Jump to content

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

• WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

Posted

Produžavanja ugovora sa Whiteom jeste jako čudno, s obzirom na njegov status u finišu sezone. Mada, retkokad nam se nije isplatilo kad smo verovali u igrača i dali mu priliku iako ga u startu nije išlo, Možda tako bude i sa Aaronom sledeče sezone. 

Mada, s obzirom kakve probleme imamo trenutno, priča oko njega i nije toliko bitna.

Posted (edited)

Meni je ok da produzimo Vajta, on je kvalitetan igrač koji je sticajem okolnosti prošlu sezonu jedva izgurao. Siguran sam da i on želi da se vrati u pravog igrača. Momak se povredio u našem dresu i to se mora isto ispoštovati. Kakva je trenutno situacija sa odlascima ja bih bio zadovoljan da svi iz prosle sezone potpisu novi ugovor čak i Kuzmić( Simon je vec premator) i da onda pojurimo zamene za igrače kojo su otišli.

Edited by Perkos2
  • Like 2
Posted

''Лицемерно је рећи да је спас за српску кошарку спасити Звезду''

Зар смо већ заборавили ову дубокоумну мисао дукљанина?

• Like 8
  • Tuzno 1
Posted
1 hour ago, pavijan2 said:

Pero Antić je došao da igra 10-15 minut po meču, a Alimpije ga cedio 30+ minuta. Puče svlačionica u januaru, stvari krenuše po qrcu. 

I pored svega bi bili prvaci da nam nije oteta ABA titula.

Problem je druge prirode.

Pero i Keselj se nisu treznili do ranih jutarnjih sati...uz to su i onog nesretnog Jankovica povukli s njima (sto i nije bilo tesko). I kad ti 2 mezimca najvernijih dodju u svlacionicu mamurni, a ti kao mlad trener treba da zavedes neki red...tesko je.

• WOW 1
Posted
5 minutes ago, Nini3112 said:

Cekamo do sutra ja mislim

Ko je ko videće se na vidovdan 

(doduše 2 dana kasnije ali u duhu današnjeg dana :classic_biggrin:)

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
58 minutes ago, uini said:

ja ne znam kojom metodom bih mogao da se ubedim kako igrač kojeg plaćaju milionče++ i koji ima ugovor sa zvezdom košta 100kila evra

to što nešto piše na tviteru, ono, kao nekad na tarabi.

hint: ne placaju ga milion+

• Thanks 1
Posted

Ne znam sto toliko mracite i kukate... Pa i da ode Radonja, i Kalina, uz DeDu i Holinsa koji su otisli - nije smak sveta. 

Jednostavno, kad tad se mora desiti da i ne budemo konkurentni, da udjemo sa slabijim timom. Desilo nam se vec jednom u proteklih 8 godina, i vratili smo se. Pa sta ako se desi opet?

Nije bitno koliko puta padnes, vec je bitno da svaki put ustanes! 

Radonjic je uradio neverovatne stvari u Zvezdi ali nije jedini trener koji moze voditi igrace. Samo je bitno da sto pre znamo na cemu smo. Tomic, Alimpijevic, pa i Topic... bice vec neko. 

Za Kalinica nismo ni sanjali da ce igrati opet za nas, pogotovo u ovakvom jednom trenutku, pa je zaigrao. Znali smo da je to oroceno. Imao je i on svojih losih momenata, koje ne bi oprastali nekom drugom igracu, taj neko drugi mozda i ne bi masio onoliko slobodnih bacanja koja su nam kidala zivce u odlucujucim momentim. Ali to je Kalina, vrati ti na nekoj drugoj strani, neverovatnim potezima i energijom. I to naravno kosta. Mozda je i bolje imati dva dobra igraca nego jednog Kalinu - jer kad Kalina ne odigra a ostatak ekipe je daleko ispod njegovog nivoa onda si osudjen na gubljenje. Ako imas dva dobra igraca, manja je sansa da ce bas oba da podbace i mozes da izvuces nesto. Sve naravno zavisi od budzeta, ponude i potraznje igraca.

Holins je samo jedan od stranaca u nizu koji ce proci kroz nas klub, bio je blago receno uzasan u pocetku pa se odlicno sastavio (i normalno je da zeli da naplati to). To ti je rizik kad potpises igraca na godinu dana. 

Vajt - to je rizik kad potpises igraca na duze od godinu dana a on se povredi. U situaciji ako gubimo Kalinu, mozda i nije lose da ostane, jer Vajt zaista moze vise od onog sto je pokazao. Ako je korigovana i plata za narednu godinu, onda je to dobar deal. Nije on bio toliko los koliko je ispao iz sistema zbog povrede i kad je vec dosao trenutak da se skracuje rotacija. 

DeDa - zao mi je ponajvise zbog toga sto je srpski igrac, sto automatski ima mnogo vecu vrednost nego sami njegovi igracki kvaliteti. Ako gledamo samo neki kvalitet i cenu toga, bio je tu i tamo isplatim, ali kao srpski igrac bio je itekako isplativ. Nece biti tako lako nadomestiti njegov odlazak, ali nije nemoguce. Ako ce mu zamena biti Dalibor Ilic - to je po meni ok. 5 godina mladji, ove godine je prilicno napredovao, skocniji je, jaci, deluje mi da ima vise poena u rukama ali slabiji BB IQ i losiji ball-handling, pa i slobodna bacanja. Moze biti odlican igrac sistema.

Dakle, sve i da odu bitne figure, igrace se jos kosarka. Pojedinci ne garantuju trofeje. Pare ne garantuju trofeje. Bitno je da se radi kvalitetno pa i da ne uspemo da odbranimo sve, ne treba da se pada vec idemo maksimalno koliko mozemo. Bicemo opet prvaci ako se trudimo. 

Zaista smaraju ove price o preokrenutom aparthejdu. Dosta bre vise kukanja, mracenja, timovi nisu ni blizu formirani, ni nas niti konkurencije a odmah se kuka. Imajte nekada malo vise i vere i pozitivizma, bez toga ni uspeh nece doci. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted

Eto, bas smo lepo rasteretili budzet, sad ocekujemo potpise dva f4 igraca na minimum dve sezone (jedan od njih I najbolji strelac f4), nekoliko NBA prospekta, MVPja EC I najskupljeg dostupnog evropskog trenera. 

Ali...

Covic jos uvek ne kapira kakvu bi pometnju napravio kad bi povukao klub iz EL I ABA, kakva bi to atomska bomba bila. Odigra rasterecno fibu I kls a onda se povuce iz kluba kao najtrofejniji predsednik ikada I ostavi nekom limaru zaduzenje da razmislja kako da plati WC za EL.

• Like 1
Posted
1 minute ago, leki bg said:

Problem je druge prirode.

Pero i Keselj se nisu treznili do ranih jutarnjih sati...uz to su i onog nesretnog Jankovica povukli s njima (sto i nije bilo tesko). I kad ti 2 mezimca najvernijih dodju u svlacionicu mamurni, a ti kao mlad trener treba da zavedes neki red...tesko je.

Samo je naplaćivao ono što mu "nismo" dugovali 2011. 
(Voleo bih da @BarryWhite još jednom opiše to kako je Čović regulisao dugovanja prem nekima, u ovom slučaju prema Kešelju, 2011)

• Tuzno 1
Posted
Just now, NikadProtivKaline said:

razumeo sam da mislis da ga zvezda placa 1m++

barca. zvezdi je dao neki popust, to je misljenje. opet, 100k je za dobrica granicno i imo. a i to je veliko pitanje 

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Kooineeperk said:

Ne znam sto toliko mracite i kukate... Pa i da ode Radonja, i Kalina, uz DeDu i Holinsa koji su otisli - nije smak sveta. 

Jednostavno, kad tad se mora desiti da i ne budemo konkurentni, da udjemo sa slabijim timom. Desilo nam se vec jednom u proteklih 8 godina, i vratili smo se. Pa sta ako se desi opet?

Nije bitno koliko puta padnes, vec je bitno da svaki put ustanes! 

Radonjic je uradio neverovatne stvari u Zvezdi ali nije jedini trener koji moze voditi igrace. Samo je bitno da sto pre znamo na cemu smo. Tomic, Alimpijevic, pa i Topic... bice vec neko. 

Za Kalinica nismo ni sanjali da ce igrati opet za nas, pogotovo u ovakvom jednom trenutku, pa je zaigrao. Znali smo da je to oroceno. Imao je i on svojih losih momenata, koje ne bi oprastali nekom drugom igracu, taj neko drugi mozda i ne bi masio onoliko slobodnih bacanja koja su nam kidala zivce u odlucujucim momentim. Ali to je Kalina, vrati ti na nekoj drugoj strani, neverovatnim potezima i energijom. I to naravno kosta. Mozda je i bolje imati dva dobra igraca nego jednog Kalinu - jer kad Kalina ne odigra a ostatak ekipe je daleko ispod njegovog nivoa onda si osudjen na gubljenje. Ako imas dva dobra igraca, manja je sansa da ce bas oba da podbace i mozes da izvuces nesto. Sve naravno zavisi od budzeta, ponude i potraznje igraca.

Holins je samo jedan od stranaca u nizu koji ce proci kroz nas klub, bio je blago receno uzasan u pocetku pa se odlicno sastavio (i normalno je da zeli da naplati to). To ti je rizik kad potpises igraca na godinu dana. 

Vajt - to je rizik kad potpises igraca na duze od godinu dana a on se povredi. U situaciji ako gubimo Kalinu, mozda i nije lose da ostane, jer Vajt zaista moze vise od onog sto je pokazao. Ako je korigovana i plata za narednu godinu, onda je to dobar deal. Nije on bio toliko los koliko je ispao iz sistema zbog povrede i kad je vec dosao trenutak da se skracuje rotacija. 

DeDa - zao mi je ponajvise zbog toga sto je srpski igrac, sto automatski ima mnogo vecu vrednost nego sami njegovi igracki kvaliteti. Ako gledamo samo neki kvalitet i cenu toga, bio je tu i tamo isplatim, ali kao srpski igrac bio je itekako isplativ. Nece biti tako lako nadomestiti njegov odlazak, ali nije nemoguce. Ako ce mu zamena biti Dalibor Ilic - to je po meni ok. 5 godina mladji, ove godine je prilicno napredovao, skocniji je, jaci, deluje mi da ima vise poena u rukama ali slabiji BB IQ i losiji ball-handling, pa i slobodna bacanja. Moze biti odlican igrac sistema.

Dakle, sve i da odu bitne figure, igrace se jos kosarka. Pojedinci ne garantuju trofeje. Pare ne garantuju trofeje. Bitno je da se radi kvalitetno pa i da ne uspemo da odbranimo sve, ne treba da se pada vec idemo maksimalno koliko mozemo. Bicemo opet prvaci ako se trudimo. 

Zaista smaraju ove price o preokrenutom aparthejdu. Dosta bre vise kukanja, mracenja, timovi nisu ni blizu formirani, ni nas niti konkurencije a odmah se kuka. Imajte nekada malo vise i vere i pozitivizma, bez toga ni uspeh nece doci. 

Lako je vama kad su vam ostali svi nosioci. 

Video bih vas da su vam otišli Panter, Ledej i Avramović u par dana.

• Thanks 1
  • Ha-ha 6
  • WOW 1
Posted
54 minutes ago, Benito said:

Meni je zanimljivo da niko ne prica o Voltersu, koliko ja znam klub se nije oglasio i nije nas zvanicno napustio?

Voltersu je istekao ugovor. Čović je rekao da će struka odlučiti da li će biti produžen.

E sad, neka struka je valjda odlučila da produži Vajta, ali ne potpisuje Voltersa, tako da bi to trebalo dovoljno da nam govori.

• Like 2
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Posted
Just now, Holivud said:

Lako je vama kad su vam ostali svi nosioci. 

Video bih vas da su vam otišli Panter, Ledej i Avramović u par dana.

Sine, kojima "nama"? Koji smo to "mi" a koji "vi"? Kakve ja veze imam sa Panterom, Ledejom i Avramovicem?

Nesto si pobrkao loncice... 

• Like 1
  • Ha-ha 12
Posted (edited)
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Sine, kojima "nama"? Koji smo to "mi" a koji "vi"? Kakve ja veze imam sa Panterom, Ledejom i Avramovicem?

Pa ti nisi Jakovljevic... ti si neki veci izdajnik! 

Edited by Manoly
  • Like 3
  • Ha-ha 18
Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Pomesao te sa Cooperom😅

• Love 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Kooineeperk said:

Sorry, optimizam ovih dana provejava isključivo sa suprotne strane, baziran ne na Zocu i njihovoj ekipi već na našem raspadu.

Mislio sam da si jedan od dobronamernih.

Edited by Holivud
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...