao Ne mogu za 1 dan da se sklone tribine i parket, postavi bina i odrzi tonska proba. Taj tehnicki deo posla Grbovic ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 27 minutes ago, Cooper said: 39 minutes ago, Desiderius said: Bogami hoće da bude "Sve je spremno, odmah posle utakmice će se skidati parket i postavljati bina za koncert, nikavih problema neće biti i sve će biti spremno na vreme. Čak i da se peta utakmica igra 23. opet bismo sve spremili na vreme - rekao je Goran Grbović za Mocart Sport" Daj link i datum. Lepo pise "Goran Grbovic za Mocart Sport". Bukvalno radis select, pa desni klik i biras opciju Google search. Prvi link odmah izbaci. https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-ce-sve-tri-utakmice-finala-sa-zvezdom-moci-da-igra-u-areni-ali-datumi-su-i-dalje-problem/453420 Nema na cemu 😉 Ali hajde da verujemo dopisu koji nismo videli i koji je Partizan dobio, nego javnoj izjavi direktora Stark Arene. Vazno je da ce se igrati pa makar i na po 2 dana razmaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 ^verovatno najveca blamaza neke nba zvezde je taj nastup ajversona u turskoj. sutirao je kao ja kada nisam djuskao dve godine, i bio mator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 1 hour ago, uini said: ^verovatno najveca blamaza neke nba zvezde je taj nastup ajversona u turskoj. sutirao je kao ja kada nisam djuskao dve godine, i bio mator. Lock out, koliko se sjecam. Nije nesto mnogo ni igrao. (Opet koliko se sjecam) nije dolazio u Vrsac, odigrao je protiv njih samo u Turskoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 (edited) ma da, gledao sam tu tekmu, tuzno je izgledao, lik na odmoru, cepa pickup bball. ja sam na korculi bar bio svestan da igram protiv 15ak-20 godina mladjih ljudi, koji igraju svakog dana, pa sam prilagodio igru kontekstu 🙃 Edited June 10, 2023 by uini 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Od kada mogu da se preuzimaju majice i clanske karte? Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Ima li sta za Aleksu? Rekose da je juce kontrola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Nanelijeva hobo brada u zacetku deluje blagotvorno na njegove igre, primecujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Sad manje podseca na " I am the captain " lika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Bice tesko dobiti seriju sa komsijama ukoliko Lesor nastavi u ovom ritmu. On je protiv njih ove sezone bio jedina znacajna prednost na terenu, ona koju jako tesko mogu da zaustave, sve i da se za to spremaju. Ali kao sto rekoh, to vazi samo za Lesora koji ne izgleda najgore u svojoj KKP karijeri. U ovom momentu bih radije gledao i onog proslosezonskog Lesora, koji ce svojim % sa zicera da te izdigne ili zakopa. Taj je makar bio na svim delovima terena. Ovaj Matija je nevidljiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Ne brini, cim vidi Petruseva, vratice mu se volja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 21 minutes ago, Cooper said: Baš sam komentarisala kako mi je super što uvek pred derbi imate ovakvu poruku. Podrška za Social Media ekipu! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Ako neko ima jednu kartu za gornji nivo (Utorak) dosao mi je prijatelj iz Soluna .... bio bih zahvalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 ^opa, paok & partizan, say no more 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 11 hours ago, DameTime said: Baš sam komentarisala kako mi je super što uvek pred derbi imate ovakvu poruku. Podrška za Social Media ekipu! Ne samo social media. Generalno se ponasaju "gospodskije" od mojih, nebitno u ovom slucaju da li je to iskreno ili nije, treba poslati sliku fer pleja uvek i tako cemo da unormalimo odnose. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Videh juče Smailagića u Pevcu i baš se iznenadih koliko je tanak momak, deluje fascinantno tanko i lagano, kao da je dooobro ispod 100kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 tako se doris burke kod jj redicka fascinirala jokićevom linijom uživo, tj prenosila uverenje slušalačkom življu, kako tv vaistinu dodaje kilograme, tj širinu; ..što me tera na misao da nam možda treba topic "ono što je doris burke za jokićevu liniju, to sam ja za.." pa fritrou intro post "..samilagićevu." što nije obavezno put kojim bih voleo da tema ide ali mora se odnekud krenuti. .... ali maćori, ordiniraš po pevcu; šta radi moka? ili si išao do dečkocar prodavnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Meni je ova poruka u redu i uvijek treba ih slati. Do nekoga ce dobaciti. I to treba uvijek raditi dok ima potrebe za tim. Ali ne sviđa mi se tekst koji je Madaru napisan, parafraziram .. da predmet bačen na teren može povrediti igrače obe ekipe.... Šta je poenta ovoga? Da navijači mogu bacati predmete ukoliko njihova ekipa nije recimo još istrčala na zagrejavanje. Ili da navijači budu precizniji i da gađaju samo goste. Ili slično Ne i opet ne, ne smije se bacati predmet na teren a i nije civilizovano da se bacaju predmeti na teren. Nema tu filozofije. Ponavljam treba fer navijati za svoju ekipu klub a goste ometati bukom zvizdukom tj na dozvoljen nacin. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Poenta je da se pokuša doprijeti do maloumnika kojem uopšte pada na pamet da baca predmete na teren. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts