Mile1 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Bravo Luka pravi si patriota Bravo momce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Bravo Slovenci, Luka maestro. Kakav igrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 (edited) Zasluženo Slovenci. Litvanci nisu ono što su bili već duže vreme. Džaba domaći teren. Teško bi ih i mi trenutno dobili, čak i u Beogradu. Edited July 4, 2021 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Bravo bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Sa ovakvim Lukom Slovenci bi mogli napasti i medalju na OI. Velika je stvar ovako ugasiti Litvaniju pred punom dvoranom u Kaunasu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Kako je napaljen Luka, u pozitivnom smislu. Vidi se da uziva sto je puna hala i sto je u prilici da trpa Litvance na njihovom terenu. Kakva zelja za nadmetanjem, za pobedom, jednostavno za igranjem kosarke. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule74 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Nekako mi je toplo oko srca. Luka mi je ozbiljno porastao u očima nakon ovoga i izjave koju sam gore navela. Svaka čast i ostalim igračima reprezentacije na borbi i energiji, dali su 100% da se plasiraju i zasluženo idu na OI. Litvanije mi nimalo nije žao, dosta su nas oni namučili u prethodnih 30 godina i nikad nam nisu ležali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 jel ima Luka EC klauzulu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Svaka čast Slovencima, vrhunski meč. Uživao sam u majstorijama Luke i drugara, ali ne bi to bilo to da prenos nije upotpunjen maestralnim komentatorom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Posle samo da mi neko opravda odluku pizduna Jokica. Bravo Luka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Slovenci prvi put na olimpijadi, Litvanci je prvi put propustaju od samostalnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule74 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 (edited) Nemacka zaustavila Brazil. Zenski rezultat 36 34 na poluvremenu. Edited July 4, 2021 by Dule74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 A Jokara timari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Slovenija, Spanija, Argentina i Japan u grupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 (edited) 4 minutes ago, Mile1 said: Posle samo da mi neko opravda odluku pizduna Jokica. Bravo Luka Jokic je igrao najvise minuta u NBA.Sto ne bi odmarao? :P Edited July 4, 2021 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Jebo vas Jokić dosta više sa njim. Slovenci su igrali sjajno i uz maestralnog Dončića razbili Litvance koji bi da smo mi bili tamo gosti lagano dobili. Sjajno su Slovenci zaustavili centre Litvanije i to Tobi i Dimec uz pomoc Čančara i Eda. Jaka Blažič frnomenalan(čoviću reaguj) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Luka 31p 11s 13a.Sad i ovde juri statse?Zar se tu Evropi ne igra odbrana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Litvanci su sve gori. Spoljnu liniju im i dalje predvodi olinjali Kalnietis. Grigonis se raspao sad iako on moze bolje. Sabonis je drvo i on nikad nece dominirati u fiba kosarci. Jonas im je godinama najbolji igrac, mada je i on bio tanak veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Em mi je drago što je Luka porobio, em mi je još draže što meni ekstremno antipatični Litvanci ne idu na OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Odlični Slovenci al naboli su svašta u toj trećoj četvrtini koja je presudila. Meni drago svaki put kad Sabonis bude razotkriven al mora se priznati da je većinu minuta odigrao na 4. Sa Lukom Slovenci mogu dosta. Denda mvp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Denda mvp. "Iiiiiii evo ga!!!" (Na terenu se bas nista ne desava u tom trenutku). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Odlični Slovenci al naboli su svašta u toj trećoj četvrtini koja je presudila. Meni drago svaki put kad Sabonis bude razotkriven al mora se priznati da je većinu minuta odigrao na 4. Sa Lukom Slovenci mogu dosta. Denda mvp. Razotkriven u kojem smislu? On je centar a ako je tu Jonas ne može se disati. // Jokić je ljudina, momak odlučio živit svoj život a ne onako kako raznorazni jebivjetri žele dok prde i podrigiju ispred TV-a. Edited July 4, 2021 by Budha 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Bravo Italija! Kakva herojska partija sa ovim krnjim rosterom - 😍 Nisam mislio da se na ovakvim turnirima mogu pisati lijepe sportske priče ali Česi protiv Kanade i večeras Talijani - naklon do poda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts