Zvezdinho Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 (edited) 2. treba veceras da izadje, ali je jos uvek nema ? Edited May 18, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 40 minutes ago, Zvezdinho said: 2. treba veceras da izadje, ali ga jos uvek nema ? Upravo izašla 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 3 hours ago, Zvezdinho said: Odlican sportsko- TMZ podkast. Uzivao sam. A tek slede jos dva podkasta. slede dva ove nedelje, do kraja plej-ofa je ovaj sastav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 42 minutes ago, Mairosu said: slede dva ove nedelje, do kraja plej-ofa je ovaj sastav. Tebra nedostajes na temi KKCZ. Vrati se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Al ispljuvaste Ingrama Za sve pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 1 hour ago, 12Laki said: Tebra nedostajes na temi KKCZ. Vrati se. nenenene...ja tamo kad sam pravio thread bilo je sisaj ga baksuze, sad vidim da ide sve kako treba, javljam se kad se osvoji tripla kruna... 😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Baš kao što netko kaže gore, TMZ podcast. Volim slušati Edina, dobru kemiju ima s Mairosuom, ali realno puno je jači i zanimljiviji taj dio podcasta s raznim pričama i dogodovštinama nego sama NBA analiza ekipa i sezone dosad. Puno previše je za moj ukus tu nekih paušalnih rečenica, površnosti oko nekih timova i igrača i slično. Ali ajde, ja vjerojatno ni nisam ciljana publika, većina ljudi ne prati toliko NBA tokom regularne sezone na day-to-day bazi pa im ovo dobro dođe kao nekakav uvod za playoff i ono što slijedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 8 hours ago, Sharp said: Baš kao što netko kaže gore, TMZ podcast. Volim slušati Edina, dobru kemiju ima s Mairosuom, ali realno puno je jači i zanimljiviji taj dio podcasta s raznim pričama i dogodovštinama nego sama NBA analiza ekipa i sezone dosad. Puno previše je za moj ukus tu nekih paušalnih rečenica, površnosti oko nekih timova i igrača i slično. Ali ajde, ja vjerojatno ni nisam ciljana publika, većina ljudi ne prati toliko NBA tokom regularne sezone na day-to-day bazi pa im ovo dobro dođe kao nekakav uvod za playoff i ono što slijedi. pa ja se vodim logikom da ko hoće stvarno da sluša ozbiljno, da ima Amerikance koji to rade na nivou koji mi verovatno nećemo dobaciti (ili ako hoćemo, uvek imate kolegu Radojevića koji ide više iz tog trenerskog ključa jer ima živog trenera u studiju ili Tonija Lazara na twitteru koji stvarno ima dobre breakdowne). pošto taj nivo svesno ne dobacujemo, niti mislim da je široj publici to toliko zanimljivo, idemo iz ključa zaj'bancije, al' opet ne da bude uvredljivo po inteligenciju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 (edited) 7 minutes ago, Mairosu said: pa ja se vodim logikom da ko hoće stvarno da sluša ozbiljno, da ima Amerikance koji to rade na nivou koji mi verovatno nećemo dobaciti (ili ako hoćemo, uvek imate kolegu Radojevića koji ide više iz tog trenerskog ključa jer ima živog trenera u studiju ili Tonija Lazara na twitteru koji stvarno ima dobre breakdowne). pošto taj nivo svesno ne dobacujemo, niti mislim da je široj publici to toliko zanimljivo, idemo iz ključa zaj'bancije, al' opet ne da bude uvredljivo po inteligenciju. Ma nemoj da me krivo shvatiš, to sam samo spomenuo jer su mi neke druge epizode tog tipa baš bile izvrsne na taj analitički način - recimo ona za ABA 2 ligu, oduševio me Miloš Čaković koliko dobro poznaje sve ekipe, odnose i slično. Iako istina, rijetko koja druga epizoda je što se humora tiče na razini kao ove s Edinom. Edited May 19, 2021 by Sharp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 ne shvatam te krivo uopšte, samo ti dajem objašnjenje zašto nas dvojica radimo na taj način na koji radimo 😄 caković je drugo (c, btw, ne č), to je ipak lokalno takmičenje u kojem on zna svakog domara u hali pa se može govoriti iz tog ugla. znamo i mi NBA osoblje ali opet nismo uvezani kao Joe iz Athletica. a neka je ocena da jesmo zabavni pa idemo na te note 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 (edited) lepa analiza sinoc nakon tekme u areninom studio edin mi posle duze vremena zvuci onako prilicno investirano i u pracenje tekme i u tu analizu posle duzi neki period pre ovoga mi je delovao bukvalno kao da otaljava posao i da ga sve to smara Edited May 19, 2021 by Takeshi_Kovacs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Pa normalno da ga smara kad kreće NBA playoff a NBA on uvek prenosi kao da je game 7 finala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 (edited) On 5/17/2021 at 10:21 PM, Grunf said: najpre pet minuta uvoda u podkast (takozvani intro), pa onda jos minut introa, pa od 10:50 do 13:20 jos jedan uvod. edin avdic se prvi put izborio da sastavi tri recenice posle 16 minuta, a konacno dobio priliku da nesto kaze u 18:50. posle vise od 23 minuta domacin je zavrsio sa monologom. dobrosave gajicu, sve ti je oprosteno... Edited May 21, 2021 by Sinan Bowie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Kad izlazi treći deo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 4 minutes ago, Barkley#34 said: Kad izlazi treći deo? večeras, 20-21h (nadam se, montaža je bukvalno "u pucanj" kad se snima danas za danas). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Ala ste ga nacentrirali za početak PO. Šteta, mislio sam da će ranije, ovako ga neću odslušati do sutra-prekosutra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 a jebiga, nacentrirali se i oni - bukvalno smo pogledali obojica condensed Dubsa i Grizza i ušli u studio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 (edited) Znaci od sad samo jednom nedeljno TMZ TNT za sirotinju do kraja NBA PO ? Dajte gif reakciju Edina kad saznaje da @Mairosu slusa americku narodnu muziku Edinova anegdota za Milojka Pantica dok je radio na Areni Edited May 23, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 On 5/23/2021 at 6:55 PM, Zvezdinho said: Znaci od sad samo jednom nedeljno TMZ TNT za sirotinju do kraja NBA PO ? takoe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 svaka cast Edinu i Koletu sto su otvoreno poceli da komentarisu ovu lakrdiju 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Bas svaka cast, uvek sam mislio da su pristrasni protiv nas. Komentar na kraju gde su isticali broj faulova i bacanje je sve rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 I ranije je Kole komentarisao disbalans u slobodnim bacanjima. Sećam se da je jednom rekao da je taktika Partizana da šalje protivnika često na liniju za slobodna bacanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 @ B92 sljam! Sta nije: "Nista strasno?!" Konju jedan, to je faul!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Ne pricate da je izasao novi TMZ-TNT za siromasne. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts