Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Sasu Salin

Subjektivni osećaj je da ovaj car igra košarku od vremena Kreše Ćosića ... 😄 

A lik '91 godište ...

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Kič. Horor.

Bolje nesto novo nego isti dresovi vec 50god 

Jes ova zlatna malo seljanija ali daj sta das

Posted
23 minutes ago, drperce said:

Jes ova zlatna malo seljanija ali daj sta das

Na ovu tamnu pozadinu nije uopšte, taman mu daje malo šmeka. 

Posted

Austrija na startu kvalifikacija izgubila u Holandiji, za Austriju su igrali Jakob Poeltl i Silvan Landesrberg koji je imao neslavno šutersko veče sa 3/20 iz igre!

Za Norvešku je u 38 godini debitovao Milovan Savić, u Srbije je igrao za Metalac i Konstantin. Poraženi su u Danskoj...

Timotej Malovec najbolji (21p i 9sk) u domaćoj pobedi Slovačke nad Švajcarskom.

Makedonci u Kumanovu poraženi od Rumunije, naturalizovani Wiley nije mogao sam da pobedi goste...

Posted

Dresovi su solidni kao takvi. I don't fuck with the numbers at all, ali nije to toliko ni veliko ni strasno da kompromituje ceo dres. Ali da, ovo je neki Real Madrid treca garnitura vajb, sa Italijom veze nema. Hteli su promenu, medjutim, i to postujem. 7.5/10

Posted
3 hours ago, drperce said:

Bolje nesto novo nego isti dresovi vec 50god 

Meni ovo nije jasno. Ja bih voleo da se dresovi i grbovi nikad ne menjaju, a ne ova marketisnka cuda, kako bi pospesila prodaju i prihode, pa svi menjaju dresove svake sezone. Gde je tu identitet?

Posted
14 minutes ago, Romantik said:

Meni ovo nije jasno. Ja bih voleo da se dresovi i grbovi nikad ne menjaju, a ne ova marketisnka cuda, kako bi pospesila prodaju i prihode, pa svi menjaju dresove svake sezone. Gde je tu identitet?

Realno kosarkaski reprezentativni su u 99% genericki, neinventivni i deluju nekako sklepano. Ovaj novi italijanski ima nesto novo i meni licno skroz simpaticno, malo me vuce na FK Venecija koja po meni poslednjih pa godina ima ubedljivo najlepse dresove

Ako predjemo na fudbal i tradicija vs nesto novo ima sve svoje

- Brazil, Argentina, Italija nikada ne treba menjati, ono je savsrseno

- ali imamo i neke cuvene reprezentacije koje su imale vrh dresove jer su probale nesto novo - Holandija 80ih, Nemacka 90ih mi prve padaju na pamet