JPM Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 @Tamburinjo Imaš pravo da misliš šta hoćeš ali čisto radi istine potpuno si promašio sve. Ja sam glasao za Prinstona jer mislim da "zna košarke" više nego većina ovde, a lično uopšte nemam želju da otvaram temu, štaviše mislim da je potpuno nevažno ko to uradi. Tako da, ono, nemaš potrebe da me smiruješ, sve je ok, ja zaista samo jedva čekam da otvorimo temu za novu sezonu i da krenu utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Sad kad osvanemo sa temom koju ce otvoriti kolega 1945 i volsebno se na velika vrata vratiti na forum 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 54 minutes ago, LightWeight said: Ako bude zdrav top pojacanje Poslednji put februara 2017.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Pricao je Jovic u onom podcastu kod Luke i Kuzme da se oseca bolje nego ikad i da je zdrav vec par meseci i da trenira jako. Ce vidimo. 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Just now, Markoss said: Pricao je Jovic u onom podcastu kod Luke i Kuzme da se oseca bolje nego ikad i da je zdrav vec par meseci i da trenira jako. Ce vidimo. Samo da ni ponovo ne zajebe😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Mi 4 pleja i jedan bek. Komsije 1 plej i 4 beka. Mozda da se menjamo. Vidi se slicno razmisljanje 😂 Vise necu pisati o slobodnim igracima, jer nisam bas mislio da ce stvarno pozvati Jovica. Izgleda da neko cita ovaj forum i shvata ga ozbiljno. Kako nisu procitali deo o Sabazu i Bejkonu i o tome da poginemo sa praskom 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mi 4 pleja i jedan bek. Komsije 1 plej i 4 beka. Mozda da se menjamo. Vidi se slicno razmisljanje 😂 Vise necu pisati o slobodnim igracima, jer nisam bas mislio da ce stvarno pozvati Jovica. Izgleda da neko cita ovaj forum i shvata ga ozbiljno. Kako nisu procitali deo o Sabazu i Bejkonu i o tome da poginemo sa praskom 😂 Da ali oni imaju i dva tri sekundarna kreatora. Njima bi još plej bio šlag na torti odlično skrojenog tima a mi izgledamo kao klub sa 500 igrača i opet fali 501. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 11 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mi 4 pleja i jedan bek. Komsije 1 plej i 4 beka. Mozda da se menjamo. Vidi se slicno razmisljanje 😂 Vise necu pisati o slobodnim igracima, jer nisam bas mislio da ce stvarno pozvati Jovica. Izgleda da neko cita ovaj forum i shvata ga ozbiljno. Kako nisu procitali deo o Sabazu i Bejkonu i o tome da poginemo sa praskom 😂 Ko ih je terao da dovode Exuma kao pleja, i to ne za male pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 I Stefan Jovic... cirkus Kolorado 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 5 minutes ago, Sam B said: Da ali oni imaju i dva tri sekundarna kreatora. Njima bi još plej bio šlag na torti odlično skrojenog tima a mi izgledamo kao klub sa 500 igrača i opet fali 501. Super i to im je donelo sta? Obradovic kuka kao ne moze sa jednim plejom. Ok nije igrao Exum, ali ni sa njim nisu izgledali bolje. Razlika izmedju njih i nas je u tome sto se kod nas losa igra vidi iz aviona, a njihovu vidi ko gleda, jer na prvi pogled sve je kao lepo poslozeno, ali ne radi. Sad, sta je lakse ispraviti, ono ocigledno ili ono sto nije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 14 minutes ago, VISOKOLETAC said: Super i to im je donelo sta? Obradovic kuka kao ne moze sa jednim plejom. Ok nije igrao Exum, ali ni sa njim nisu izgledali bolje. Razlika izmedju njih i nas je u tome sto se kod nas losa igra vidi iz aviona, a njihovu vidi ko gleda, jer na prvi pogled sve je kao lepo poslozeno, ali ne radi. Sad, sta je lakse ispraviti, ono ocigledno ili ono sto nije? Lakše će ispraviti onaj ko ima još 2-3 miliona da lupi u tim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 10 minutes ago, VISOKOLETAC said: Sad, sta je lakse ispraviti, ono ocigledno ili ono sto nije? Znace on to da ispravi, a kod nas treba 5-6 stvari da se ispravi, sto nije lako s obzirom da smo vec popunili roster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Just now, pavijan2 said: Lakše će ispraviti onaj ko ima još 2-3 miliona da lupi u tim. Kada bi znao koliko si u pravu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 1 minute ago, pavijan2 said: Lakše će ispraviti onaj ko ima još 2-3 miliona da lupi u tim. imamo i mi al u chovinoj vikendici 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 (edited) 1 minute ago, Sam B said: Znace on to da ispravi, a kod nas treba 5-6 stvari da se ispravi, sto nije lako s obzirom da smo vec popunili roster. Ima on veci problem na pozicijama 4 i 5. Cini mi se da im je centar prioritet koji jure. Edited September 26, 2022 by VISOKOLETAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Gde mi na kraju igramo el, pionir ili arena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 2 minutes ago, Aleksa said: Gde mi na kraju igramo el, pionir ili arena? Najvise vremena cemo provesti na Vma 2 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 31 minutes ago, VISOKOLETAC said: Kada bi znao koliko si u pravu 🙂 Najjednostavnije rešenje je uvek najbolje rešenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 8 minutes ago, Aleksa said: Gde mi na kraju igramo el, pionir ili arena? Hala Aleksandar Nikolic ili ti Pionir. Arena je za komsije. 3 minutes ago, pavijan2 said: Najjednostavnije rešenje je uvek najbolje rešenje! Sve što novcem možeš platiti, jeftino je 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 13 minutes ago, VISOKOLETAC said: Sve što novcem možeš platiti, jeftino je 🙂 Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino Ili ti Kupicu 2 osrednja igraca mesto jednog dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Nama je Pionir glavna dvorana, ali igracemo neke utakmice i u areni... Isto kao sto ce komsije neke utakmice u Pioniru igrati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Oni nece igrati ni iednu utakmicu van arene, jer su prodali vise od 10000 sezonskih.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 😁 1 1 1 28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Zasto imam osecaj da ce se ova slika ponavljati tokom sezone na topiku? 7 minutes ago, Predragdjape said: Nama je Pionir glavna dvorana, ali igracemo neke utakmice i u areni... Isto kao sto ce komsije neke utakmice u Pioniru igrati... Mislim da ce oni igrati sve u Areni..tako su objavili..a mi..? Recimo da ce nam i Pionir biti prevelik.. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 4 minutes ago, Drug Crni said: Zasto imam osecaj da ce se ova slika ponavljati tokom sezone na topiku? 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts