Nek grmi jako Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 (edited) Na svu ovu svetsku muku, još samo treba da navijači dva kluba budu nezadovoljni. Ovako, FKCZ u kvalifikacije za LŠ i direktno u LŠ za godinu dana, KKP u EL i neometani napad na titulu u Kupu, Jadranki i KLS ligi... I nema toga da se neki navijači dernjaju pod prozorima Andrićevog venca. Edited June 26, 2022 by Nek grmi jako 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Komplet ludnica bi nastala kada bi istupili iz EL zbog neobezbedjenog minimalnog budzeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Ček, šta biva ako ne obezbedimo (dobijemo) tih 7 milja za budžet u EL? CedaOli ide u EL umesto nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Imao sam informacije o Radonjinom odlasku, ali sam se nadao i dalje. Mnogo tezak dan za ciganiju...Nadam se da ovo nije zbogom i da ce nam se Radonja jednog dana ponovo vratiti. Mnogo je tu lepih uspomena, ovo je izgleda kraj jednog ciklusa. E sad, sta dalje, Alimpijevica, Tomica, koga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plant Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 1 minute ago, Webad said: Komplet ludnica bi nastala kada bi istupili iz EL zbog neobezbedjenog minimalnog budzeta Should I stay or should I go now Should I stay or should I go now If I go there will be trouble If I stay it will be double 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 1 hour ago, Šarac said: Ne. Macka Ljubica iz Pionira ce biti odgovorna za roster . Damage control? Jel bi ti bilo lakse ako bh napisao da nam dolazi play iz Lokoa ili 5ica iz Makabija? To bi bilo damage control. Ili bi bio na tvojoj liniji kada bi opljunuo po klubu sto nismo zadrzali Dedu i u 7dmoj godini ovde ili sto nismo prodali Dobrica i uzeli pare za njega. A i on ulazi u 7dmu godnu,Laza u 11 tu, Luka u 6 ti. Nista od kontinuiteta sto bi se reklo. Jebo mene sta ja pisem. Imaj ti svoju projekciju slobodno. Da. TRENER je zasluzan za ugovore DeDe i Holinsa. Ali trener ih nije oterao biti ih je mogao zadrzati. Kao ni klub. Ne bi, jer nisam deo tvoje verne RSB publike, koja se ovde očigledno namnožila i koja se loži na tvoje insajd informacije. Mnogo više me zanima da li su izmirene obaveze prema igračima koji su za nas igrali u sezoni 2020-21, koliko nas je koštao "sporazumni raskid" sa Sašom Obradovićem, koliko se plata duguje igračima i treneru iz upravo završene sezone itd. Al' ni to naravno ne čekam da mi ti saopštiš, mada bi bilo fer prema tvojoj vernoj publici... 44 minutes ago, bosMan_jr said: E ja te taman danas ishvalim, kad sad ovo macevanje sa svima i niko nam ne treba i niko nam ne valja i nek ide Kalina i nek ide Radonjic i nek idu svi. 29 minutes ago, Wingwalker said: Baš ga pretera sa ovim. Ma ne bi on tako, nego zbog Devila... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: Imao sam informacije o Radonjinom odlasku, ali sam se nadao i dalje. Mnogo tezak dan za ciganiju...Nadam se da ovo nije zbogom i da ce nam se Radonja jednog dana ponovo vratiti. Mnogo je tu lepih uspomena, ovo je izgleda kraj jednog ciklusa. E sad, sta dalje, Alimpijevica, Tomica, koga? Ne verujem da ce otici, ali ako stvarno ide onda vratiti Milana Tomica ili ne znam ko je trenutno slobodan od stranih trenera, samo da nije Bagackis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 (edited) 7 minutes ago, Kosjan Willavić said: Imao sam informacije o Radonjinom odlasku, ali sam se nadao i dalje. Mnogo tezak dan za ciganiju...Nadam se da ovo nije zbogom i da ce nam se Radonja jednog dana ponovo vratiti. Mnogo je tu lepih uspomena, ovo je izgleda kraj jednog ciklusa. E sad, sta dalje, Alimpijevica, Tomica, koga? To se vec zna , Vladu Djurovica Salu na stranu mozda Dusko Ivanovic.Ili Zvezdan Mitrovic. Ja bi voleo Kari Pesic, ali malo verovatno. Edited June 26, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 ovakav raspad se desava pred mozda najvazniju sezonu jer realno je za ocekivati da se rusi vrate sledece godine u EL sto znaci da ce ABA biti nikad potrebnija, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Tu smo da uljepšamo tuđe uspjehe dogodine. Vezane i ruke i noge. Zbog svega treba samo još jače voljeti Zvezdu! 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 14 minutes ago, Issey said: Ček, šta biva ako ne obezbedimo (dobijemo) tih 7 milja za budžet u EL? CedaOli ide u EL umesto nas? Evroliga vraca Partizanu 3 meleona pa nek neko drugi kupuje wc Link to comment Share on other sites More sharing options...
grati Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 12 minutes ago, Kosjan Willavić said: Imao sam informacije o Radonjinom odlasku, ali sam se nadao i dalje. Mnogo tezak dan za ciganiju...Nadam se da ovo nije zbogom i da ce nam se Radonja jednog dana ponovo vratiti. Mnogo je tu lepih uspomena, ovo je izgleda kraj jednog ciklusa. E sad, sta dalje, Alimpijevica, Tomica, koga? Ioannis Sfairopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 (edited) Ma bicemo konkurentni, realno i Holins i Davidovac su preplaceni. Drugo pitanje za Davidovca koliko je pametno ici u Rusiju u ovom trenutku i misliti da ce sigurno biti isplacen. Edited June 26, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 6 minutes ago, Zvezdinho said: To se vec zna , Vladu Djurovica Salu na stranu mozda Dusko Ivanovic.Ili Zvezdan Mitrovic. Ja bi voleo Kari Pesic, ali malo verovatno. Mislim da bi Mitrovic bio dobra zamena za Radonju. Ali da sacekamo zvanicne vesti. Dum spiro spero! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Usra nas kume sa onim Kalimera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Zlatna ribica pita Žoca koja mu je prva želja: ,,...prvi ide Deda ! ''. Ostale dve znate... 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 3 hours ago, 1945 said: edit: Iz Zvezde, zna se. Ljudi, nasao sam resenje ispod radara. Dedin brat! Bio kapiten Proletera znaci da su muda tu i genetika je cudo, plus izgleda konstantno lider a ne samo kad zagusti cim je bio kapiten... A i bolje izgleda fizicki, slika je od danas a i ova vest. Davidovac>Davidovac Lik ovih Davidovaca, Savana, Prlainovica itd je kloniran i implementira se na uspesne gene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Samo Alimpije trener i da krenemo sa rebuildingom kao u NBA. Mitrovic je dobar ali zna se ko je pravi kriptonit za Zeljka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWilly Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 31 minutes ago, n4l1m said: bice da je acika procenio da partizanu ni 40m uz najboljeg trenera svih vremena nece biti garant da se srusi radonjic sa lazicem i ekipom, pa racuna da mu je jeftinije dati partizanu samo 20m i sjebati zvezdin tim.. Mislim da je ovo najtacniji opis cele situacije 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Hahaha kako je ovo neko iskusno odradio :)) kakav ce rolerkoster da nastane kroz koji dan, od ovoga nazovi ocaja sto pisete do cuvenog sjaja 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 26, 2022 Author Share Posted June 26, 2022 Just now, Wingwalker said: Zlatna ribica pita Žoca koja mu je prva želja: ,,...da prvi ide Deda''. Ostale dve znate... Sent from my SM-A315G using Tapatalk Mislis ostale 3 zelje. Zlatna ribica: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukag Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 2 minutes ago, Mili said: Hahaha kako je ovo neko iskusno odradio :)) kakav ce rolerkoster da nastane kroz koji dan, od ovoga nazovi ocaja sto pisete do cuvenog sjaja 🙂 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 26, 2022 Author Share Posted June 26, 2022 Aj polako sa odlaskom Radonjica, ako ode onda cemo o ostalim trenerima ovako je neumesno da se odma licitira novim imenima kao da zele ljudi da ode. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 1 minute ago, 1945 said: Mislis ostale 3 zelje. Zlatna ribica: Ne bi me cudilo da zalizani pritiska Radonju da ode, stara je to ku...a 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts