Zvezdinho Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 8 hours ago, Zvezdinho said: Baš kvalitetno gostovanje, Vasa je elokventan dečko, odgovorio je iskreno na sve što su ga pitali, bez ikakvih "diplomatskih" odgovora. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) Stavljam bez gledanja, al proslu ep. je Srki prosao tezak mobing od strane Dzileta ne znam kako moze da izdrzi ono. Ja bi ga oterao u 3 persuna da se prema meni onako ponasa. Edited June 20, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Just now, Zvezdinho said: Stavljam bez gledanja, al proslu ep. je Srki prosao tezak mobing od strane Dzileta ne znam kako moze da izdrzi ono. Trenutno gledam, dosta bolja epizoda od prošle, nema prepucavanja njih dvojice i ne upadaju u riječ jedan drugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Meni je nerealno koliki je Dzile dziber, pogotovu kad krene Srdjana da “spusta” nekim mentolskim forama. Podkast im je tezak prosek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Dobar je Sale, vredi pogledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 (edited) Al sam se zajebao sto sam odgledao podkast, da nisam gledao ne bi obratio paznju da Redzi Dzekson u G7 je imao 10 asistencija , i to to me prevari da odigram na njega asistencije 4.5 granica, on juce 4 asistencije i ode dobitak od 18k Edited June 21, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 On 6/20/2021 at 6:47 PM, Kankkunen said: Dobar je Sale, vredi pogledati. Slazem se. Vrlo interesantno i drugacije sa njegove strane. Nekako, u skorije vreme mi je uvek odavao neki nadmen stav. Ovo je bas bilo dobro. Inace, taj Srdjan je meni bas bzvz., a Dzile je Dzile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Moram da pohvalim podcast Sesta licna o NBA. Prvi podcast koji je vredan slusanja sa nasih prostora o sportu. Sjajno pricaju i saradjuju, cak stavise uzivam u slusanju. Sve sto imam reci je da se nadam da ne nameravaju da prekidaju saradnju kada se zavrsi plej of. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 13 hours ago, Drakaris said: Moram da pohvalim podcast Sesta licna o NBA. Prvi podcast koji je vredan slusanja sa nasih prostora o sportu. Sjajno pricaju i saradjuju, cak stavise uzivam u slusanju. Sve sto imam reci je da se nadam da ne nameravaju da prekidaju saradnju kada se zavrsi plej of. hvala, trudimo se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Kad ce podkast o kecerima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 (edited) Edin i Kole najverovatnije idu USA sledece nedelje da prenose NBA finale , jedino korona moze da pomrsi racune. @Mairosu ko menja Edina u TNT-u za siromasne Ognjanovic mozda ? On ce da mu dodje nesto kao kad Drejmond Grin zameni ove iz originalne postave. Edited July 1, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 33 minutes ago, Zvezdinho said: Edin i Kole najverovatnije idu USA sledece nedelje da prenose NBA finale , jedino korona moze da pomrsi racune. @Mairosu ko menja Edina u TNT-u za siromasne Ognjanovic mozda ? On ce da mu dodje nesto kao kad Drejmond Grin zameni ove iz originalne postave. ne menja niko, radi zoom. idu u subotu, snimili smo danas ispraćajnu, ima i prigodna muzička numera... 😄 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 34 minutes ago, Mairosu said: snimili smo danas ispraćajnu, ima i prigodna muzička numera... 😄 ako nije pod šatorom, neću da gledam. mada ja nikad ni ne gledam već slušam. ali bilo bi lepo da imate torša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 1 hour ago, Mairosu said: ne menja niko, radi zoom. idu u subotu, snimili smo danas ispraćajnu, ima i prigodna muzička numera... 😄 Jel neka domaca numera ili neka kecerska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 3 hours ago, Mairosu said: ne menja niko, radi zoom. idu u subotu, snimili smo danas ispraćajnu, ima i prigodna muzička numera... 😄 Prokleta je Amerika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 4 hours ago, Mairosu said: ne menja niko, radi zoom. idu u subotu, snimili smo danas ispraćajnu, ima i prigodna muzička numera... 😄 Svi odose, a ti osta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Uhu, Arena se baš otvorila. Kad se setim Koleta sa SOS kanala i prenosa repriza lokalnih odbojkaških utakmici, a vidi ga sad... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Kasne sa ovim klipovima na YT, ovo je bilo pre G3. Na All Staru je Edin intervjuisao prosle sezone i Dzabara, al to nisu objavili na YT niti na sajtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts