crni96 Posted January 2 Posted January 2 Brate nije realno koliko podcast Luka i Kuzma me ubija u pojam. Znači 3h slušanja i ništa čuo nisi. Al zato njih dva i "znanje" su sve..
Sasha Posted January 3 Posted January 3 Meni je taj podkast i dalje misterija, ko to sluša, ko to gleda. Kuzma čovek koji ne prati košarku zna 10 igrača i vrti priču u moje vreme ovo u moje vreme ono. O Luki ne treba ni trošiti reči. 3
BattleBender Posted January 6 Posted January 6 Vlade Djurovic sedi i razmislja se "Šta ovaj (Jakovljevic) lupeta". Jako jako neprijatno.
MV91 Posted Monday at 12:52 PM Posted Monday at 12:52 PM Уф видим био Микри код Луке и Кузме, разочаран сам.
Geronimo Posted yesterday at 08:12 AM Posted yesterday at 08:12 AM Lukovski vrlo fin potkast sagovornik. Ono, harizma nije u minusu vec osciluje oko nule, ali prica racionalno.
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Dajte kad izađe live komentarisanje Partizan Oly onog Luke, kapiram da je hit epizoda
No name Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 16 minutes ago, Chaos Is Me said: Dajte kad izađe live komentarisanje Partizan Oly onog Luke, kapiram da je hit epizoda I ovaj batica sto je večeras prenosio meč, pri svakom košu Olimpijskosa kaže ' neverovatno ' 🙃 a oni treca ekipa po broju postignutih poena u Euroligi ako se ne varam... 1
SuperTraktorko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 50 minutes ago, Chaos Is Me said: Dajte kad izađe live komentarisanje Partizan Oly onog Luke, kapiram da je hit epizoda Ima nekih bljeskova, nema sta 🙃
Mairosu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 1/14/2026 at 9:12 AM, Geronimo said: Lukovski vrlo fin potkast sagovornik. Ono, harizma nije u minusu vec osciluje oko nule, ali prica racionalno. bio kod mene pre jedno 3-4 godine koga je zanimalo ALI VIDIM DA NIJE NIKOGA HVALA DRUGARI 2
Recommended Posts