Chaos Is Me Posted Tuesday at 11:07 PM Posted Tuesday at 11:07 PM 1 hour ago, Molina23 said: Gosn Rajko na 2.3 promila i u 4. brzini elegantno i u svom stilu podjebava kumaricu Itudisa - GOAT Izgleda kao Džajina budget verzija 1
Carl Johnson Posted yesterday at 01:06 AM Posted yesterday at 01:06 AM 1 hour ago, Chaos Is Me said: Izgleda kao Džajina budget verzija Dobra, mada bih pre rekao kao sin Dzaje i Dragise Binica 2
BattleBender Posted yesterday at 01:28 AM Posted yesterday at 01:28 AM Meni pa Zoran Filipovic sa temua 1
Losmi17 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Za one koji kazu da je Luka skroz okej. Ili bolje pogledati reakcije za vreme derbija. I ok je ovo ako od kuce gledas i navijas, al druze ti ovo pustas u etar... 5ti osnovne... 2 1 1
NMX Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Luka je baš ober debilčina i ja zaista ne razumem da iko može da gleda ovo uživo umesto utakmice (jedino ako nema prenos negde pa gleda ovaj mučeni strim). Definicija krindža. A i ovaj pijani idiot isto 1
Sasha Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 minutes ago, NMX said: Luka je baš ober debilčina i ja zaista ne razumem da iko može da gleda ovo uživo umesto utakmice (jedino ako nema prenos negde pa gleda ovaj mučeni strim). Definicija krindža. A i ovaj pijani idiot isto Ma brate onaj Luka ima dijagnozu lik svaki put sve više iznenadi. I ko nema gde da gleda ima boljih lajv strikova
Kejsi Dzons Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Žeks kaže "Moraju da čuvaju ćaci Darka sa Arenesport da ga ne otme bucko iz Severne Koreje da vodi dnevnik" 🤣 Edited 17 hours ago by Kejsi Dzons 1 1
Smrtokapa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 41 minutes ago, NMX said: A i ovaj pijani idiot isto Sa TV Čikaga moji, Rajko tuče po vinjaku pa nema pojma koji. 1
BattleBender Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, Losmi17 said: Za one koji kazu da je Luka skroz okej. Ili bolje pogledati reakcije za vreme derbija. I ok je ovo ako od kuce gledas i navijas, al druze ti ovo pustas u etar... 5ti osnovne... Meh, isecen pocetak koji je ubedljivo najbolji deo svega, kad lik ima Boban Rajovic slingshot momenat, kad krece druga tura.
Estrella Roja Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kad vidim šta se dešavalo sinoć, ovo između Rajka i Itudisa polako postaje jedan ozbiljan duel. I dalje se sećam one konferencije posle utakmice Partizan - Fener gde ga Rajko pita što Bjelica nije igrao za Fener. A Bjelica u tom trenutku već 2 meseca u Zvezdi. Na šta mu Dimitris odgovara tako što pojedinačno čita imena svih igrača iz rostera i govori da su oni igrači Fenera. Tako da poštovanje za Itudisa koji posle poraza moja još da istrpi ovakva Rajkova pitanja. 3
rodriguez Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago pa "obračun" bi značilo zavidnu rajkovu inteligenciju, što ne verujem da je slučaj, nemoguće je itudis treba da počne sa odjebavanjem da odgovara na njegova pitanja a nadam se da tim putem krenu i ostali samo pass, pass, pass na svako pitanje ako već vujičin neće to da reši onako kako je najbolje
Chaos Is Me Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Dajte link za Luku da vidim kako je preživeo dagger Clarka.
Gavran Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Dajte link za Luku da vidim kako je preživeo dagger Clarka. 1 3
Don Dusko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Gavran said: Trebao si 40 sec ranije kad govori ako daju kos da mu zovu hitnu i da ga vode u urgetni. 2
zorex Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Radojević i Kalates, name a better love story. Ne znam kako drugim kolegama partizanima prija, ali u meni izaziva poriv da uništim svoj TV i zvučnjake, srušim zgradu Arene Sport i bombardujem Grčku. 1
McLeod Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 minutes ago, zorex said: Radojević i Kalates, name a better love story. Ne znam kako drugim kolegama partizanima prija, ali u meni izaziva poriv da uništim svoj TV i zvučnjake, srušim zgradu Arene Sport i bombardujem Grčku. Kalates i ovaj Partizan realno match made in heaven. 1
Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Meni ne smeta ali nemam ništa protiv rušenja zgrade Arene Sport. 3
BattleBender Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 11 minutes ago, zorex said: Radojević i Kalates, name a better love story. Ne znam kako drugim kolegama partizanima prija, ali u meni izaziva poriv da uništim svoj TV i zvučnjake, srušim zgradu Arene Sport i bombardujem Grčku. Nije mnogo bolji Plavsic sa Kalinicem. 1
Урош19 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, BattleBender said: Nije mnogo bolji Plavsic sa Kalinicem. Ili sa Mitrom dok je još bio kod nas 1
Geronimo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Pored Jakovljevica, Pantica, Tegija, Rajka, Luke i Kuzme, Popa i Kalenica, starca Djura od stotinu ljeta, a uz pomoc legendi Gurketa, Darkelje i slicnih sivonja - pa apsolutno je razumljivo sto nam forum, tribina i zemlja lice na ovo sto lice. Plavsi godinama imam sta da zamerim, Radojevic je harizmarican kao cipela, ali posle pominjanja ovih kretena i debila, njih dvojica su temelj normalnosti... Imas edukativno-zabavno-informativni program razlicitog kvalitet i za razlicite ushi (Milos i Edin & co, Boce i Luka, Srdjak i Vujak, Mile, Otas i Plavsic), a ti slusas farmu, zadrugu, grand paradu i balkan info (gore pobrojani). Lepo kaze Djole, Krivi smo mi... Edit: da ne bude lament, sjanih par klipova Noe, odlican posao. Radulja vrlo dobar sagovornik na engl. Edited 14 hours ago by Geronimo 8 1
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago EXPO sudije ne samo da kradu u korist Zvezde nego nam i protivnike izbacuju 2 3 1
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 12 hours ago, Geronimo said: Pored Jakovljevica, Pantica, Tegija, Rajka, Luke i Kuzme, Popa i Kalenica, starca Djura od stotinu ljeta, a uz pomoc legendi Gurketa, Darkelje i slicnih sivonja - pa apsolutno je razumljivo sto nam forum, tribina i zemlja lice na ovo sto lice. Plavsi godinama imam sta da zamerim, Radojevic je harizmarican kao cipela, ali posle pominjanja ovih kretena i debila, njih dvojica su temelj normalnosti... Imas edukativno-zabavno-informativni program razlicitog kvalitet i za razlicite ushi (Milos i Edin & co, Boce i Luka, Srdjak i Vujak, Mile, Otas i Plavsic), a ti slusas farmu, zadrugu, grand paradu i balkan info (gore pobrojani). Lepo kaze Djole, Krivi smo mi... Edit: da ne bude lament, sjanih par klipova Noe, odlican posao. Radulja vrlo dobar sagovornik na engl. Nemoj Djurovica da stavljas u koš sa navedenima. Mora da se napravi gradacija zla. A tu prvo kreće Tegi sa zlatnom medaljom, pa onda Jakovljevic sa bronzom. Onda bi ostavio bronzu da bude prazno. Jer koliko god da su ostali ludi, glupi, zamlaceni i sta sve ne, mora da postoji antropoloska obaveza da ih odvojimo od ova 2 šljama. I takvi kakvi nezasluzuju da budu na postolju pored ova dva proliva. Pa cak ni ludi Pantic. Mene je kao navijaca Zvezde sramota Jakovljevica..ali ne samo to, sramota me samog sebe sto na random ne pominjem kakvo je govno. Isto tako svakog navijaca Partizana treba da bude sramota Tegija, i da stalno to istice. Aktivno se mora boriti protiv zla te vrste... Ovi ostali, kakvi god da su, spadaju u koš "Ma mani ih, budale" Edited 1 hour ago by BattleBender
Recommended Posts