Mairosu Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Komšiji Peri zapala ova Crvendakićeva za oko, ako je nije spomenuo 52 puta u prvoj četvrtini nije nijednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Da li bi Mairosu uopste i izdrzao? Trezan do samog kraja ne bi ostao sigurno, makar zbog isparenja. Morao bi da skrati podcast na pola sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 10 minutes ago, Mairosu said: Komšiji Peri zapala ova Crvendakićeva za oko, ako je nije spomenuo 52 puta u prvoj četvrtini nije nijednom. Dobro se pripremio za ovo EP ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 CRVENDAKIĆ HVATA OVO! AJMO! NE! IPAK! AU! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Puko RTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 2 minutes ago, Kankkunen said: Puko RTS Nestalo struje u Zrenjaninu. Win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Nije to slucajno.Kome smeta jak Petar Denda ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) Dobrosav uvek pre Dende. Zapravo, svako pre Dende, sem Mijaljevica. Njega i Acu Urlika bas mrzim, ostale samo ne podnosim. Doduse, meni recimo Krivokapic ne smeta, iako nema pojma o fudbalu. E, da, posebno me nervira i ono magare sto na kraju svakog prenosa sa ponosom kaze JASAMNEMANJAMATIC! Djoku bi to govorio da se ne zove bas tako... Rale Tranzistor za koplje ispred svih, za svaki sport. Ovo naravno pricamo o rts nesrecnicima. Od komentatora sa privatnih kanala, izdvojio bih zanimljivost da me Pedja Masina Jurisevic ne nervira, a ne zelim da ikad vise u zivotu cujem ijedan prenos Ilije Kovacica. Edited June 27, 2019 by pantelia24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 "taj drugi napad" vs. "tkzv. treći napad". al' će tiltuje ako neko bude imao tri skoka u istom napadu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 "Ide nova trojkica, bravoooo" 🤣 Denda je car! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) Privremeno smo bili uskraceni za Dendino komentarisanje. Edited June 27, 2019 by zoe Bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Au sine ovaj urlik na Sonjin potencijalni game winner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Fenomenalno, fenomenalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Uh, izvukli smo ovo iz da ne kažem odakle. Ne bih voleo da mora da se vadimo preko Ruskinja i Belgijanki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 5 minutes ago, zoe Bg said: Privremeno smo bili uskraceni za Dendino komentarisanje. U ovom zadnjem prekidu slike i Dende rts se nakacio na neki muljavi strim 360p kvaliteta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 46 minutes ago, Dropkick Murphys said: Fenomenalno, fenomenalno. au kako je ovo bilo dobro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Nemojte me terati da premotavam utakmicu na TV da bih slušao jebenog Dendu 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Денда је бриљирао као у старим добрим данима, свака друга-трећа реченица му је нека култна поштапалица. Није, додуше било Алдемира да га зове дабл-дабл машином, али је зато једно 30 пута рекао "Ћађо", и пропратио са "па неће ваљда сада", "феноменално", "ау, како је ово било добро", "па још све то под фаулом", "ииииии", "ауууу", "до-бро-је" и гомилом сличних. Кошарка је била чабар током целе утакмице, али исплати се гледати кад год он преноси, изгледа да је посебно инспирисан сада. Најјачи су ми они периоди кад се врати слика, а он не коментарише наредна 2 минута, увек ми делује као да се поправља, да ли неким унучетом или нечим јачим, ко ће га знати. Јединствено велики игнорамус, али ми је смешан још из раних деведесетих кад се укључивао у "Спортску суботу" и "Преглед" викендом са коментарима о италијанској лиги, личио је на младог Менија Риберу са плажа Мајамија. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Pa jos sve to pod faulom mu je bas underrated postapalica, a ima neki poseban smek Mislio sam Tea da drzim na avataru sve do kraja SP a nadam se i dugo posle zbog zasluga ali Denda je stvarno preozbiljna konkurencija 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 denda je majstor. jedino uživam više clyde fraizera da slušam i svojevremeno bojana milovanovića sa bk/italijanska liga neuporedivi su ali je svako bog na svoj način Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 denda je majstor. veliki majstor nema sta* 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Koga danas slušamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Zavidim vam, meni ugase RTS i osuđen sam na Plavšića i SK. Jedino je zabavno bilo kad je poredio Bentley sa Feltonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ato Boldon Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Dobrosav uvek pre Dende. Zapravo, svako pre Dende, sem Mijaljevica. Njega i Acu Urlika bas mrzim, ostale samo ne podnosim. Doduse, meni recimo Krivokapic ne smeta, iako nema pojma o fudbalu. E, da, posebno me nervira i ono magare sto na kraju svakog prenosa sa ponosom kaze JASAMNEMANJAMATIC! Djoku bi to govorio da se ne zove bas tako... Rale Tranzistor za koplje ispred svih, za svaki sport. Ovo naravno pricamo o rts nesrecnicima. Od komentatora sa privatnih kanala, izdvojio bih zanimljivost da me Pedja Masina Jurisevic ne nervira, a ne zelim da ikad vise u zivotu cujem ijedan prenos Ilije Kovacica. Potpisujem Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts