Green23 Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 2 hours ago, Mairosu said: ja generalno osećam da se previše ponavljamo iz nedelje u nedelju u tim ABA podcastima ali ovaj nije bio loš slažem se. Ja kapiram da Arena i Edin ne rade EL i EC, ali bi to bila bolja tema od ABA lige, jer se u ABA ligi retko kada nešto specijalno desi, a imamo i dosta ABA timova u EL i EC i bolje je njihove utakmice tamo komentarisati nego ABA. Verujem i da vi više Evropskih utakmica odgledate, nego ABA lige. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 11 hours ago, Green23 said: Ja kapiram da Arena i Edin ne rade EL i EC, ali bi to bila bolja tema od ABA lige, jer se u ABA ligi retko kada nešto specijalno desi, a imamo i dosta ABA timova u EL i EC i bolje je njihove utakmice tamo komentarisati nego ABA. Verujem i da vi više Evropskih utakmica odgledate, nego ABA lige. gledam 98% ABA sezone, što se EL tiče gledam samo KKCZ i Partizan, EC ove sezone, hvala bogu, nisam pogledao nijedan meč. postoji barem tri hiljade stvari koje zamišljam da bih radio pre nego seo da gledam, ne znam, Asvel-Real. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Bilo koja utakmica evrolige >>> bilo koja utakmica ABA lige osim derbija 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 @Mairosu je zaljubljenik i enciklopedija domace (regionalne) kosarke. Pa je negde i logicno sto razmislja emocionalno umesto racionalno i bira ABA a ne EL/EC 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Ma naravno, nek svako gleda ko šta hoće. Ja sam se odlično proveo i na nekim niželigaškim utakmicama, bilo mi zabavnije čak i od neke random NBA utakmice povremeno, al generalno uglavnom biram kvalitet kad već trošim vreme na to. Možda čoveka zabavlja odsustvo kvaliteta, i to je legit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Sto se kaze Edina bih slusao i da prica o sibicama, ali o Evrokupu bih razmislio. Kesa od takmicenja. ABA liga je isto sirotinjskog kvaliteta, secam se da je u podkastu bilo price o tome kako se rangira po kvalitetu sa ostalim nacionalnim ligama i mislim da ste je precenili. Jednostavno budzeti su mali i nema previse kvaliteta. Ligu bi moglo da povadi to da ima interesovanja, navijaca, publike, ali realno na vecini utakmica poseta je bedna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 EL me prosto ne zanima. Kvalitet, sve super, ali nemam nikakav emocionalni attachment za to, niti ikakav poslovni interes. EC je đubre, i zahvalan sam što su gurnuli Partizan u EL da ne moram da ga gledam. Više sam BCL gledao ove sezone, tj. Hapoel. ABA, da, nije savršeno al' mi je blisko, sviđa mi se, veselo mi je. Lepo ko voli, ukusi, itd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 (edited) @Mairosu Apsolutno razumem taj sentiment. Meni je do nokaut faze EL, ABA=EL po tome koliko sam zainteresovan. Dakle prilično zainteresovan za oba. EC nikako ne mogu sada kad Partizan nije tu. Edited March 9, 2023 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
vul3 Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Komentator na Hrvatskom SK je blago receno katastrofa. Krvare mi usi konstantno, nazalost nemam domet nasem SK-u. Sinoc je mrtav hladan na zavrsetku 3/4 Zvezda-Efes(logicno pauza), posle poena Petruseva izjavio: Nemamo slobodno bacanje, ali zato imamo tajm-aut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Zamisli da si sportski novinar i da mora u studiju da ti gostuje Sadam Đurović? Bukvalno da daš otkaz i prijaviš se na zvezde granda ili publiku kod Amidžića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 "Moramo za ove kosarkaske derbije da budemo zahvalni Republici i predsedniku Vucicu" rece neki gost/analiticar na Areni. Ne znam mu ime,ali imam poruku za njega: more,teraj se u... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 56 minutes ago, Drug Crni said: "Moramo za ove kosarkaske derbije da budemo zahvalni Republici i predsedniku Vucicu" rece neki gost/analiticar na Areni. Ne znam mu ime,ali imam poruku za njega: more,teraj se u... Dragan Jakovljevic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Ana Bekuta , Aco Pejovic 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Ako je i od RTS-a, previse je... Photo bomb, MWill nadigrao Fabijana Kozera https://nova.rs/sport/evroliga/foto-novi-nestvarni-gaf-na-rts-ljudi-zabezeknuti-sta-su-videli-na-ekranu-usred-dnevnika/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 Partizan - Barcelona - Koliko je neprijatan komentator. Morao bi da malo snanji dozvljaj i bude umereniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 Meni uopšte ne smeta što navija za Partizan, naprotiv. Smeta mi to što je pogubljen, pada u euforiju i ne prati šta se dešava, ne zna pravila,... Evo sad pojma nema što je Panter izveo jedno bacanje a od ove sezone se tako radi ako je faul u mrtvom vremenu zadnja 2 minuta. Opušteno kaže da je ušla trojka Nanelija na poluvremenu Partizan bi bio torpedovan Umesto da se usresredi na igru, akcije, kretnje igrača,... on najviše vremena troši na komentarisanje suđenja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 1 hour ago, Veteran said: Partizan - Barcelona - Koliko je neprijatan komentator. Morao bi da malo snanji dozvljaj i bude umereniji. Baš je užasan, šteta što je Radojević prešao na Arenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 57 minutes ago, Green23 said: Baš je užasan, šteta što je Radojević prešao na Arenu Meni je ovaj komentator Partizanovih utakmica u EL sasvim dobar (ogradjujem se da nisam gledao poslednje 2-3 utakmice koje je prenosio, mozda je dodatno poludeo). Radojevic je jedan pretenciozni naduvenko koji svrsava sam na sebe kada ubaci random kosarkaski potez koji je taj i taj igrac radio jos na tom i tom univerzitetu. Doduse ja sam sa ovakvim misljenjem u ozbiljnoj manjini 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 (edited) plavsic: navijaci crvene zvezde iz nekog razloga vole hollanda kuzmanovic: iz nekog neobjasnjivog razloga __ jok nego ce dobrica da vole, srbovanje krew, jebo vas covicev sendvic Edited March 29, 2023 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Ova dvojica na SK vise vremena potrosili na komentarisanje sudija, nego na samu igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 10 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ova dvojica na SK vise vremena potrosili na komentarisanje sudija, nego na samu igru. Svi nasi komentatori su isti kalup.Juce je onaj komentator sto je prenosio Partizan vs Barsa radio slicnu stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 5 minutes ago, Don Dusko said: Svi nasi komentatori su isti kalup.Juce je onaj komentator sto je prenosio Partizan vs Barsa radio slicnu stvar. Sreca pa nisam jucer gledao na SK Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 "Malo su ga potcenii igraci Valencije ali Dobric nikada ne promasuje stalno" Kakva izjava sunce ti jebem 4 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts