Sharp Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 (edited) Evo što kažu kladionice na tu temu (drugi favorit iza Amerikanaca) 21.00 Odds to win 2019 FIBA Basketball World Cup USA 1.135 Spain 14.490 Serbia 20.530 France 21.750 Greece 29.080 Australia 45.810 Lithuania 33.780 Argentina 61.070 Italy 61.070 The Field 26.050 Edit. Gledam na bet365 - tu je Srbija drugi favorit i to znatni (kvota 10, na Španjolce 19, ostali 30+) Edited June 12, 2019 by Sharp bet365 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Dobro, pitanje je sta ko podrazumeva pod ,,klasom". Ne mislim ni ja to u smislu da smo sad mi za njih USA, a oni su Tadzikistan. Mogu da se slozim da smo prvi medju jednakima i jos malo vise od toga, dodao bih. U svakom slucaju, po meni, lista izgleda ovako: SAD Srbija Spanija, Francuska, Australija, Litvanija... E, sad, kolike su razlike izmedju tih klasa, to je drugo, a i tesko pitanje. Svakako je da je veca izmedju prve i druge nego izmedju druge trece, ali postoje u oba slucaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 I kladza se slaze da nisu ameri 100% zato je 1.1 😂. Ako sada ne padnu nece nikad, jos ja ocekujem da im Davis otkaze, a da Harden sam ubije volju ostatku ekipe kada tucka 22sek loptu. Mogli su kao 2014 da posalju nesto mlado sto ce da eksplodira, Zion, Fox itd itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Ko Francuzima igra na poziciji 4? Slažem ekipe u excelu, a stavio sam Lovernjea a njega nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Labeyrie, Moerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Koji je sastav AMera za pripreme, ima li nedje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 (edited) 8 minutes ago, delgado said: Koji je sastav AMera za pripreme, ima li nedje ? USA BASKETBALL TRAINING CAMP SQUAD Anthony Davis — New Orleans Pelicans Andre Drummond — Detroit Pistons Eric Gordon — Houston Rockets James Harden — Houston Rockets Tobias Harris — Philadelphia 76ers Kyle Kuzma — Los Angeles Lakers Damian Lillard — Portland Trail Blazers Brook Lopez — Milwaukee Bucks Kevin Love — Cleveland Cavaliers Kyle Lowry — Toronto Raptors CJ McCollum — Portland Trail Blazers Khris Middleton — Milwaukee Bucks Paul Millsap — Denver Nuggets Donovan Mitchell — Utah Jazz Jayson Tatum — Boston Celtics P.J. Tucker — Houston Rockets Myles Turner — Indiana Pacers Kemba Walker — Charlotte Hornets + Beal i Barnes Edited June 12, 2019 by OnionKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 (edited) 1 hour ago, delgado said: Zamisljam duel Teo vs Frenchi Jaoj, Delgado! Zar mislis da bi Francuzi bacali najboljeg spoljnog odbrambenog igraca na Tea, koji je trenutno u beta raspadu? Logicnije je da ga puste da neutralise Bogdana. Edited June 12, 2019 by ZoltanWantsToDie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 (edited) Gober i Poarje su fizicki najjaci tandem centara na SP. Sa njima na terenu Francuzi ce imati 40 minuta reket pod kontrolom. Moerman na 4 je dobar fit za ovaj roster . Spolja ne fali poena i kreacije, Ertel, De Colo i Furnije ce biti zaduzeni za produktivnost u napadu. Batum je u igrackom padu, ali naci ce on nacin da bude koristan za ekipu. Dobri su Francuzi, sigurno u top5 ekipa. Edited June 12, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Mocni su Francuzi, nema govora. Generalno, mozda su Ameri mogli dovesti bolje igrace, a ostale reprezentacije najvaljuju najbolje sto imaju. U najavi nas ceka izuzetno kvalitetan, ako ne i najkvalitetniji turnir ikada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Slazem se sa ostalima da smo jaci za 1 nivo od Francuza, sto ne znaci da je nemoguce da od takve reprezentacije izgubimo. I mi smo ranije na papiru bili losiji od velikog broja ekipa pa smo ih na terenu izrutinirali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Meni je Litvanija u uporedjenju sa najvecim silama bas bezveze. Ispod kosa su jaki, ali nemaju neke bekove. Rekao bih i da Kalnietis nije dobar kao ranije. Seibutis, Milaknis i Ulanovas su solidni timski igraci, ali ne nesto prevelikog kvaliteta. Maciulis ima dosta godina. Ne znam, ne djeluju na papiru nesto posebno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 oni uvek deluju bezveze na papiru (poslednjih desetak godina), ali znaju muški da odigraju i da zagorčaju život protivnicima (posebno nama) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Slazem se. Fizicki su jaki i igraju cvrstu odbranu, ali me njihova kosarka bas smara. Sigurno cu navijati protiv njih na svakom mecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Nismo za rang jaci od Francuza. Mozda imamo vece sanse u medjusobnom duelu ali su to bukvalno nijanse koje ce odlucivati. Meni su Francuzi iznad Australije i Kanade (osim ako ovi drugi ne dodju u ludilo punom sastavu a nece doci). Jedino mi je nejasno zasto Albicy,mada ce verovatno te minute na pleju deliti neverovatni YIN YANG DUO Ertel i Rukometas :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Albisi imao fenomenalnu sezonu u Evrokupu, a u ABC nešto skromniju. Kako god, iskusan igrač za ne više od 10ak minuta na terenu i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 (edited) Ntilikina nije plej. Ja ne vidim koje on ima kvalitete za tu poziciju. Edited June 12, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ntilikina nije plej. Ja ne vidim koje on ima kvalitete za tu poziciju. Da, ali možeš da ga pustiš da se nekom zalepi na život, a u napadu može da organizuje Batum, De Kolo, može Furnie da nešto iskombinuje. Eto kad već poredimo sa napima, verujem da bi recimo Joviću Nikitina baš bio problem. Njemu bi prevelik zalogaj bili samo super brzi plejevi, kakvih nešto i nemamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 2 hours ago, delgado said: Zamisljam duel Teo vs Frenchi Teo sut iz igre 3/15 & 6 TO, 0/10 kad ga brani Frenchi. Moguce da si nesto slicno najavljivao i '16 i Dellavedovu. Uh, kako ga je Teo rastavio na komade u polufinalu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Francuska je i ranije bila jaka indivudualno, pa su imali nekoliko raspada igre (poslednje OI i EP). Nije kod njih nikad bio sporan individualni kvaliet, već sistem igre koji Kole, uglavnom, neuspešno pokušava da primeni, ako uopšte zna šta radi. Odlični šuteri i skakači. Blaga prednost je ipak na našoj strani jer smo po pitanju timske igre, mislim, ipak bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 minute ago, realno *w said: Da, ali možeš da ga pustiš da se nekom zalepi na život, a u napadu može da organizuje Batum, De Kolo, može Furnie da nešto iskombinuje. Eto kad već poredimo sa napima, verujem da bi recimo Joviću Nikitina baš bio problem. Njemu bi prevelik zalogaj bili samo super brzi plejevi, kakvih nešto i nemamo. Moze on sigurno biti koristan igrac. Samo ne mislim da ce imati loptu u rukama i da ce mu davati da on tu nesto kreira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Normalno da neće, to niko ni ne očekuje. On može biti "kec" jedino u smislu da čuva protivničkog pleja i da pored sebe u postavi nema pravog pleja. Organizacija će biti u nekim drugim rukama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Recimo DeKolou Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Bolje da su poveli malog Maledona nego kantu Albisija. I kako Kole prezivljava na toj klupi i dalje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Litvanija nikad po imenima nije najjaca, ali uvijek ih krasi sloga i dobra hemija, jak osjecaj prema nacionalnom dresu. Takodje, neki igraci tipa Kalnietis i Jankunas u dresu reprezentacije igraju svoje najbolje meceve. Mogu izvesti jakih 7-8 igraca, ostatak se da pokrpiti. Francuzi su uvijek kao jaki atletski. Od toga koliko ce biti balansa snage i pameti i smisla za igru zavisi i krajnji domet, koji je potencijalno veoma visok. Par ekipa je u nastajanju, da li ce kliknuti ili ce se muciti ko zna, ali neko iz grupe: Grcka, Italija, Australija, Kanada ce biti tvrd orah. Spanci ce se vaditi na iskustvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts