Jump to content

Sportski komentatori, novinari i mediji

Recommended Posts

8 minutes ago, DameTime said:

Hahahaha gušim se 😂

Volim Želimira, ali Rada sa SK zna tačno koje dugme da mu pritisne. 

spacer.png

Na stranu sto duo fantastiko Rada/Rajko povremeno bas lupeta, ali da njih nema na konferencijama iste bi bile bas jednolicne i tuzne. To je vise sramota ostalih novinara koji ne smeju da postavljaju nezgodnija pitanja na ugladjeniji nacin od ovo dvoje.

15 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Na stranu sto duo fantastiko Rada/Rajko povremeno bas lupeta, ali da njih nema na konferencijama iste bi bile bas jednolicne i tuzne. To je vise sramota ostalih novinara koji ne smeju da postavljaju nezgodnija pitanja na ugladjeniji nacin od ovo dvoje.

Oni ne postavljaju nezgodnija pitanja, njih dvoje uopšte ne znaju da postave pitanje na profesionalan način. Na stranu sva zajebancija zbog Željka, oboje su ozbiljna sramota za novinarsku profesiju (mada je sportsko novinarstvo u Srbiji ozbiljno srozano, uz nekoliko izuzetaka).

Par forumaša bi umelo da postavi nezgodno pitanje Želimiru mnogo bolje nego Rada SK.

Edited by DameTime
  • Like 2

1 minute ago, DameTime said:

Oni ne postavljaju nezgodnija pitanja, njih dvoje uopšte ne znaju da postave pitanje na profesionalan način. Na stranu sva zajebancija zbog Željka, oboje su ozbiljna sramota za novinarsku profesiju (mada je sportsko novinarstvo u Srbiji ozbiljno srozano, uz nekoliko izuzetaka).

Par forumaša bi umelo da postavi nezgodno pitanje Želimiru mnogo bolje nego Rada SK.

Slazemo se da su njih dvoje idioti, cak mi je pre bilo drago kada ih neko napusi. Mada meni vise smeta strah i poltronstvo drugih novinara

• Like 3

U medijima ćete naći tačno nula ozbiljnih novinara i televizijskih glava koje na pravi način kritikuju večite. Ja pratim dosta domaćih podcasta, frapantan je nivo pričanja u rukavicama. Niko ne traži nekog lokalnog Stephen E Smitha ali ovo je tuga koliko niko ne sme ni da zucne.

Mada je to tačno broadly speaking za novinarsku profesijz, nisam siguran da su sportski novinari ikada i igde bili sačinjeni od hrabrih ljudi sa čvrstim uverenjima. 

Mislim da se ne postaje sportski novinar zbog nekih visokih ideala, već jednostavno ljudi vole sport.

• Like 2