Problem sa licnim greskama Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 1 minute ago, Shonewizard said: Ali Rudi koji Dantea uspijeva onamo na sudijski kriterijum i svoju namazanost (da ne kažem nešto drugo) da uvede u greške, krevelji se, pomoćnici smiruju Dante i objašnjavaju mu sa čim ima posla, a ja samo zamišljam kako će good guy KomanDante to da naplati kad bude mnogo bitno. I eto ti ga onaj ulaz, sa sve Rudijem na krkačama za prebitnih 2+1. 🥰 Taj ulaz je bilo 3 faula 2 igraca za 2 sekunde i ipak je Egzum poentirao. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Dobro, nije da Dante nije bio u Barsi pa da mu treba objašnjenje ko je Rudi 🙂 Ledej na parketu 78-62 (+16). Pošteno se pošibao. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) Kada je Rudi poceo da se krevelji, znao sam da dobijamo. Karma is bitch. Elem, kod mene u kafani u kraju, puna kafana, pao dogovor za cetvrtak: svi sede na istim mestima, nema tusiranja, nema menjanja gaca 😂😂😂 Edited April 25, 2023 by Klipan 4 1 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 11 minutes ago, medobrundo said: Ledej na parketu 78-62 (+16). Pošteno se pošibao. Možda i najkorisniji igrač ove ekipe, ne znam koliko već dugo igra na max broju obrtaja. U oba pravca. I na kraju svake tekme izgleda otprilike kao da odmah može da igra još jednu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 5 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Muski smo se posibali. A tek treba da se pobijemo u cetvrtak. Nikad u zivotu nisam gledao mirniji zadnji napad, bio sam 100% siguran da ga Panter metne, jos na TO kazem sinu, nemoj da se deres kad ga svirnemo kraljici. Razdra se omladinac, dodje komsinica da se zali, a ja njoj na nemackog sudiju. I tako... 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 42 minutes ago, MrTwister said: A jedan od komentara 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) Ovo je jedini dostojni naslednik Toše iz Zagreba. Molim GIF Edited April 25, 2023 by kendrick 3 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Vratio sam se sa Tvitera, splasnuo mi entuzijazam. Otvorili su mi oci da smo imali pristrasno sudjenje... U Realu, u Madridu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 I kuj će sad da spava? Delimično zadovoljan Mora se smanje gluposti Sreća nas pogledala Druga preksutra mora bolje Imam još pivo-dva Mnogo otišlo večeraske Ustvari druga već sutra, gle kolko je sati... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Počinje 4/4 na SK2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) Moze gif kad je Punter onako smekerski otresao Musu pre nego sto je dao 3+1 i odoh na spavanje 😊 Edited April 25, 2023 by greenenvy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 1 hour ago, 40Wins said: Vratio sam se sa Tvitera, splasnuo mi entuzijazam. Otvorili su mi oci da smo imali pristrasno sudjenje... U Realu, u Madridu. Sto kazu fudbaleri, 1:0 je najtezi rezultat. Ostvarena je velika pobjeda, ali sada treba pripremiti ekipu mentalno da se odradi posao do kraja. Veliko je praznjenje u pitanju, a u drugoj utakmici se ocekuje totalno druga zivotinja za protivnika. Imaju dosta rezerve pre svega u Hangi, Hezonji i Musi - oni su odigrali veoma prosjecan prvi mec. Tavares ako bude igrao, svakako pravi problem samim svojim prisustvom. U drugom slucaju mozda se zapali small-ball postava Reala. Randolph iz prvog dodira ubaci trojku, Deck i Yabusele su u dobroj formi. Imace brzinu da bolje brane pick igru, sa malo pametnijom igrom bez nervoze.. bice totalno drugacija utakmica. Uglavnom sa srecom, bolje jos jedan break, da se lakse igra kuci 😉 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 KKP-uzivo tema, nemontirani snimak. "Pocinioci su od ranije poznati forumskim organima" 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Crno-beli bravo,bravo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Napravio sam rupu u plafonu - metalni daljinski vs. gipsani plafon. Ko ga jebe. Žena pizdi. Boli me dupe.Živela post-EL sreda [emoji41] 6 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 21 minutes ago, Eddard said: Ko ga jebe. Žena pizdi. Boli me dupe. Ovo treba na majicama da piše. 6 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Ništa mi nece ovi dan pokvarit, Uapshuari, uapshuari... Citacu topic i plusicarit, Uapshuari, uapshuari.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 ako platis zeni porez i jos ponesto, mozda i moze. @freethrow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 25 minutes ago, Eddard said: Napravio sam rupu u plafonu - metalni daljinski vs. gipsani plafon. Ko ga jebe. Žena pizdi. Boli me dupe. Živela post-EL sreda Mora neko da bude i Balkanac u Nemačkoj, samo napred Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Predivno jutro nakon što je KK Real Madrid izgubio usred Madrida ✨✨✨ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 ajte se malo opustite 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Mora neko da bude i Balkanac u Nemačkoj, samo napredHej, bar ne pizde komšije, samo žena.A kao pravi Balkanac moraću i da opravim plafon što pre (plus da operem suđe, veš i celu kuću...), bol u dupetu je kratkotrajan [emoji16]. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts