Cooper Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 . 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 platite porez pa se qrchite hristos voskrese 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Ovo je onaj jedan dan kad mi nije krivo što imam godina koliko ih imam, jer da ih imam manje ne bih imao uspomenu na tu titulu. Sretna godišnjica svima koji slave, pa da to ponovimo tamo negde za mesec dana... 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Srećan Uskrs, kao i dan Sv Saleta svima koji slave ❤️ 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 1 hour ago, Ding Hao said: Ovo je onaj jedan dan kad mi nije krivo što imam godina koliko ih imam, jer da ih imam manje ne bih imao uspomenu na tu titulu. Sretna godišnjica svima koji slave, pa da to ponovimo tamo negde za mesec dana... Sta da kaze @Stiletto kome se Jole Farcic potpisao onomad na sezonsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 oprostite sto sam zacutao na trenutak 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 15 hours ago, rd_ said: Kad se otprilike pustaju karte u prodaju? Mene isto interesuje da li će sačekati da se odradi Madrid, pa ako se bude znalo da će biti 2 tekme da prodaju u paketu. Ima dovoljno dana između 2. i 3. tekme. Uglavnom, nema pravila, nekad su u paketu prodavali, nekad nedelju dana pre tekme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 (edited) 9 minutes ago, uvrnuto said: Mene isto interesuje da li će sačekati da se odradi Madrid, pa ako se bude znalo da će biti 2 tekme da prodaju u paketu. Ima dovoljno dana između 2. i 3. tekme. Uglavnom, nema pravila, nekad su u paketu prodavali, nekad nedelju dana pre tekme. Iskreno se nadam da neće čekati, nego da će tokom nedjelje pustiti za prvi meč, da se napadne ticketline svim raspoloživim sredstvima i rezerviše mjesto 😁 A ne vidim ni neku finansijsku logiku za formiranje paketa, nije kao da će ostati jedno jedino mjesto nepopunjeno. Edited April 16, 2023 by Shonewizard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Skautirate li protivnika protiv Barselone? Musa dere, 6 minuta 13 poena, Tavares jos nije izasao iz igre (pola druge cetvrtine). Ne igraju Dek i Poarje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Skautiramo naravno 🙂 Jabusele bi mogao da bude potencijalni problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Vidimo ono sto smo mogli i da ocekujemo. U Madridu ce nam biti potrebna partija sezone kako bismo dobili jednu utakmicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Real je u fazi da vraća 5 igrača iz povrede na štetu zdravih i pravih i opet im Musa i Jabusele gule 38 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Jel moze neko stručan ovde da ubaci opciju crnog srca kao emoji reakcije? Imamo samo crveno, a.k.a. diskriminacija. Srecan Uskrs, naravno 🖤 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 kako vam se cini ovo izvodjenje lopte na brzinu bez vracanja sudijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 2 minutes ago, Gb92 said: kako vam se cini ovo izvodjenje lopte na brzinu bez vracanja sudijama Pisao sam o ovome negde na nekom topiku, meni se baš dopada, ubrzava igru, bilo bi dobro da se uvede u pravila za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 unistava ih barsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 8 hours ago, Kronostime said: Sta da kaze @Stiletto kome se Jole Farcic potpisao onomad na sezonsku. Da si pomenuo mog matorog pa da ti verujem 😄 Ako si 1972. kao što mislim da jesi, samo sam dve godine stariji od tebe, prva košarka koju pamtim je zeka Peka: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 (edited) Moraće Zeka Ledej dobro da oznoji guzicu sa Jabuseleom, razgrće batica Edited April 16, 2023 by Instinkt 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 U Beogradu se nije video 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 30 minutes ago, Alex_Serbia said: Jel moze neko stručan ovde da ubaci opciju crnog srca kao emoji reakcije? Imamo samo crveno, a.k.a. diskriminacija. Srecan Uskrs, naravno 🖤 Večito pitanje svuda. Ja generalno više koristim 🖤 u svakodnevnoj upotrebi, ali džaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Mi jedino da kloniramo Zeka, ili da izmislimo eliksir mladosti i nakljukamo Papapetrua, ne vidim ko će da smiri Jabuselea... Biće užasno teško, jeste Real nestabilna ekipa ali su i pored toga jako kvalitetni na svakoj od pozicija (možda su najtanji na pleju, ali ne vidim da mi tu imamo nekakvu prednost...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 1 hour ago, Shonewizard said: Skautiramo naravno 🙂 Jabusele bi mogao da bude potencijalni problem. Nema tu ništa "potencijalno" 😄 Ogroman problem, ajde što može direktno da nadigra Ledeja, nego što će tražiti mismečeve, a to rešava rutinski baš. Ako budemo dozvoljavali mismečeve u 5. sekundi napada, kao protiv Panatinaikosa, neće biti dobro. Ledej će za makar neki egal u duelu sa njime, morati da pogodi poneku trojku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Ako treba Yabuselea da se plasimo, daj da ni ne igramo. Bice lepa prilika za brejk u prvoj tekmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts