MrTripleDouble Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Ne znam, meni na pamet pada samo ako je ona stranica Negujmo tada izbacila neku pesmu pa da se o njoj radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 19 minutes ago, MrTripleDouble said: Ne znam, meni na pamet pada samo ako je ona stranica Negujmo tada izbacila neku pesmu pa da se o njoj radi. Ma jok, oni nisu ni postojali tada. Ko zna koju su oni glupost tada čuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Da li u trecoj ili cetvrtoj epizodi se pricalo o timu koji je izbacen sa OI, bila je i slika svih igraca. Sjeca li se neko ko je sve tada bio u ekipi? Meni ima par nepoznatih igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Poslednje dve epizode su ujedno najslabije. Jebemti, u serijalu ima više ovih balvana iz THC-a nego Bodiroge i Peđe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Za Strajnića je Mahmutoglu plejmejker?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Strajnićev današnji prenos je nacionalno blago. Moj favorit je bio kada je posle Balbajevih penala on onako sa sumnjom u glasu rekao "a da li će možda Amerikanci sada ići na faul?". 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Ja sam izgubio kontrolu kad je rekao da je Tejtum prestupio u situaciji gde je nagazio aut liniju. 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Strajnic je opasan debil, razumem da je RTS jos uvek u 1993. godini ali krajnje je vreme da idiote poput njega zamene neki mladji koji barem povrsno prate sport, covek ne zna ko je Steve Kerr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Lik koji je prenosio Brazil - Grcka isto je bio haos...Lik ne provaljuje da Slukas izvodi 3 bacanja ni u trenutku dok ovaj izvodi drugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Kvalitetna Strajniceva linija je i ona kada je na 2s do kraja produžetka rekao kako Turci za to vreme ne mogu ništa uraditi jer nemaju nekog kao što je Sale. Kao da je Sale jedina osoba na svetu koja može da pogodi šut u roku od 2s. 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 2 minutes ago, mr clutch said: Kvalitetna Strajniceva linija je i ona kada je na 2s do kraja produžetka rekao kako Turci za to vreme ne mogu ništa uraditi jer nemaju nekog kao što je Sale. Kao da je Sale jedina osoba na svetu koja može da pogodi šut u roku od 2s. A dok su Turci fulali penale Strajna kaže "ovo bi Kića, Praja, Bogdan..." :D 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 1 minute ago, Mairosu said: A dok su Turci fulali penale Strajna kaže "ovo bi Kića, Praja, Bogdan..." 😄 Dobro nije rekao Dejan Tomašević. Xd Definitivno je naš najgori komentator. Ali sam zaboravio koliko je loš pošto ga obično drže u studiju sa gostima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Danas je jedan od komentatora sa RTS-a izjavio "uputio je udarac na kos" ali ne mogu da se setim da li je bio Strajnic ili je mozda Krivokapic dok je prenosio Crnogorce. U svakom slucaju, komentarisanje kosarkaskih utakmica je sto se mene tice u tom treutku dostiglo svoj istorijski vrhunac. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 1 minute ago, Manu said: Danas je jedan od komentatora sa RTS-a izjavio "uputio je udarac na kos" ali ne mogu da se setim da li je bio Strajnic ili je mozda Krivokapic dok je prenosio Crnogorce. U svakom slucaju, komentarisanje kosarkaskih utakmica je sto se mene tice u tom treutku dostiglo svoj istorijski vrhunac. Mozda su samo modifikovali Dendin fazon "kao nogom" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Meni su bukvalno 3x interesantniji prenosi zbog komentatora, zablistaju na svakih par minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Mozda su samo modifikovali Dendin fazon "kao nogom" . Nece biti, secam se da je postignut kos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Jbg, pokusao sam malo da popravim situaciju al ne biva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Kada se malo uozbiljite, manete se silnih utakmica i kada nađete srodnu dušu, naučićete da filtrirate ono sto čujete pa vam neće smetati komentatori.Dovoljna je grafika plus zvuk iz hale i lagano. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 1 hour ago, Manu said: Danas je jedan od komentatora sa RTS-a izjavio "uputio je udarac na kos" ali ne mogu da se setim da li je bio Strajnic ili je mozda Krivokapic dok je prenosio Crnogorce. U svakom slucaju, komentarisanje kosarkaskih utakmica je sto se mene tice u tom treutku dostiglo svoj istorijski vrhunac. Nisam gledao danas, ali ovo mi liči na Krivokapićev fazon, ježio sam se od toga na nekom prošlom prvenstvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 1 hour ago, Mairosu said: Strajnićev današnji prenos je nacionalno blago. Moj favorit je bio kada je posle Balbajevih penala on onako sa sumnjom u glasu rekao "a da li će možda Amerikanci sada ići na faul?". Vratio se sa posla i uključujem se od tog trenutka, nije mi bilo dobro kada sam čuo. Uši su mi krvarile i pre par dana kada je prenosio Partizan Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Zestoko takmicenje Strajne i onog nesrecnika sa SK sto je danas prenosio Brazil-Grcka ko ce vise da ti upopasti tekmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 1 hour ago, Mairosu said: Strajnićev današnji prenos je nacionalno blago. Moj favorit je bio kada je posle Balbajevih penala on onako sa sumnjom u glasu rekao "a da li će možda Amerikanci sada ići na faul?". Bukvalno,ali bukvalno sam ovo preneo ortaku danas u poruci znajuci da ne gleda. Gr'ota da ovaj biser propadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 5 minutes ago, djole said: Nisam gledao danas, ali ovo mi liči na Krivokapićev fazon, ježio sam se od toga na nekom prošlom prvenstvu. Vlada Mijaljevic je prenosio CG bio je i strucni konsultant, sumnjam na Sinisu Matica ali nisam pratila od pocetka pa nisam sigurna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 1 minute ago, zoe Bg said: Vlada Mijaljevic je prenosio CG bio je i strucni konsultant, sumnjam na Sinisu Matica ali nisam pratila od pocetka pa nisam sigurna. E pa da, moguće da sam ja pomešao. Mijaljević je ipak verovatno najgori od svih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Nije bre Krivokapic je rekao udarac na koš, nije mu prvi put nego je prenosio Litvance možda, Mijaljevic je CG prenosio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts