Ridji Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 44 minutes ago, Geronimo said: Petrusev na GODINU dana? Pa koji ce nam na godinu dana... A koji će nam na više kad pitanje da l ćemo da postojimo sa ovakvim poslovanjem duže od tih godinu dana 11 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Tek Guduru nema sanse da puste Pre ce pustiti Tea ako on uopste zeli kod nas tj u Srbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 35 minutes ago, medobrundo said: Teo, Shabaz, Ivanović, Marković, Topić Nedović, Gudura, Lazić Holland, Dobrić, Lazarević Singleton, White, Ilić Martin, Petrušev, Kuzma, Luka, Nikolić, Raduljica? Generalno smo na 1 i 5 dobro popunjeni, dok zabrinjavaju pozicije između Dok lista po poziciji ne prelazi u drugi ne priznajemo da je popunjena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 31 minutes ago, Miki28 said: Wow, hvala ti. Shabazz, Singlton, Teo, Gudura i lajk od tebe. Kakvo vece💪 nista od ovoga ne bi bilo da komsije nisu cackale mecku i pocele sa pravljenjem skupog tima zbog poklona EL. Sad, kom' obojci, kom' opanci 🙄 Edited July 19, 2022 by Abizolirni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 27 minutes ago, bodo said: e sad može Lessor mirno na počinak. pa napisaše da je 1+1 plus NBA klauzula To je isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 jbt svi o nama i komsijama pricaju Kao pijani milioneri 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Centri su reseni i to je jedina pozicija za koju znas da nece dilaziti vise niko Hasan ,Petrusev i Mitar to je to ,na ostalim pozicijama mislim da se jos nismo popunili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 I šta kažete, skupi čarteri i kasvetan doktor da se pronadju… Kakvi mufljuzi i manipulatori vladaju 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Abizolirni said: nista od ovoga ne bi bilo da komsije nisu cackale mecku i pocele sa pravljenjem skupog tima zbog poklona EL. Sad, kom' obojci, kom' opanci 🙄 Tako je uz jos 2 dodatne stvari. Morao je Zoc da se obrati nekadasnjem klubu i nekadasnjem igracu da odvedu iz Zvezde okosnicu tima koji ga je klepao po usima gdje je stigao ( Radonju i Kalinica ). To kod Covketa ne prolazi. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, Darko Pancev said: Centri su reseni i to je jedina pozicija za koju znas da nece dilaziti vise niko Hasan ,Petrusev i Mitar to je to ,na ostalim pozicijama mislim da se jos nismo popunili Mislim da ni na trojci niko dolaziti nece, i tu smo beton. Dobric + Holand + Lazic + Lazarevic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Kako ide prodaja sezonskih karata, zna li se sta? Koliko ima prodatih do sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Ridji said: I šta kažete, skupi čarteri i kasvetan doktor da se pronadju… Kakvi mufljuzi i manipulatori vladaju Svi ovi sto su potpisali imaju stavku u ugovoru o maksimalno 50% charter letova. Ako im tim obezbedi vise, placaju penale, tj. odbija im se od plate. 🍻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 4 minutes ago, Darko Pancev said: To je isto eto rentali smo ga na leto dan. ni prvi ni zadnji. ja iskreno više polažem nade u Ilića i jako mi se sviđa taj potpis plus Nedović na tri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Posto jedan avion? Da gazda i to uzme, kad je vec u naletu😀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Sta li je kvrcnulo u glavi mamlazu da ovakav scenario napravi sprovede. Radonji da kaze da nema pomoci ni dinara, da Holins ode, da svi pomisle da je rasulo opste, pa da onda krene obrt. Ludilo u kombinaciji sa sujetom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Posto jedan avion? Da gazda i to uzme, kad je vec u naletu😀 Sto jedan? Dobijes popust ako uzmeš više komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Posto jedan avion? Da gazda i to uzme, kad je vec u naletu😀 ma jok, kupe ga forumasi i rentaju klubu. Na aviJonu, natpis vox92 sve zna 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Na zvanicnom sajtu da se ne udostoje da napisu duzinu ugovora, pa trazimo da li je 1+1, da li je player ili team opt., u kom slucaju je +1 team...onda se pitaju iz kluba sto drugi prvi objavljuju pojacanja, a ne klub. Naravno da sam nezadovoljan ako je potpis na 1 godinu, za 1+1 sa NBA klauzulom ONLY je prihvatljivije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Kako se Zvezda i Partizan luksuziraju 🤣 Ovako bih mogao i ja. Uzmem kredit, odem na Ibicu, prvom klasom, pijem Moet, dzekiram se, postavljam storije da crkavaju dusmani, a kad se vratim , skapavam narednih god dana, da pokrpim 10 dana glumatanja. Sto rece mali Smoke Mardeljano: Jebes ukus kesa, ako z govnima se mesa, vidis da moze i ovako, zato mojne da si smesan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 minutes ago, Decembarski said: Sto jedan? Dobijes popust ako uzmeš više komada. Zbog komsiluka, da ne bude da se razmecemo😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Quote 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 minutes ago, Abizolirni said: ma jok, kupe ga forumasi i rentaju klubu. Na aviJonu, natpis vox92 sve zna 😄 Jes, pa da mu forumasi kroje tim. Nije Ćoks glup Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 7 minutes ago, leki bg said: Na zvanicnom sajtu da se ne udostoje da napisu duzinu ugovora, pa trazimo da li je 1+1, da li je player ili team opt., u kom slucaju je +1 team...onda se pitaju iz kluba sto drugi prvi objavljuju pojacanja, a ne klub. Naravno da sam nezadovoljan ako je potpis na 1 godinu, za 1+1 sa NBA klauzulom ONLY je prihvatljivije. Piše na zvaničnom sajtu da je ugovor za narednu sezonu. Tako da je jednogodišnji vrlo verovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Još jedan terijer atleta na 2 i Xavi Pascual umesto Vlade i pali se makina. 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 5 minutes ago, Miki28 said: Jes, pa da mu forumasi kroje tim. Nije Ćoks glup @Laki21 da bude pilot 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts