Guru Posted Monday at 06:26 PM Posted Monday at 06:26 PM "Rekoh već da je zaista Miljenović dobro mogao da prihvati ideju da Zvezda igra brzo iz dobre odbrane jer jednostavno mislim da je celu fundamentalizaciju u svom velikom napretku u Megi prošao kroz sistem rada fenomenalnog Marka Baraća u Megi a Miljenović je bio jedan od tih poluga ili jedna od tih poluga Meginih dobrih sezona izuzetnih rekao bih... 3 poena za njega iz poseda" Zločin koji traje 11
Don Dusko Posted Monday at 06:30 PM Posted Monday at 06:30 PM Coek nije prestajao da hvali Miljenovica.Pomislio bi da je on second coming of MJ. :D
Geronimo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Kako Radojevica i Avdica nije bar malo sramota sto je Vlado Djurovic strucni konsultant na televiziji na kojoj rade... Stvarno je totalno neslusljiv. A i ja sam nalozena budala koji posle pobede mu da sansu, a on me samo iznervira. Ofc, cast iskustvu, istoriji, ali je lik za Kalis, a ne za televiziju... Edited 18 hours ago by Geronimo typo 1
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Je l' tebe sramota nekih ljudi sa tvog posla? Mene jeste pa ništa. 2
Polivalentni Stevica Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vlade Djurović je oduvek negativan,ne znam zašto se čudite. Sad da Zvezda ili Partizan pobede sve do kraja i osvoje EL,on bi opet nalazio neke zamerke. Uopšte ne dajem ni pet para na njegove komentare,niti imam želju da ga slušam. Verovatno je i do toga da ga puca kompleks,jer nije imao karijeru kao cela plejada velikih trenera na ovim prostorima.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vi ste stvarno ludi ako slušate Vladu fakin Đurovića u 2025oj. Ili bilo kakav arena pregame/postgame studio. 5 1
Carl Johnson Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Vi ste stvarno ludi ako slušate Vladu fakin Đurovića u 2025oj. Ili bilo kakav arena pregame/postgame studio. On je prezabavan, lupa gluposti, sad je vec pomalo izlapeo, jos posle pobede kad sam raspolozen, gledam ga ko tele u sarena vrata sve u 16 Cak sam ubedjen da su ga postavili tu kao deo nekog “ćaci” podjebavanja naroda
Gandalff Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad Vlada Đurović počne da govori, bukvalno gasim ton ili menjam kanal..
Recommended Posts