Čvarkov Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 @Wingwalker popravio sam ti ovo 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Valensija nam usla u Kostasa Mozda je na njega mislio Covic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 2 minutes ago, srlepajce said: Valensija nam usla u Kostasa Mozda je na njega mislio Covic Ma jok, Kufos potpisao za London Lions-e ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) 2 hours ago, Čvarkov said: Kad si pre stifao da vidiš. Stiflao se kaze. Edited July 13, 2022 by Sam B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 3 minutes ago, Sam B said: Stiflao se kaze. Ima nepostojano L. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Bila neka teretana u kojoj su napucani likovi trenirali dan i noć, a neko na zidu napisao grafit: Samo vi trenirajte, ja skupljam za utoku. Na to me podsetilo dovođenje Nanelija u komšiluk, koji se sa Obradovićem pojačava kao nekada Fenerbahče (čak Želimir dovodi i istog igrača), pa kad se tome dodaju Egzum, Panter i Ledej, a još nije kraj milionskim transferima i onima koji će dobiti od KKP milion plus sledeće sezone, jasno je da su skupili za utoku. Ono što je, međutim, čudno, jesu Čovićeva mantranja sa nekakve visine, i to u trenucima kad i on zna da su na scenu izašli neki koji su finansijski mnogo jači nego što je to klub kojim predsedava ikada bio. Odakle mu onda municije za to kurčenje bez pokrića, ili mlati kitom u prazno pod stare dane tek da bi mlatio? Kojim će budžetom da im se suprotstavi kada se iz brzog voza vidi da je Ostoja namakao ozbiljniju lovu? Kako će da parira treneru od milion ili dva po sezoni (što ne znamo tačno budući da je na snazi i dalje ona nebuloza da Obradović radi bez ugovora) sa trenerom koji nikada nije imao više od 200 soma? Jel to paritet? I onda se danas ceri u onom studiju kao da je dobio na lutriji... A samo je trebalo da ostavi Radonjića i nakrivi kapu, jer je taj Radonjić pokazivao i panterima, i nanelijima i obradovićima koja čarapa ide na koju nogu, Budala. 23 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 @Nek grmi jako postavljas puno pitanja koja traze neko logicko rezonovanje i analiziraju sta covic kaze i koji mu je motiv za to a odgovor, do koga si i sam dosao je vrlo jednostavan Budala. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 nane li im ga...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Danas bas nikakva desavanja,cudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 2 minutes ago, Nini3112 said: Danas bas nikakva desavanja,cudno Kao da se dogovaraju, danas oni sutra mi itd 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 dogovaraju se danas oni, sutra nista, prekosutra oni. 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Iskljucite Titu internet pre nego sto vidi za Nunalija 😄 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Pojačavaju nam se komšije. Ako, bit će slađe. Da ne bude opet skipovanja KLS-a 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 zavidim na optimizmu 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Nisu oni tema, ali ukratko ako ce Exum da im glumi pleja, treba biti jako pametan jer su nam sanse mnogo vece nego sto se misli. I Lessort da ostane i bombona. ono sto je jasno je da nam je NEOPHODAN JEDAN VRHUNSKI DEFANZIVAC SPOLJA (i zbog njihove ovakve ekipe i zbog Shabazz Nedovic dua - pisem velikim slovima da bi Vujcin video i preneo Chou) Edited July 13, 2022 by bosMan_jr 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: zavidim na optimizmu Pa lako je. Stvar izbora. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 7 minutes ago, bosMan_jr said: Nisu oni tema, ali ukratko ako ce Exum da im glumi pleja, treba biti jako pametan jer su nam sanse mnogo vece nego sto se misli. I Lessort da ostane i bombona. ono sto je jasno je da nam je NEOPHODAN JEDAN VRHUNSKI DEFANZIVAC SPOLJA (i zbog njihove ovakve ekipe i zbog Shabazz Nedovic dua - pisem velikim slovima da bi Vujcin video i preneo Chou) Сигурно да неће Егзум да игра плеја. Довешће Госа, Вонамејкера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 4 minutes ago, bosMan_jr said: Nisu oni tema, ali ukratko ako ce Exum da im glumi pleja, treba biti jako pametan jer su nam sanse mnogo vece nego sto se misli. I Lessort da ostane i bombona. Ma kakav,dovesce i pleja i centra. Lesor je drugi centar a Exum ce da uskace od 1-3 u zavisnosti od potrebe. Mi stavrno nema potrebe da se trkamo sa njima jer to bi bilo kao da pokusavamo da pariramo Feneru,Barceloni ili Realu. Da mi sastavimo pristojnu ekipu i da mozemo gledati zanimljive utakmice dok navijamo za nasu Zvezdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 2 minutes ago, bosMan_jr said: Nisu oni tema, ali ukratko ako ce Exum da im glumi pleja, treba biti jako pametan jer su nam sanse mnogo vece nego sto se misli. I Lessort da ostane i bombona. Ja se slažem. Samo se bojim da Čovke sprema kontru u obliku Justina Cobbsa. Da i mi malo pripucamo. U sopstvena kolena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Vidjecete kad Nunnaly udari u duelu na Lazarevica, pa osjeti svaku kosku u rebrima. Polako samo, tako je i Lidej mislio da ce biti lako pa kad udari na DeDu dobro je razmislio. Zato se ne treba plasiti njihovog tima, ja se vise brinem kako cemo rijesiti tu logistiku da je normalno i prirodno da oni osvoje sve . Vidjeli smo sta su pokusali u finalu ABA lige, i zamalo im je uspjelo, uradice isto ove godine i prosto ne znam kako da se odbranimo od toga jer nam je to mnogo veca prijetnja od njihovih preplacenih stranaca. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 2 minutes ago, fasper said: Сигурно да неће Егзум да игра плеја. Довешће Госа, Вонамејкера... Nema sanse. Žoc reko samo domaće. A Žoc nikad ne laže. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 3 minutes ago, Decembarski said: Nema sanse. Žoc reko samo domaće. A Žoc nikad ne laže. У суштини код њих ће само Аврамовић (будући капитен 😅) и Анђушић имати минуте од домаћих играча. Али праве паклен тим од странаца, свако у рукама има 20+ поена. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 I sad da ocekujemo da Jovanovic&Simon mogu da se izbore protiv onih placenika. Covicu, ZAŠTO? Jebeno ZAŠTO? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ukoliko nama Šabaz dođe, ja zaista mislim da nismo slabiji od njih, nekako mi se naša kompozicija tima više sviđa. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts