Markoss Posted August 6 Posted August 6 Mile skapirao da ne treba previse da se mesa u svoj posao i da su gosti zapravo zvezde emisija. Proverena prica, jasno kao dan bilo da ce uspeti, iako je harizmatican kao trafika.
Sasha Posted August 6 Posted August 6 2 hours ago, Markoss said: Mile skapirao da ne treba previse da se mesa u svoj posao i da su gosti zapravo zvezde emisija. Proverena prica, jasno kao dan bilo da ce uspeti, iako je harizmatican kao trafika. I praćenje košarke diskutabilno
Geronimo Posted September 1 Posted September 1 Veliko bravo za Koleta i njegov nastup kod Milana i Popa u potkastu. Gledao samo isecke, ali vidi se da je covek na zemlji. Brilijantno je objasnio zasto je tesko vratiti se u CZV ili PAR, koliko je to rivalstvo preslo granice normalnog i sl. 1
gggggggg Posted September 1 Posted September 1 odlican komentator, pogotovo za odbojku. mnogo bolje mu ide solo nego u paru sa edinom.
MilošVB Posted September 1 Posted September 1 (edited) Da, Edin ga pojede kad su zajedno. Neki bi rekli i bukvalno. Edited September 1 by MilošVB
Мџе Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vasa u ovom Edinovom podkastu baš iskreno udario na Miška i to na njegove ljudske (ne)kvalitete.
Shikamaru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 37 minutes ago, Мџе said: Vasa u ovom Edinovom podkastu baš iskreno udario na Miška i to na njegove ljudske (ne)kvalitete. "To je kompleksna tema koju ću pokušati da prenesem što prostije. Zaista bih se zahvalio Mišku za četiri godine u Megi, svima unutar kluba sa zaista zahvalan, i pokojnom Dekiju koji je bio veliki šraf celog projekta. Ta tema sa agentima je dosta škakljiva za mene. Mišku sam dao otkaz u februaru kao najplaćeniji igrač u istoriji njegove agencije u Evropi. To je najveća odluka u mom životu, ljudski gledano. Verovao sam 100 posto njemu u većini slučajeva, u toj odluci ima i do mog vaspitanja. Sa 16 godina sam obavio prvi razgovor sa njim. To što sam mu dao otkaz je moja pobeda nad emocijama, presudio sam na osnovu ljudskih kvalitete pre nego nekih poslovnih stvari ili neslaganja u poslu. Sedam godinama sam mu skretao pažnju šta mi je smetalo. On je napravio imperiju i njemu kapa dole, ali problem je nastao kada sam mu rekao "da, ali ja sam str Micić". Iznova sam sebi davao priliku da mi iznova prođemo fazu natezanja ko je u pravu. Stvar koju sam mogao da prevaziđem u našem konfliktu je bio novac. Uvideo sam da bi to mogao da oprostim, iako to nije bila mala suma, ali kada sam čuo da je spomenuo neke lične stvari što se tiču moje majke, to ne mogu da mu oprostim."
Урош19 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Dobra je ova epizoda sa Vasom, prva još od Đorđevića koju sam odslušao iz cuga.
Recommended Posts